2777
2789
عنوان

بی بی چک + عکس

1351 بازدید | 81 پست

خانما ۱۹روز از موعدم گذشته و پریود نشدم درد پریودی میاد و ول میکنه ولی نمیشم ۱۱ روز قبل ازمایش بتا دادم منفی بود سونو هم ۸ روز قبل چیزی نشون نداد جز مایع کلدوساک  امروز  و دیروز بی بی زدم ممکنه اشتباه باشه؟ همیشه هم نامنظم هستم ولی ۱۹روز تاخیر نداشتم ممکنه کاذب باشن؟ هیچ داروی تحریک کننده هم نخوردم 

سفید مارک ویتاسگون دیروز اول صبح زدم

زرد مارک یونی تست امروز زدم 

جفتش ۱ دیقه ای جفت خط انداخته 

صددرصد مثبته مبارکه دوباره برو آزمایش

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبته😍

تا چند ماه دیگه نی نیت مث دخمل من تو دلت شیطونی میکنه نمیذاره بخوابی🥰

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
نمیدونم والله خودمم هنگم 

والا من الان ۳ روز از موعدم گذشته بی بی زدم منفیه پلی خبری از پریود نیست دل درد پریودی هم دارم و کمردرد 

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
والا من الان ۳ روز از موعدم گذشته بی بی زدم منفیه پلی خبری از پریود نیست دل درد پریودی هم دارم و کمر ...

من تنبلی و کیست داشتم نمیدونم چطور باردار شدم 

اخه من قصد بارداری نداشتم 

من تنبلی و کیست داشتم نمیدونم چطور باردار شدم  اخه من قصد بارداری نداشتم

عزیزم منم تنبلی و... داشتم دلیل نمیشه خدا خواست شد .هدیه خداست پس نزن ناراحت میشه

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +