2777
2789
قطعا پروژه ها با هم فرق دارن ولی من نمیدونم کدوماشون خوبن. باید بگردید متناسب با بودجه و سلیقتون پید ...

ممنون عزیزم از پاسخ‌گویی شما فاز چند هستی 

من بتونم بخرم از فاز ۴به بعد هست فک کنم زیاد جالب نیست درسته؟

خود پرند کارخونه داره؟

قیمت پردیس و پرند باهم فرق دارن یا تقریبا یکی هست

ممنون عزیزم از پاسخ‌گویی شما فاز چند هستی  من بتونم بخرم از فاز ۴به بعد هست فک کنم زیاد جالب ن ...

خواهش میکنم

من فاز ۶. ببین خونه های خوبی پیدا کنی ولی خب یه کم دور افتاده هست دیگه و چون قیمت پایین تره، ممکنه با ادمایی روبرو بشین که فرهنگشون پایین تره

خود پرند نداره. شهرک صنعتی پرند داره

پردیس اصلا در جریان نیستم

ولی میگن خونه های مسکن مهر پرند بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید خیلی سوال میپرسم مشکل آب داره یا نه  کدوم طبقه ها بنظرت خوبع

نه مشکلی نداره

اخه این چیزا واقعا سلیقه ایه. یکی طبقه اول دوست داره، یکی اخر. هر کدومم مزایا و معایب خودشونو دارن

بله خیلی هم خوبه مثل قدیم نیست من چند ساله اینجا زندگی میکنم و راضیم کلا پرند دو خواب از ۷۰ به بالا ...

سلام عزیزم یسوال الان با ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومن میشه فاز ۳ خونه دوخوابه خوب رهن کرد؟

نه مشکلی ندارهاخه این چیزا واقعا سلیقه ایه. یکی طبقه اول دوست داره، یکی اخر. هر کدومم مزایا و معایب ...

سلام ببخشید شما نمیدونی از مجتمع های هسا تا دبستان دخترانه نرجس پیاده چند دیقه راهه؟

ما فازشیش خونه خریدیم نگران مدرسه دخترم هستم لطفا جواب بده😔

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

سلام ببخشید شما نمیدونی از مجتمع های هسا تا دبستان دخترانه نرجس پیاده چند دیقه راهه؟ما فازشیش خونه خ ...

سلام میشه راهنمایی کنید کدوم محله خوبه پرند برای خونه خریدن فاز ۵ یا ۶..کدوم محله امکانات و مدرسه داره؟؟

سلام عزیزم. متاسفانه با مدارس اینجا اصلا آشنایی ندارم، نمیدونم کجاست

سلام میشه راهنمایی کنید برای خونه خریدن 

چجور شهریه .امکانات داره ؟؟

با ۱۳۰۰ پیدا میشه خونه ؟؟

امکانات داره مدرسه بیمارستان ؟مراکز خرید ؟؟؟

سلام میشه راهنمایی کنید برای خونه خریدن چجور شهریه .امکانات داره ؟؟با ۱۳۰۰ پیدا میشه خونه ؟؟امکانات ...

سلام بستگی به بودجه تون داره فاز پنج یکم امکاناتش بیشتره 

فاز شیش هم چندتا مدرسه داره نونوایی سوپر مارکت داره 

من فاز شیش هستم راضیم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``