2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 998161 بازدید | 15143 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان پس بگو اکثرا ک خیییلی اضطراب دارن یه دونه بچه دارن برا همین خیلی بیشتر روش حساسن مشخص تمام فکر ...

سلام عزیزم

میگم دیفرلین فرانسوی خوبه؟ بعد تزریقش باید صبح باشه حتما؟

زندگی زیباست...
اره عادیه

سلام ببخشید من قبلا هم ازتون سوال پرسیده بودم و خداروشکر درست هم بود حرفتون.الان از مچ دست دخترم عکس گرفتیم تو تفسیرش نوشته سن استخوانی هشت سال هست.حالا سن دختر من هفت سال و هفت ماهشه.حدودا پنج ماه بزرگتر رو نشون داده ..اینقدر اختلاف مهم هست؟پیش دکتر نرفتم .میشه شما بهم بگید ممنونم

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

مامان پارمیس شما ازمایش قند برای دخترتون چک نکردین من همش از عوارض هورمون رشد میترسم شایع ترینش قند ...

آزمایش قراره برم شش ماه گذشته چکاپ کامل بشه ولی دستگاه تو خونه دارم گاهی چک میکنم قندش خدا رو شکر نرماله 

نه این مدت اصلا تغییری نکرد. آمپول ک قطع کردم بعد شروع شد

عزیزم شما چه آمپولی زدین برا مهرسا جان ساخت کجا بود و اینکه بنظرتون ممکنه امپول ایرانی یا زیر جلدی تأثیرش کمتر باشه از امپول خارجی و عضلانی ؟

اینجوری باشه که عالیهچقد امیدوار شدم🥺

نه فقط من اینجا ۳ ۴ نفر دیگه هم بودن دقیقا همین بود با آمپول سن استخواتی تغییری نمیگرد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام عزیزممیگم دیفرلین فرانسوی خوبه؟ بعد تزریقش باید صبح باشه حتما؟

بله دیفرلین فرانسوی  نه تزریق نمیاد نیست حتما صبح باشه

ظهر و عصر هم میشه بزنی.

ولی تایم بعدی سعی کن همون ساعت بزنی مثلا اگ ۱ آبان صبح براش زدی

۲۹ ک تایم بعدش شب براش نزن 

سعی کن ی تایم ثابت باشه 

سلام ببخشید من قبلا هم ازتون سوال پرسیده بودم و خداروشکر درست هم بود حرفتون.الان از مچ دست دخترم عکس ...

سلام. نه اشکال نداره ۶ ماه تفاوت  کم و زیاد باشه مهم نیست

اگ بیشتر ۱ سال باشه خوب نیست

ولی خودش ی علامت خطر

باید بیشتر مراقبش باشی علامت هاش چک کنی

دختر منم اول ۶ ماه اختلاف سنی داشت بعد شد ۱ سال و بعد ۱۸ ماه

ب مرور این تفاوت هی بیشتر میشد

عزیزم شما چه آمپولی زدین برا مهرسا جان ساخت کجا بود و اینکه بنظرتون ممکنه امپول ایرانی یا زیر جلدی ت ...

من میکرولین میزدم تحت لیسانس ايتاليا  

البته ک خارجی بهتر . ولی خوب خییلی گرون میشه  از همه بهتر دیفرلین  بعد میکرولین که بازم به نظرم آمپول خیلی خوبی بود هزینه ش هم نسبت ب دیفرلین خیلی کمتر 

تا جایی که میتونی خارجی بگیری بهتر

چیزی ک توصیه میکنم اصلا و ابدا نگاه ش هم نکنی دارو هندی. اصلا ب درد نمیخوره اصلا

دکتر هم تاکید داشت فقط این دوتا رو بزنم .

ایرانی ها هم نمیدونم من تجربه ش ندارم ولی اگ میکرولین پیدا کنی خیلی بهتر

بله دیفرلین فرانسوی نه تزریق نمیاد نیست حتما صبح باشهظهر و عصر هم میشه بزنی.ولی تایم بعدی سعی کن هم ...

مامان مهرسا امشب قلبم مچاله شد😭

رفتم باز دکترش صحبت کردم که صبح برم دیفرلین بزنم 

گفت قدش ۱۵۰ میشه

الهی بمیرم براش خیلی دوست داره قدبلند باشه🥺

دکتر گفت مداخله هم معلوم نیست تاثیر داشته باشه

زندگی زیباست...
بله دیفرلین فرانسوی نه تزریق نمیاد نیست حتما صبح باشهظهر و عصر هم میشه بزنی.ولی تایم بعدی سعی کن هم ...

بنظرت پیش بینی دکترا چقدر میتونه درست باشه😔

زندگی زیباست...