2777
2789
عنوان

قبول نشدن پسرم از سنجش کلاس اول

| مشاهده متن کامل بحث + 11559 بازدید | 123 پست
الان رنگا و شمارش اعداد بلده؟

شمارش اعدادو تا 20 بلده ولی اسمه رنگارو نمی دونه

پسرم در مورد شب و روزو جاذبه خورشیدو نجوم مثل بلبل حرف میزنه ولی این رنگارو قاطی میکنه

استارتر عزیز الان خیلی مهمه که بهش استرس ندی و نگی که کارش مشکل داشته 

باهاش برو تفریح و فقط بهش بگو اگر حواسش رو جمع کنه یه کادوی خوب داره 

البته اگر میدونی مشکل خاصی در یادگیری نداره. 

گاها بچه ها بخاطر بازیگوشی و حواس پرتی همکاری نمیکنن 

انشاالله دفعه دوم نتیجه خوبی داشته باشه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر دوستم همینطوری هردوتارو رد شد ولی مادرش با پول و کلی التماس گذاشتش پیش بقیه دانش اموزا ولی متاسفانه هنوز کلی عقبه همه چی و یادش میره حواسش پرته  ایشالله پسر شما اینطوری نیست

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
دختر منم گفتن به گوشش مشکوکیم باید ببرم پیش متخصص خیلی نگرانم    

از گوش نگم براتون پسر بزرگم کلاس اول تموم کرده بود عفونت گلو گرفت مریض شد بردم متخصص گوش وحلق خیلی معروف تو شهرمون نوشت شنوایی سنجی بردم انجام دادم آوردم جوابشو نگاه کرد گفت پسرت مادر زادی یه گوشش کر بود اون یکی هم خیلی ضعیف میشنوه منو بگو خودم داشتم خفه میکردم چرا تا حالا نفهمیدم اگه راسته دکتره هم بله راسته شنوایی اینو میگه حالا جالبه چند بار هم قبلا پیش اون دکتر بردا بودم حالا همون به قول اونا پسر کر من رتبه برتر کنکور سال قبل بود اینا بیشترشون گاو چران هستن بلا نسبت نباید برن سر کار باید برن صحرا  والا به خدا نگو اوتی که داشته شنوایی سنجی میکرده مشغول حرف زدن با تلفن بوده هر ضربه ای که پسرم میزده نمیشنیده  سر یک اشتباه اونا من چند سال پیر شدم تا متوجه بشم پسرم مشکلی نداشت😔

سلام عزیزم ببین منم کلاس اول رفتم به مامانم گفتن دخترت استثنایی هست عقلش کمه ارجاع دادن برم روانشناسی مادرم منو برد هنوز یادمه اون آقا خیلی بامحبت و خوب باهام رفتار کرد هرچی پرسید جواب دادم هرکاری گفت انجام دادم آخر سر باعصبانیت گفت این بچه از منم باهوشتره فقط خجالتی هست طرز برخورد درست با بچه بلد نیستن عیب میذارن رو بچه بعدم نامه دادن مدرسه کلاسم و عوض کردن معلم جدیدم خوب بود همه نمراتم عالی بود نترس انشاالله مشکلی نداره 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

نه عقب مونده نیست دکتر میگف یکم بیش فعالع

عزیزم بچه بیش فعال رو استثنایی نمی فرستن.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

تو سنجش  سوالات ساده میپرسن  مثلا اسم و اسم فامیل شمارش اعداد  ۱تا ۱۰    عکس حیوون نشون میدن  مثلا جوجه   گاو   گوسفند    ماهی   میگن اسمشو بگو  چیه  یا مثلا اسم اعضای بدن میپرسن   دست   پا   چشم   گوش  انگشت 

معجزهءعشق اتفاق افتاد 
منظورم بود چه سوالایی میپرسن و چیکارمیکنن😁

هیچ چیز خاصی نیست  بعضی بچه ها لج میکنن یا خجالت میکشن یا حوصله ندارن  جواب نمیدن   بعضی ها هم طفلی ها مشکل یاد گیری دارن واقعا  به خاطر همین میگن برو دوباره بیا  که مطمئن بشن به بچه هم زمان بدن