2777
2789
عنوان

دیفن باخیا

94 بازدید | 7 پست

سلام‌ برگای دیفن باخیا رو با دستمال نم دار پاک کردم بعد فقط دستمو آب کشیدم ناهار درست کردم حالا دلم یه جوریه که غذارو به دخترم بدم یانه اخه میگن سمی شاید مسخره باشه ولی دست خودم نیس استرس گرفتم

شرط اول قدم آنست که مجنون باشی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره فقط برگاشو با دستمال دست کشیدم با اب خالی شستم

من یبار بچه بودم برگاشو کندم بخورم نخوردما ولی دستامو نشستم زدم به دهنم مسموم شدم کارم به بیمارستان کشید بچه بودم مامانم تعریف میکرد

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
من یبار بچه بودم برگاشو کندم بخورم نخوردما ولی دستامو نشستم زدم به دهنم مسموم شدم کارم به بیمارستان ...

شما برگشو کندی احتمالا شیرش خورده به دستت حالا دخترمم هی میگه گشنمه هر چیزیم نمیخوره وگرنه میریختم دور خیالم راحت

شما برگشو کندی احتمالا شیرش خورده به دستت حالا دخترمم هی میگه گشنمه هر چیزیم نمیخوره وگرنه میریختم د ...

ولی دیفن باخیا سمیه کلا حواستو جمع کن میخوای بدی بهش؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
ولی دیفن باخیا سمیه کلا حواستو جمع کن میخوای بدی بهش؟

اره میدونم هیچوقتم سراغ گلا نمیره دخترم نمیدونم حالا امروز اینطوری شد ...نه ریختم دور  گشنه بمونه بهتره از اینهمه استرس

اره میدونم هیچوقتم سراغ گلا نمیره دخترم نمیدونم حالا امروز اینطوری شد ...نه ریختم دور  گشنه بمو ...

خوبه براش دوباره درست کن