2777
2789
عنوان

پزشک قانونی همسر مثبت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 45 پست

یکی از آشناهای ما هم بعد ازدواج متوجه شد همسرش مشکل روانی داره یک ماه بستری شد تیمارستان بهش شوک زدن و الانم دارو میخوره دکتر گفته باید تا آخر عمر دارم بخوره و گرنه بیماریش بدتر میشه کارمند رسمی دولت هستش الانم یه دختر داره

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
خب نباید ازدواج می‌کردش من الان جوونیم برای چی زیر پا بزارم و بعدشم اصلا تعادل روانی نداره وقتی به م ...

درک میکنم

شما حق داری

دیگه منم دلم نازک دست خودم نیس

یه چیزی

اگر خودش قبول داره بیماریش رو

بهش بگو

اگر خودت کمک کنی ب درمان

منم پشتم

البته بازم نظر منه

تصمیم با خودته

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هندونه سربسته چیه خود یارو میدونسته بیماره. اسکیزوفرنی چیز پنهون شدنی نیس

خودیاروکه نمیاد لو بده که .الان خیلیا هستن بیماریشون همسایه وفامیل خبر نداره وجایی درز نمیکنه

لایک نکنید .توروخدا 
یکی از آشناهای ما هم بعد ازدواج متوجه شد همسرش مشکل روانی داره یک ماه بستری شد تیمارستان بهش شوک زدن ...

اینم هرشب کلی دارو می‌خورد و هیچ میلی هم به رابطه نداشت بچه دار هم نمیشد

خودیاروکه نمیاد لو بده که .الان خیلیا هستن بیماریشون همسایه وفامیل خبر نداره وجایی درز نمیکنه

اگه یکی دوبار بیرون میرفتن شاید میفهمید یا حتی خودش اعتراف میکرد. استارتر میگه اصلا قبل عقد رفت و امد نداشتیم 

خواستم تحمل کنم ولی خیلی اذیتم میکنه بهم فحش ناموسی میده به مادرم به خواهرم اصلا اختیار تصمیم گیری ن ...

بله براشون هیچ چیزی اهمیت نداره نه تشویق نه تنبیه ... قدرت تصمیم گیری شون ضعیف هست مغز فرمان اشتباه میده بنده خدا ها دست خودشون نیست البته این از مصرف سردی زیاد و سودای زیاد بدن خودشو نشون میده مثل بقیه مریضی ها مثل ام اس و... ولی این فرق داره قضیه ش ممکنه مغز فرمان بده طرف دشمنه بکشش...

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

عجب.... 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
اگه یکی دوبار بیرون میرفتن شاید میفهمید یا حتی خودش اعتراف میکرد. استارتر میگه اصلا قبل عقد رفت و ام ...

نمیگفتن میدونم فقط نقش بازی میکردن بعد عقد هم من بعد 2 ماه فهمیدم آنقدر دیگه حرکاتش دیدم تحقیق کردم زیر زیرکی و بطور از دهنش حرف کشیدم

خانمش موند و بچه دار هم شد گفت نمیخوام جدا بشم هر دو کارمند هستن و همه چی به اسم خانمش و آقا دارو میخوره آروم میشه ولی نخوره قاطی میکنه یکبار هم خودکشی کرده بود یکبار ول کرده بود رفته بود ترکیه رفتن پیداش کردن اوردن بهش شوک زدن کمی بهتر شد و داروهاشو خانمش به موقع میده 

نمیگفتن میدونم فقط نقش بازی میکردن بعد عقد هم من بعد 2 ماه فهمیدم آنقدر دیگه حرکاتش دیدم تحقیق کردم ...

زندگی با یه بیمار روانی اسون نیست. به حرف اینایی که میگن پول و پله به نامت کنه گوش نکن. جدا شو بخت بهتر نصیبت میشه

خانمش موند و بچه دار هم شد گفت نمیخوام جدا بشم هر دو کارمند هستن و همه چی به اسم خانمش و آقا دارو می ...

بخدا خیلی سخته اگه فرزند خواهر و برادر خود آدم همچی مشکلی داشته باشه آدم میتونه بسازه و میگی پاره ی تنم ولی شریک زندگی خیلی سخته 

بخدا خیلی سخته اگه فرزند خواهر و برادر خود آدم همچی مشکلی داشته باشه آدم میتونه بسازه و میگی پاره ی ...

اره خیلی سخت خدا کمکتون کنه 😔

زندگی با یه بیمار روانی اسون نیست. به حرف اینایی که میگن پول و پله به نامت کنه گوش نکن. جدا شو بخت ب ...

الان ک مثبت شده میتونم راحت درخواست عصر حرج کنم؟