2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004883 بازدید | 15331 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو سن 10 سالگی اگر اشتباه نکنم یا 10 یا 11 سالگی پریودم شروع شد،نمیدونم اونموقع قدم چقدر بود ولی تا سن 18 سالگی رسد قدی م ادامه داشت و 167 شدم 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

میشه عکس مچچ دست دخترتون یکبار دیگه بفرستید

نمیدونم چرا  نمیاد

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

من تو سن 10 سالگی اگر اشتباه نکنم یا 10 یا 11 سالگی پریودم شروع شد،نمیدونم اونموقع قدم چقدر بود ولی ...

اون موقع جزو قدبلندهای کلاستون بودید؟

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

طبق نظر دختر پورمتعبد دخترم عالی بوده حتی در سال دوم با ۵ سانت که کشید خودم توقع بیشتر برای سال دوم داشتم ولی ظاهرا طبیعیه و بر این اساس از سال دوم هورمون رشد هم اضافه میشه به درمان ها

قدش ۱۵۲ سن ۱۲/۵

ببخشید شما زمانی که امپول و شروع کردید تو چه مرحله از بلوغ بود ایا سونو رحم دادیدو سن استخوانی چقدر جلوتر بود

ببخشید خیلی سوال میپرسم بخدا اول راهم هزار سوال ذهنمو درگیر کرده

دخترم دو‌سال پیش درمان شروع کرد با قد ۱۳۷ 

همیشه تاخیر استخوانی (عقب بودن سن استخوان) داشت ولی زمان شروع داروها یکسال از جوانه سینه گذشته بود و سن استخوانی نزدیک ۱۱ بود بعد از دو سال سن استخوانی ۱۱/۵ هست الان .من ضد بلوغ دیفرین زدم براش که سن استخوانی کمتر بالا ببره البته که همه از میکرولین خیلی تعریف می‌کنند و نتیجه مثل دیفرلین بوده ...پریود نشده موقع اولین تزریق هم لکه بینی نداشت و آخرین دیفرلین ۳ ماهه رو اول مرداد زد قرار بود ۲۰ مهر اگر نیاز باشه یکی دیگه بزنه که چون رشد قدیش خیلی خیلی کم شده بود دکتر صلاح دونست قطع کنه تا الان هم هیچ تغییری در سینه و ...نداشته