2777
2789
عنوان

حسادت دوست

26 بازدید | 2 پست

من یه دوستی دارم که فامیلم هستیم ولی دور...محبتم و احترامم بهش بیش از حد بود...چون شرایط زندگی خوبی نداره هیچوقت به خودم اجازه ندادم ذره ای بهش اسیب برسونم در عوضش هواشو داشتم همیشه..ولی اون همیشه بهم حسادت میکنه با رفتارش آزارم میده.لباس میخرم همونو میگیره،لوازم ارایشی میگیرم همونو میگیره،هر چیزی که فکرشو کنید بخرم اونم همونو میخره.میریم بیرون انگار خواهرای دوقلوی همیم انقد شبیهیم!حتی یه کتونی نو گرفتم پوشیده بودم من کلا ادم پز دادن نیستم وقتی رفتیم بیرون کتونیمو خودش دید تا اخر بیرون موندنمون ساکت بود و عصبی اصلا حرف نمیزد‌‌.فرداش کتونی گرفت رفتارش خوب بود باهم میگفت حرف میزد.رسیدیم ب پیج کاری.انلاین شاپ زدم فقط میاد استوریامو میبینه و میره هیچ کاری نمیکنه...ازین ناراحتم که همه فامیلامای مارو داره غیر من.منو با پیح فیک میاد چک میکنه. ولی در این حد اخه؟؟؟؟اگ صد بودم واسش هزار گذاشتم.

ارتباط نزدیکم داریم نمیتونم خیلی مستقیم حرفامو بزنم‌ چون شرایط زندگیش اوکی نیست همه دلسوزن براش من میشم ادم خیلی بد...رفتارمو چیکار کنم باهاش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.