2777
2789

راهنماییم کنین لطفا اینا باعث شده دو تا چراغ قرمز تو سرم روشن شه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

🚨 اولیش اینه ک دختر و پسر اگ همدیگه رو بخوان و خانواده ها راصی نباشن با هم فرار میکنن و چند روز بعد برمیگردن خانواده ها راضی میشن و اینا ازدواج‌ میکنن بدون قهر و سرزنش و انقد براشون این امر عادیه ک ابروریزی ب حساب نمیاد در حالیکه سمت ما وای فکرشم وحشتناکه

🚨دومیییی

مرداشون خیلی راحت خیانت جنسی میکنن و زناشون بفهمن هم اب از اب تکون نمیخوره پارتنرم‌میگه بابام تا حالا با چن نفر بوده مامانمم میدونه گفتم تو چی تو هم خیانت میکنی گف شاااید بعد ازدواج بکنم بعد خندید بلند شدم ک برم گف شوخی کردم بابا تو از سرمم زیادی

سمت ما مردا و زنا خیلی بهم‌دیگه وفادارن این چیزا برای من اصلا عادی نیست😭

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

نمیگم از کدوم قومیتن نمیخوام بحث قومیتی بشه ولی واقعا ادمای عجیبی ان واقعاااا 

چیکار کنم ک من خاک بر سر دوسش دارم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگم از کدوم قومیتن نمیخوام بحث قومیتی بشه ولی واقعا ادمای عجیبی ان واقعاااا چیکار کنم ک من خاک بر ...

من فهمیدم کجایین اولی از قدیم رسمشونه...  درمورد دومی شوخی همیشه بخشیش جدیه... من باشم... کات فور اور  

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱

اسی بیا تعارف نکن پاهای منم بردار فرار کن 

اهل کجان؟؟؟

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

کات کن دیگ خیلی عادیع براشون خیانت ...فردا روزی اگ کرد انتظار داری کی بیاد شماتتش کنه باباش؟؟

نمیدونم اخه ۱ سال و ۶ ماهه با همیم هیچی‌ندیدم ازش شاید ذهنیت من خراب شده نمیدونم چی درسته چی غلط

وقتی دو تا بچه اوردی با کلی ترک روی پوست و زیر شکم افتاده بازم میگه تو از سرم زیادی؟وقتس این چیزها براشون عادیه مطمین باش بهش فکر کرده ک بیان کرده.

نمی تونی کنار بیای از الان راهت جدا کن