2777
2789
یعنی کوچیک ترین واحد و یه خوابه تو کیسون نمیتونم بگیرم ؟    

ببین بگردی پیدامیشه ها .یخورده بالا و پایبن پیدامیکنی نهایت بنگاهیه برات چونه میزنه میاره پایین 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلی هم خوبه مثل قدیم نیست من چند ساله اینجا زندگی میکنم و راضیم  کلا پرند دو خواب از ۷۰ ب ...

دوست عزیز من برای اجاره نشینی میخوام بیام پرند هیچ شناختی از اونجا ندارم.. ۱۴۰ تومن پول دارم.. کجا خوبه بیام بپرسم و ببینم؟ خونه های اونجا صدا رد میشه از دیوارهاش؟

دوست عزیزم شما رفتید پرند راضی هستی؟

سلام عزیزم من ساکن پرندم

پرند بستگی داره کجا باشی . مرکز شهر دسترسیت به مغازه ها خوبه. اول شهر هم خونه هاش خوبه، هم ارامش و هم فرهنگ ادماش. از فاز ۴ به بعد یه مقدار بیابونی طور میشه دیگه. قیمت خونه ها پایین تره و دسترسی کمتر. از اول پرند تا همون فاز ۶ مثلا خودش بیست دقیقه راهه. واسه کسایی که کارشون توی پرند نیست سخت میشه. ولی در کل چند ساله پیشرفتای خیلی خوبی کرده. کلی باشگاه، مدرسه، فروشگاه های مواد غذایی، کافی شاپ و رستوران، پاساژای شیک و سینما هم زدن

سلام عزیزم من ساکن پرندم پرند بستگی داره کجا باشی . مرکز شهر دسترسیت به مغازه ها خوبه. اول شهر هم خ ...

سلام عزیزم ممنونم پاسخ دادید با ۱۵۰ کدوم فاز میشه خونه گرفت واینکه فاز ۴ کدوم بلوک ها خوبن

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام عزیزم ممنونم پاسخ دادید با ۱۵۰ کدوم فاز میشه خونه گرفت واینکه فاز ۴ کدوم بلوک ها خوبن

خواهش میکنم

ببین از فاز ۴ خونه های مسکن مهر شروع میشه. شما با این مبلغ میتونی از همین مسکن مهریا بگیری

من خودم فاز ۶ هستم. ما پارسال ۱۳۰ تومن رهن کردیم. امسال ۱۷۰۰ اجاره خواست ازمون. البته خونه ما چون بازسازی شده و شیک بود از اولم مبلغش یه کم بالاتر از جاهای دیگه بود.

راستش من خودم درست پروژه های مختلفو نمیشناسم ، فقط اون موقع که ما دنبال خونه بودیم میگفتن شمال هر فاز خوبه. فازای جنوبی یه مقدار ارزون ترن

به نظرم حالا که دیگه قراره خونه مسکن مهری رهن کنی خیلی ذهنتو درگیر فازش نکن. چون دیگه همشون از مرکز شهر دورن. حالا یکی کمتر یکی بیشتر

فقط دنبال خونه ای باش که باب میلت باشه 

سلام عزیزم من ساکن پرندم پرند بستگی داره کجا باشی . مرکز شهر دسترسیت به مغازه ها خوبه. اول شهر هم خ ...

عزیزم ما پول رهنمون کمه میخایم بیایم پرند در حد پول ما توی دیوار فقط فاز 6 خونه هست به نظر شما که اونجا زندگی میکنید فاز 6 ناامن نیس؟

مثلا سگ ولگرد ودزد نداره؟

مغازه و نونوایی نزدیکش هست؟

تاکسی برای رفت آمد تا مرکز شهر داره؟

آخه ما ماشین شخصی نداریم میترسم مامان بابام رو راضی کنم بیایم اونجا اذیت بشیم.

ممنون میشم جواب بدی گلم خیلی به راهنماییت نیاز دارم🌺🙏