2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004883 بازدید | 15331 پست
سلام عزیزم تورو خدا کم خودتو اذیت بکن خدایی نکرده مثل من مریض میشی مراقب خودت باش کم سرچ بکن کم کنک ...

دقیقا راست میگین 

من تو همین یه ماه کارم به قرص افسردگی و آرامبخش رسید. تا حالا اینقدر حالم بد نشده بود😔

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

سلام عزیزم تورو خدا کم خودتو اذیت بکن خدایی نکرده مثل من مریض میشی مراقب خودت باش کم سرچ بکن کم کنک ...

من میگم حتی به ۱۵۵ برسه راضیم.  گناه داره خیلی کوتاه بمونه 🥺

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا راست میگین من تو همین یه ماه کارم به قرص افسردگی و آرامبخش رسید. تا حالا اینقدر حالم بد نشده ب ...

بخدا اشتباه میکنید می‌دونم سخته می‌دونم نمیتونی ولی تلاش کن منی که سه ساله شبو روزم استرس و گریه برای بلوغ دخترم گرفتم الان سرطان بدخیم تیروعید گرفتم باید دخترمو تنها بزارم برم تهران ید درمانی بعدشم سه هفته ازش دور باشم بنظرت ارزششو داشت اینقدر خودمو عذاب دادم ؟؟ امروز رفتم دکتر دخترم کلی گریه کرد مجبور شدم ببرمش تا دلم آروم بگیره ..از وقتی مریض شدم دخترمم افسرده شده

بخدا اشتباه میکنید می‌دونم سخته می‌دونم نمیتونی ولی تلاش کن منی که سه ساله شبو روزم استرس و گریه برا ...

ای جانم😔😔😔ناراحت شدم

از ته دل از خدا میخوام زودتر سلامتیت رو به دست بیاری❤️❤️

درست میگی

به امید خدا میرسه دیگه هرچی تقدیرش باشه و ژنتیکش باشه همون میشه ..با غصه خوردن منو شما بچه هامون بلن ...

اره درسته

راستش من عذاب وجدان اذیتم میکنه با اینکه دکتر همه ش میگفت خوبه میگم باید می‌بردمش جای دیگه. بچه م زود پریود شد 

من میگم حتی به ۱۵۵ برسه راضیم. گناه داره خیلی کوتاه بمونه 🥺

طب سوزنی شنیدم خوبه

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

دخترم دو‌سال پیش درمان شروع کرد با قد ۱۳۷ همیشه تاخیر استخوانی (عقب بودن سن استخوان) داشت ولی زمان ش ...

خیلی شرایط دخترتون مثل دختر منه نگران نباش.به خدا دیدار درخواست دوستی‌مون قبول کن لطفا

دخترم دو‌سال پیش درمان شروع کرد با قد ۱۳۷ همیشه تاخیر استخوانی (عقب بودن سن استخوان) داشت ولی زمان ش ...

من واریو پپتیل میزنم و طی یک سال ۶ ماه رشد کرد که الان خیلی نگران یکی میگه ۱۱ سال استخوانی یکی میگه ۱۲ سال یکی هم که خود رادیولوژیه میگه ۱۰/۶ ماه.برام دعا کنید منم برای شما دعا میکنم دختر منم با قد ۱۳۸ شروع کرد و الان سن خودش ۱۱ اما سن استخوانی به کفته خود رادیولوژیست ۱۰ سال و ۶ ماهیتا ببینیم چی میشه