بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)
دقیقا بچه ها بی تربیت و پررو مادر و پدر ها هم تربیت نمیکنن اوضاع خودشونم خرابه(بخدا نمیگم همه)
طرف میخواد سرت رو ببره قلدر بازی و این چیزا انگار قلب شون از سنگه
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
اینقدر قتل و سر بریدن و... دیدیم و شنیدیم که فحاشی دربرابرش خنده دار بنظر میاد
همین چندوقت پیش ی چت روم توی تلگرامو پیدا کردن از ايرانيای پدوفیل که برنامه میریختن چجوری به دختر بچه ها تجاوز کنن و فیلم بگیرن...
با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤
جدا از فشار روحی که ناشی از تورم و شرایط سخت زندگیه
یک سری خیال میکنن با فحاشی خیلی خفن تر هستن
بارها شده هم سن و سال هام گفتن چرا رو ادب حساسی
ادب واسه بچه ننه های شاسکوله
اصلا اوضاع تربیت هم افتضاحه
حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)
بقول شوهرم خارجیا اگه توشرایط ما بودن همدیگرو میدریدن شاخهای مجازی ببیند چجوری مردم فش و ناسزا میگن ...
اکثریت دوست دارن تاوان زندگی نکرده رو از همدیگه بگیرن
یجورایی با فحاشی تخلیه روانی میشن