2777
2789
عنوان

قبول نشدن پسرم از سنجش کلاس اول

| مشاهده متن کامل بحث + 11558 بازدید | 123 پست
مگه مادر رو راه میدن،که ببینیم چه جوری سنجش رو انجام میدن؟ چیا باید کارکنیم بابچه

کآر کردنی نیست عزیزم  مگه امتحانه

چیز هایی میپرسن که هر بچه ای بلده  به پسر من یه عکس نشون داده بود پرسیده بود چند تا صندلی اینجا هست  همین 

بقیش  تست سلامت بدن هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانی که مدرسه دولتی ثبت نام کردین  برای کلاس اول چقدر شهریه دادین؟

به من گفتن500

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

[QUOTE=244254676]سنجش برای همینه اگر بچه تو هر دو مرحله سنجش رد بشه نامه برای ثبت نام مدرسه استثنایی میدن  ولی ...[/

البته یچی بگم 

تو برگش دیدم نوشته شپش داره و دندون پوسیده و خوداظهاراتی والدین

از خودش بپرسین که چی ازش پرسیدن ...

شاید سربسته بتونه بگه... ولی تا جایی که من می دونم سنجش شامل سنجش بینایی و شنوایی و گفتاری میشه و یه سری سوال پیش پا افتاده در مورد هوش ... مثلا عکس چند تا ماشین و یک موتور رو میزارن جلو بچه و می گن کدومش با بقیع فرق داره یا یه مقدار نخود و لوبیا رو میزارن جلوشون می گن از هم‌جداشون کنن.. یا یه تعداد شکل رو توی دو دسته می زارن جلوشن می گن کدوم دسته بیشتره.. یا میپرسن عمو به کی می گن باید بگن برادر بابا و یا همچین چیزهایی..‌در ضمن می تونین برین تو مدرسه شون ازشون راهنمایی بگیرین شاید هم‌پسرتون استرس گرفته و نتونسته جواب بده لطفا حتما پیگیر بشین که خدای ناکرده تو سنجش نخوره دیر اموز البته اگر واقعا از نظر هوشی مشکلی نداره