2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004312 بازدید | 15305 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره ای دارید که من عکس و براش ارسال کنم و بهم بگه چند

دکتر فرزانه روحانی رادیولوژی لاله رو قبول داشت. من فرستادم گزارش شبیه چیزی بود که مامان مهرسا جون گفت.

به واتساپشون پیام میدی. ۱۳۰ تومن واریز میکنی گزارش میفرستن برات

میخوای شماره بذارم؟

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

بچه ها من تو مطب خانمی رو دیدم تو ۱۸ ماه دخترش ۲۰ سانت قد کشیده بود با سومایکی دیگه هم میگفت سالی ۱۲ ...

چندساله بودن؟

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

فقط پودر کاکائو و پیاز و عصاره اسطوخودوس که در مایع ظرف و لباس و دست و کرم ها هست اینا موارد برای بل ...

وای من برای دخترم شامپو بدن اسطوخودوس میگرفتم🤦‍♀️

ماه رو نمیزنه تو سن بالاتر عزیزم ببین به کدوم نزدیک تره ده سال رو هم گذاشتم

چت جی پی تی گفت ده سال و نیم تا یازده ببخشید من بد متوجه شدم انگشت ها برای من خیلی تار دیده می‌شد شرمنده اگر نگران شدین🙏

یعنی سوما هم زدید باز هم ۵ سانت قد کشید؟

بله ۴ یا ۵ سانت سال اول چون هورمون های جنسی فعال شده هنوز کامل سرکوب نشدن و دیفرلین هنوز رشد استخوان به خواب عمیق نبرده سرعت رشد بالا هست سال دوم خیلی رشد دخترم کم بود ۶ ماه آخر که نهایت ۲ سانت با این حال دکترش میگفت بازم عالی بغضی ها کلا ۳ سانت رشد میکنن تو سال دوم..آخرین تزریق دیفرلین ۳ ماهه اول مرداد بوده ولی هنوز به جهش و سرعت رشد بیشتر دخترم نرسیده تازه دکتر گفت ۶ یا ۷ ماه جهش میره و دوباره سرعت کم میشه الان سن استخوانی ۱۱/۵ هستبا قد ۱۵۲

یکی ۱۱ سالش بود اون یکی هم ۱۲حالا نمیدونم شاید هورمونشون خیلی پایین بوده چون نیکا میگه دخترش با هورم ...

فک کنم هورمون رشد رو بدن هرکی یه مدل جواب میده

دختر من تو آزمایش هورمون رشدش بالا بود بخاطر همین فعلا ننوشت

قبلا دخترم بردم پیشش و الان براش فرستادم ببینم چی میگه

ایشالله خیره

چت جی پی تی گفت ده سال و نیم تا یازده ببخشید من بد متوجه شدم انگشت ها برای من خیلی تار دیده می‌شد شر ...

نه عزیزم الان بهتون میگم بر اساس چی باید بگید اگه ۱۳ سال هم بفرستی ممنون میشم