2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 48534 بازدید | 1134 پست
چی شده؟

اینکه میگین خاله و دایی رو خواهر و برادر صدا میکنین عجیب و غیرواقعیه تا حدی

کار ندارم چی صدا میکنین ولی محدوده وظایف خواهر برادر با فرزند فرق داره و نظر دیگران رو تغییر میده، ربطی نداره خودتون چی صدا میزنین نمیزنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه میگین خاله و دایی رو خواهر و برادر صدا میکنین عجیب و غیرواقعیه تا حدیکار ندارم چی صدا میکنین و ...

والا واقعیه 

البته منم منظورم به مادر خودش بود عزیزم 

اونم نه ماهانه 

مثلا هدیه بده یا مهمان کنه چند سال یه بار

ساخته شده منظورمه طلای خام که نمیشه خرید کرد میشه؟

خدمتت عرض کردم بستگی به نوع ساختش داره که چقدر اجرت ساخت داشته باشه  سودش هم مثل ایران نیست که تعین کرده باشن هفت درصد  اونا قانون خودشون رو دارن  سود با رضایت فروشنده و خریدار تعیین میشه یعنی مثل ما هفت درصد اینا نیست، بیشتر طلای ساخته شده اونجا هم از کشور سوئیس و ایتالیا و ترکیه هست بجز طلاهای ساخته شده عربی ، خام هم میشه خرید اما تحویلش همون لحظه نیست مثلا یک هفته بعد تحویل میدن.

خدمتت عرض کردم بستگی به نوع ساختش داره که چقدر اجرت ساخت داشته باشه سودش هم مثل ایران نیست که تعین ...

من شنیدم طلا توی دوبی از ایران ارزون تره و اگه از اونجا بیاری ایران بفروشی سود خوبی داره درسته ؟؟؟

والا واقعیه البته منم منظورم به مادر خودش بود عزیزم اونم نه ماهانه مثلا هدیه بده یا مهمان کنه چند سا ...

اهان یعنی مادربزرگتون؟ 

اره به نظرم هر کسی درحد وسعش اعضای خانواده‌ش رو گاهی خوشحال کنه خیلی خوبه

اهان یعنی مادربزرگتون؟ اره به نظرم هر کسی درحد وسعش اعضای خانواده‌ش رو گاهی خوشحال کنه خیلی خوبه

بله عزیزم مادربزرگم منظورمه 

اینکه مثلا نتونه از ترس خانومش برای مادرش هدیه ای بده و ... به نظرم عجیبه

من شنیدم طلا توی دوبی از ایران ارزون تره و اگه از اونجا بیاری ایران بفروشی سود خوبی داره درسته ؟؟؟

درست بودنش در خالتی هست که وزن زیاد باشه نه اینکه کم یا تک باشه مثلا یه سرویس یا شیش تا النگو  مثل بنکدارهای ما که تک فروشی  قبول نمیکنن  وزن زیاد به مغازه دارها میفروشن  اونجا هم اگه تکی بخواهی بخری خیلی گرونتر از ایران تموم میشه بیشتر طلاهای مصرفی خودشون عیار بالا  یعنی ۲۱ و ۲۲ هست  ، در کل بازار طلا اونجا هست یعنی از کشورهای دیگه که ساخته میشه میارن اونجا از اونجا به کشورهای دیگه پخش میشه 

درست بودنش در خالتی هست که وزن زیاد باشه نه اینکه کم یا تک باشه مثلا یه سرویس یا شیش تا النگو مثل ب ...

خب وزن زیاد بیاریم که گمرک میخوره بهش🤔

می ارزه با هزینه گمرک یعنی؟؟؟

خب وزن زیاد بیاریم که گمرک میخوره بهش🤔می ارزه با هزینه گمرک یعنی؟؟؟

وزن زیاد با این قیمت طلا سرمایه خیلی زیادی میخواد  طلای خام  مشکلی نداره هرکس بخواد بیاره اما ساخته شده  قاچاق محسوب میشه و به قول شما کمرگی اونایی هم ساخته شده میارن کارشون هست و راهشو بلدن حتما هم فقط از دبی نیست از سوئیس و ایتالیا و بیشتر هم از راه ترکیه میارن 

من خودم قبلا از ترکیه سرویس دیاموند بیست و چهار پنج گرمی می اوردم دستبند ساعتی گوشواره امگاه  سرویسهای سوئیس گلد اصل  همه مدلهاش  ازسی وسه چهارگرمی تا پنجاه وسه چهارگرمی زرد سفید دورنگ خیلی شیک بودن فکر کنم بدونی کدوم مدلها رو دارم میگم گردنبندش پاپیونی مانند بود بعضی هاشم ساده  درکل کار هرکسی نیست حجم زیاد اوردن.

وزن زیاد با این قیمت طلا سرمایه خیلی زیادی میخواد طلای خام مشکلی نداره هرکس بخواد بیاره اما ساخته ...

یعنی از خود ترکیه بیاریم بهتره؟؟؟

الان چرا نمیارید؟؟؟

فرقی کرده اوضاع؟؟؟

ببخشید سوال میکنم چون فکرم درگیر این موضوع شده 

اتفاقا بشه از ترکیه آورد برای من خیلی راحت تره