2777
2789

تازگیا دخترم میره کلاس والیبال خیلی لاغر و ریزه هست اصلا دلم نمیخواد این باشگاهه باعث لاغرتر شدنش بشه ی جورایی با توجه ب سنش لازمم هست ک بره نمیدونم چیکار کنم؟ خانمای عزیز لطفا تجربه هاتون رو بگید اگه راهکاری میشناسید خوشحال میشم بفرمایید🌹🌹

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
خب الان به کالری بیشتری نیاز داره. روی تغذیه اش باید کار کنی

قبل رفتنش ب باشگاه و بعدش ک برگشت چیزای شیرین مثل بستنی و شیرموز و اینا میدمش واسه تو باشگاهم ب جای اب شربت درست میکنم میبره، ولی کلا کم غذاست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل رفتنش ب باشگاه و بعدش ک برگشت چیزای شیرین مثل بستنی و شیرموز و اینا میدمش واسه تو باشگاهم ب جای ...

شیر موز خوبه، ولی شربت و بستنی ارزش غذایی ندارند و اشتهاش را کم می کنند. خرما. کشکش، آجیل، ماست، و مواد غذایی که پروتئین بالا دارند مثل تخم مرغ، حبوبات، میوه و سبزیجات

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
شیر موز خوبه، ولی شربت و بستنی ارزش غذایی ندارند و اشتهاش را کم می کنند. خرما. کشکش، آجیل، ماست، و م ...

راهنمایی خیلی خوبی بود یه دنیا ممنون😍😍