2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004176 بازدید | 15302 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای دختر من هم بخیر نگذاشته‌ هنوز خیلی نگرانم امیدوارم ۱۰ سانت دیگه بکشه چون میانگین قد من و پدرش ۱۶۲ هست .ایشالا برای همه دخترهای اینجا که تحت درمان هست شرایط به بهترین شکل پیش بره و همه در نهایت نتیجه دلخواه گرفته باشبم

برای دختر من هم بخیر نگذاشته‌ هنوز خیلی نگرانم امیدوارم ۱۰ سانت دیگه بکشه چون میانگین قد من و پدرش ۱ ...

نه عزیزم 

خیالت راحت 

اولا هنوز پریود نشده مطمین باشه یه جهش داره بعد پریودم حداقل ۷ سانت میکشه

از ۱۴۶ تقریبا الان شده ۱۵۲ تو هفت ماه

عزیزم شما هورمون رشدم میزنین؟

آخه من شنیدم بعد دیفرلین رشد کم میشه 

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

دیفرلین سال اول جلوی جهش رو‌نمیگیره

اهان

مرسی جواب دادین

دختر من جهشش تموم شده. امیدوارم رشد کنه

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

سلام. من باز داشتم پستها رو میخوندم . این پست رو دیدم. حرف دکتر چقدر دلگرمم کرد.یه پستی کامنتی میخون ...

سلام عزیزم تورو خدا کم خودتو اذیت بکن خدایی نکرده مثل من مریض میشی  مراقب خودت باش کم سرچ بکن کم کنکاش بکن بسپار به خدا خودش همه چیز رو درست میکنه من الان مریض شدم تنها چیزی که برام مهم نیست قد دخترمه  قدش دو متر بشه ولی بی مادر بشه چه ارزشی داره😔

برای دختر من هم بخیر نگذاشته‌ هنوز خیلی نگرانم امیدوارم ۱۰ سانت دیگه بکشه چون میانگین قد من و پدرش ۱ ...

بازم خداروشکر کنین

من آرزومه دخترم به ۱۵۵ برسه

میانگین ما هم ۱۶۰

ممنون عزیزم این شماره رادیولوژیه؟ یعنی عکس بفرستم گزارش بهم میده؟

عکس بفرستید واتساپ واضح باشه فقط

شماره کارت می‌فرسته. پرداخت کنید بعدش گزارش میفرسته