2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 996463 بازدید | 15092 پست
عزیزم میشه لطفا درخواست دوستیمو قبول کنی. شرایط دختر من خیلی مثل شماس

سلام عزیزم منم یه زمانی مثل شما شب و روز خواب نداشتم دخترم تو سن 10 سال 8 ماهگی با قد 148 پریود شد . تا 3 ماه بعد پریود رشد نداشت بعدش با هورمون رشد به 154 رسید الانم قدش 156 هست .اینم بگم تو سن 11 سالگی سن استخونی ش 13.5 بود که هورمون رشد و شروع کردیم . یه چیزی بگم ژنتیکی هر چی باشه همون میشه از خدا بخواه تنش سالم باشه .

سلام عزیزم منم یه زمانی مثل شما شب و روز خواب نداشتم دخترم تو سن 10 سال 8 ماهگی با قد 148 پریود شد . ...

مممنون که جواب دادین عزیزم. آخه دختر من طفلی قدش ۱۴۰ هست🥺 البته سن استخوانی بین ۱۱ و ۱۲.

من دیگه کارم قرصهای اعصاب کشید متاسفانه 

عذاب وجدان دارم هرچند که دکترش اشتباه کرد نه من ولی من نادانی کردم نبردم جای دیگه شک نکردم به حرفش.

دختر شما ۸ سانت رشد کرده. دختر من ۸ رشد کنه میشه ۱۴۸😭

تصمیم گرفتم دیفرلین براش بزنم نمیدونم درسته یا نه

زندگی زیباست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم منم یه زمانی مثل شما شب و روز خواب نداشتم دخترم تو سن 10 سال 8 ماهگی با قد 148 پریود شد . ...

دکتر نگفت هورمون رشد به تنهایی صفحات رشدش رو زودتر میبنده؟

زندگی زیباست...
مممنون که جواب دادین عزیزم. آخه دختر من طفلی قدش ۱۴۰ هست🥺 البته سن استخوانی بین ۱۱ و ۱۲.من دیگه کار ...

عزیزم من جای شما باشم امروز میرم مطب اعلایی اگه بشینی با منشی صحبت کنی ممکنه بتونی اخر وقت بری از طرفی هم بعضی مریضا دوتا نوبت داشتن یکی رو‌میدادن به کسی که میخاست برو‌بگو از شهرستان اومدم 

عزیزم من جای شما باشم امروز میرم مطب اعلایی اگه بشینی با منشی صحبت کنی ممکنه بتونی اخر وقت بری از طر ...

میدونین چیه. راستش میترسم برم بگه آمپول نزن فایده نداره😔

پام نمیاد به رفتن

دختر مم طفلی خسته شد بسکه دکتر رفت

نمیدونم

بنظرتون نظر علایی رو هورمون درمانی چیه؟

زندگی زیباست...
میدونین چیه. راستش میترسم برم بگه آمپول نزن فایده نداره😔پام نمیاد به رفتندختر مم طفلی خسته شد بسکه ...

خب اگر گفت نزن بهش نزن

اعلایی بیخودی تجویز نمیکنه عکس و نگاه میکنه حتما یه راهی جلوی پات میزاره من واقعا قبولش دارم معذرت میخام اینو بهت میگم چون منم مثل شما مادرم احساست رو‌درک میکنم الان براش دیفرلین بزنی اگر فایده نداشته باشه فقط خودت و اروم کردی اونوقت ممکنه مشکل دیگه براش پیش بیاد

خب اگر گفت نزن بهش نزناعلایی بیخودی تجویز نمیکنه عکس و نگاه میکنه حتما یه راهی جلوی پات میزاره من وا ...

راست میگین

ولی اینم که بردم پروفسور بود یعنی ممکنه اشتباه کنه؟ 

زندگی زیباست...
فک کن من همه ر. خوندمهنوز نمیدونم چکار کنم😭

من این راه و رفتم

برو پیش اعلایی اگه گفت هورمونش اکی هست ممکنه دخترت تا یکی دو سال دیگه خیلی قد بکشه سن استخوانی هم که خوبه خودت و نگران نکن اخه الان کدوم بچه ای قدش ۱۴۸ هست امکان نداره دخترت این قد بمونه دخترت قد میکشه ولی یبار پیش اعلایی برو چون کسایی که میومدن خیلی راضی بودن دعاش میکردن

مامان پارمیس دختر شما با چه قدی ضد بلوغ شروع کرد و با چه سن استخوانی نشنیده بودم فقط برای یکسال جلوی ...

قدش ۱۴۶ بود الان بعد شش ماه ۱۵۱.۵ چون سن استخوانش بالا بود شروع کردم بین یازده و نیم تا دوازده بود دکترش گفته تا پایان ۱۱ سال تقویمی که حتی یکسال کامل نمیشه اگر قدش مناسب باشه قطع میکنم و گرنه چند ماهی بیشتر میزنم چون بعد شش ماه قطعا پریود میشه و نهایت ۵ تا ۷ سانت قد بکشه 

سلامشما هم بعد پریود توقف زدین؟چرا به من گفتن اثر نداره. ای خدا😭

سلام عزیزم پریود نشد یه لک خیلی جزئی داشت بردم که گفتن نزدیک پریوده و چند ماه دیگه میشه من که زدم صرفا بخاطر زود بودن پریودش قبل یازده ظلمه در حق بچه شمام بزن تاثیر هم نداشته باشه کمک میکنه به قد ژنتیک خودش برسه

وای خدا چرا من لک دیدم بردم دکتر نزد براش😭سونو و سن استخوانی گرفت هیچی ندادبیست روز بعد پریود. شد😭 ...

چند سالشه مگه وقتی به ۱۱ تقویمی نزدیک باشه معمولا امپول نمیدن بعضی دکترا هم مخالفن کاش چند جا دیگه میبردی😢