تو تاپیک قبلی گفته بودم ک تازه چند ماهه ک عقد کردم و فهمیدم ک همسرم اسکیزوفرنی داره و از طریق دادگاه تمکین فرستادمش پزشک قانونی و مثبت شده بعد از این باید چیکار کنم آیا اونم میتونه بازم شکایت کنه یا تموم؟
یکی از آشناهای ما هم بعد ازدواج متوجه شد همسرش مشکل روانی داره یک ماه بستری شد تیمارستان بهش شوک زدن و الانم دارو میخوره دکتر گفته باید تا آخر عمر دارم بخوره و گرنه بیماریش بدتر میشه کارمند رسمی دولت هستش الانم یه دختر داره
برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
خواستم تحمل کنم ولی خیلی اذیتم میکنه بهم فحش ناموسی میده به مادرم به خواهرم اصلا اختیار تصمیم گیری ن ...
بله براشون هیچ چیزی اهمیت نداره نه تشویق نه تنبیه ... قدرت تصمیم گیری شون ضعیف هست مغز فرمان اشتباه میده بنده خدا ها دست خودشون نیست البته این از مصرف سردی زیاد و سودای زیاد بدن خودشو نشون میده مثل بقیه مریضی ها مثل ام اس و... ولی این فرق داره قضیه ش ممکنه مغز فرمان بده طرف دشمنه بکشش...
دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن
اینم هرشب کلی دارو میخورد و هیچ میلی هم به رابطه نداشت بچه دار هم نمیشد
عجب....
دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن
اینم هرشب کلی دارو میخورد و هیچ میلی هم به رابطه نداشت بچه دار هم نمیشد
خانمش موند و بچه دار هم شد گفت نمیخوام جدا بشم هر دو کارمند هستن و همه چی به اسم خانمش و آقا دارو میخوره آروم میشه ولی نخوره قاطی میکنه یکبار هم خودکشی کرده بود یکبار ول کرده بود رفته بود ترکیه رفتن پیداش کردن اوردن بهش شوک زدن کمی بهتر شد و داروهاشو خانمش به موقع میده
برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘