2777
2789
عنوان

بی بی چک + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 81 پست
۳،۴ روز عقب انداختم عزیزدلم

۳.۴روز بیبی نشون نمیده من یماه و نیم عقب انداختم تا یماه هم منفی بود بیبی چکم تا دیگه اصن فکرشونمیکردم کلی دمنوش خوردمو امپول زدم پریود شم بعد یکی بم گفت خب برو بیبی چک بزن گفتم نبابا منفیع گفت توحالا بزن یکی داشتم همونو زذم دیدم مثبت شدسریع

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم   منم خیلی سوپرایز شدم،شوهرمو ک سوپرایز کردم میخواست سکته کنه تا نیم ساعت هق هق میکرد سر ...

اخیییی 

شوهر من هی راه نیره میگه میدونم بارداری میگم منفی رده بی بی چک میگه نه من دلم روشنه😐

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
۳.۴روز بیبی نشون نمیده من یماه و نیم عقب انداختم تا یماه هم منفی بود بیبی چکم تا دیگه اصن فکرشونمیکر ...

چه عجیب😅

من میخواستم پسفردا برم دکتر ببینم باید چیکار کنم ینی نرم و بیخیال باشم؟

۳.۴روز بیبی نشون نمیده من یماه و نیم عقب انداختم تا یماه هم منفی بود بیبی چکم تا دیگه اصن فکرشونمیکر ...

من جوشنده جعفری هم خوردم رازیانه و... ولی نشد 

که دستیار دکتر بهم گف خانم یه تست بده گفتم دادم گف دوباره که اول بی بی زدم دیدم یه دیقه ای جفت خط افتاد 

اخیییی  شوهر من هی راه نیره میگه میدونم بارداری میگم منفی رده بی بی چک میگه نه من دلم روشنه😐

برو ازمایش بتا بده بدون اینکه شوهرت بفهمه برو بعد ک مثبت بود نشونش بده  

چه عجیب😅 من میخواستم پسفردا برم دکتر ببینم باید چیکار کنم ینی نرم و بیخیال باشم؟

چا برو ازمایشولی بده من بیبی چکام منفی بودن ولی بتام ۱۰۰۰بود

من جوشنده جعفری هم خوردم رازیانه و... ولی نشد  که دستیار دکتر بهم گف خانم یه تست بده گفتم دادم ...

قربون خدا برم منم همه چی خوردم و امپول پروژسترون هم زدم تا هدا نخواد برگی از درخت نمیافته 

من جوشنده جعفری هم خوردم رازیانه و... ولی نشد  که دستیار دکتر بهم گف خانم یه تست بده گفتم دادم ...

ینی منم صبر کنم حداقل ۱۰ روز عقب بیفته دوباره بزنم؟

برو ازمایش بتا بده بدون اینکه شوهرت بفهمه برو بعد ک مثبت بود نشونش بده    

عزیزمم

آزمایش الان نشون میده؟ینی اگه الان آزمایش بدم و منفی باشه کلا دیگه منفیه؟نتیجه مثل بی بی چک عوض نمیسه؟

ینی منم صبر کنم حداقل ۱۰ روز عقب بیفته دوباره بزنم؟

من ۱۹ روز عقب انداختم که از دیروز بی بی چکام مثبته 

با یه بار اقدام نمیشه ایشالله که واسع شما میشه 

عزیزمم آزمایش الان نشون میده؟ینی اگه الان آزمایش بدم و منفی باشه کلا دیگه منفیه؟نتیجه مثل بی بی چک ...

واسه من بی بی چکام منفی بود ۱۰ روز قبل ازمایشمم منفی بود من اصلا بی بی چک مثبت نداشتم جز این دوتا 

من ۱۹ روز عقب انداختم که از دیروز بی بی چکام مثبته  با یه بار اقدام نمیشه ایشالله که واسع شما ...

دقیقا منم همینو به شوهرم میگم😅

دکتر بهم دوفاستون داد گفت ۳ ماه بخور و اقدام کن بعد سه ماه نشد بیا داروی  محرک بدم