2777
2789
عنوان

پزشک قانونی همسر مثبت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 45 پست
عزیزم من سنتی ازدواج کردم حتی یک بارم باهاش بیرون نرفتم ک بخوام بشناسمش 

شما خانومی یا آقا؟

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خانواده ی من نزاشتن 

خب پس به خانوادتون بگید اینم دلیل جانماز اب کشیدنتون 

یعنی چی نمیزارن دوتا جوون حرف بزنن یا بیرون برن دیگه که مثل قدیم نیس 

زرتی وزورتی 

اینم نتیجه ش

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

نه اصلا قابل درمان نیستش دیگه خودمم خسته شدم چون اصلا نمیشه با این آدم کنار اومد

سخته ولی خودتو خلاص کن ...

بیماری سختیه... دیگه مرد هم که هست یواش یواش زیاد میشه نمیتونی از زیر دستش فرار کنی...

خدا کمکت کنه

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

علاعمش چی بود؟

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

اوخی دلم براش سوخت گناه داره اون تقصیری نداره بیماره خب

خب نباید ازدواج می‌کردش من الان جوونیم برای چی زیر پا بزارم و بعدشم اصلا تعادل روانی نداره وقتی به من فحش ناموسی میده من تا کی تحمل کنم

سخته ولی خودتو خلاص کن ... بیماری سختیه... دیگه مرد هم که هست یواش یواش زیاد میشه نمیتونی از زیر دس ...

خواستم تحمل کنم ولی خیلی اذیتم میکنه بهم فحش ناموسی میده به مادرم به خواهرم اصلا اختیار تصمیم گیری نداره همه کارش پدرش چند ماه نامزد بودم نه خونه ایی آماده کرد اصلا براش مهم نبودش 

براحتی قابل تشخیص نیست... مثل یه آدم عادی هستن تا باهاشون زندگی نکنی متوجه نمیشی حتی اگر باهاش بارها برید بیرون....

ما یه بنده خدایی رو میشناسیم ... همین بیماری رو داشتن و خانوم بودن کاراشون درست انجام نمی‌دادن همسرش به خانوادش که میگفتن میگفتن همه دخترا اینطورین کار بلد نیستن خلاصهبا هر زایمان بدتر شدن ... بعد از ده سال زندگی مشترک جدا شدن