2777
2789
عزیزم ما پول رهنمون کمه میخایم بیایم پرند در حد پول ما توی دیوار فقط فاز 6 خونه هست به نظر شما که او ...

راستش بدون ماشین یه کم سخته

از نظر سگ که بله تو پرند اونم مخصوصا این فازای اخر سگ زیاده. البته هر از گاهی جمعشون میکنن کمتر شده به نظرم. من خودم چون خیلی از سگ میترسم اصلا تنها بیرون نمیرم

از نظر دزدی و اینا خب همه جا ممکنه باشه دیگه. ولی خدا رو شکر واسه خودمون یا دور و ور تا حالا پیش نیومده.

از نظر مغازه بخوام بگم بازم بسته به جایی که هستین توی همون فاز ۶ فرق داره ولی بیشتر جاهاش مغازه های سوپر مارکت و میوه فروشی و نونوایی حتما هست. ولی خب تره بار نداره

تاکسی که نه ، ولی شخصیا میبرن. اونم باز یه خیابوناییش. اما اینم نبود اسنپ همیشه هست. ۲،۳ دقیقه ای ماشین گیرت میاد و هزینشم بالا نیست. مثلا از فاز ۶ تا میدون استقلال که مرکزشه ۳۰،۴۰ تومنه اسنپ

دیگه چی بگم؟🥰

راستش بدون ماشین یه کم سخته از نظر سگ که بله تو پرند اونم مخصوصا این فازای اخر سگ زیاده. البته هر ا ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی،انقدر کامل گفتی که جواب همه سوال هام رو گرفتم😘❤❤

ولی فقط اینکه شما خودتون راضی هستید؟ ویه چیز دیگه هم اینکه سگ هاشون وحشی نیستن مثلا نشنیدید به آدم ها حمله کنن آخه منم از سگ میترسم😬😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی،انقدر کامل گفتی که جواب همه سوال هام رو گرفتم😘❤❤ ولی فقط اینکه شما خودتو ...

خواهش میکنم عزیزم

حقیقتش واسه منی که توی تهران دنیا اومدم و بزرگ شدم و همیشه همه چیز دور و ورم بوده یه مقدار سخته. ولی خب چون از نظر مالی بابت اجاره و اینا توی فشار نیستیم خب آرامش زندگیم بیشتر شده

نه نشنیدم ولی کلا میگن اگه از سگ بترسی، اونم حس میکنه متاسفانه😁

راستش بدون ماشین یه کم سخته از نظر سگ که بله تو پرند اونم مخصوصا این فازای اخر سگ زیاده. البته هر ا ...

سلام عزیزم ما میخایم واحد بخریم کدوم فاز خوبه البته میدانم فاز ۴ ۵ ۶بودجع میرسه 

شهر خوبیه!

مترو داره؟

تا تهران چقد فاصلشه 

کیسون هسا و...اینا چین؟

سلام عزیزم ما میخایم واحد بخریم کدوم فاز خوبه البته میدانم فاز ۴ ۵ ۶بودجع میرسه  شهر خوبیه! م ...

سلام

ببین فاز ۴،۵،۶ خونه های مسکن مهرن دیگه و چون از مرکز شهر دورن طبیعتا امکاناتش کمتره. نمیدونم تا حالا اومدین یا نه ولی بیابون طوره

متروش تازه راه افتاده به سمت شاهد

اگه به تهران رفت و امد دارین، از پایانه اتوبوس و تاکسی واسه صادقیه، شاهد و ازادگان هم داره

یه قطارم داره . که اگه رفت و امدتون به جنوب تهرانه گزینه خوبیه

فاصلش تا تهران بستگی داره که از کجای پرند میخواین برین کجای تهران و با چه وسیله ای

از ابتدای پرند تا غرب تهران(ازادی و صادقیه) با ماشین شخصی اگه ترافیک و تصادف نباشه ۴۵ دقیقس. با اتوبوس ۱ تا ۱:۳۰ ساعت( البته یه وقتایی وقتی میرسی پایانه تا اتوبوس پر بشه میبینی نیم ساعتی طول کشید)

سلام عزیزم ما میخایم واحد بخریم کدوم فاز خوبه البته میدانم فاز ۴ ۵ ۶بودجع میرسه  شهر خوبیه! م ...

در  مورد اینکه شهر خوبیه یا نه بستگی به روحیات خودتون داره

حقیقتش خودم بعد این چند سال هنوز اینجا رو دوست ندارم

ولی خیلیا دوسش دارن

چیزی که اینجا خیلی لازمه ماشینه. مخصوصا اگه فاز ۴ به بعد باشین. چون همه چی دور و بر ادم نیست و واسه یه کور کوچیک خیلی وقتا مجبوری با ماشین بری مرکز شهر.

واسه نیازای ضروری مول نون و خورد و خوراک و این چیزا توی همه جا یه فکری کردن، از این بابت نگران نباشین

پروژه های مسکن مهر اینجا هر کدوم یه اسمی دارن

کیسون، هسا، اینتا پارس و …

من همه پروژه ها رو ندیدم چجورین و اطلاع ندارم. باید با توجه به بودجتون بگردین و مناسب ترینو پیدا کنید

توی هر فاز ، قسمت شمالیش هم بهتره، هم گرون تره

بازم سوال دیگه ای بود بپرسین

پروژه های مسکن مهر اینجا هر کدوم یه اسمی دارن کیسون، هسا، اینتا پارس و … من همه پروژه ها رو ندیدم ...

منم همون فاز ۴یا ۵ یا ۶میتونم بخرم 

تقریبا چقد جمعیت داره 

از کجا باید بدونم کدوم پروژه خوبه یا فرقی نداره 

امکانات چی داره 

از نظر شغلی میشه راحت شغل پیدا کرد یا نه 

حقوق ها چطوره

منم همون فاز ۴یا ۵ یا ۶میتونم بخرم  تقریبا چقد جمعیت داره  از کجا باید بدونم کدوم پروژه ...

قطعا پروژه ها با هم فرق دارن ولی من نمیدونم کدوماشون خوبن. باید بگردید متناسب با بودجه و سلیقتون پیدا کنید

برای شغل اگه اداری منظورته سخت گیر میاد. اداره ای به اون صورت نداری

مردم اینجا یا توی پرند مغازه دارن، یا میرن کارخونه های شهرک صنعتی واسه کار، یا کارمندن که میرن تهران

حقوق هم از تهران کمتره

امکانات نمیدونم چی منظورته. فکر کنم ۳،۴ تا درمانگاه و داروخانه داره. بیمارستان یکی تازه زدن ولی تکمیل نیست و فکر میکنم فقط اورژانسش مشغول به کاره. مدرسه، مهد، خانه بازی زیاد هست. دو تا پاساژ شیک داره، یه سینما. از این بازارچه های کوچیکم زیاد داره. باشگاه داره. تعدادشم خوبه، همچین کم نیست

سالنای زیبایی، فست فود، کافی شاپ، تره بار، مرکز مشاوره و … به نسبت کافی هستش