2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 993868 بازدید | 15013 پست
مامان پارمیس چند وقته هورمون رشد میزنی ؟ سال اول دختر من ۹ سانت افزایش قد داشت با دیفرلین و هورمون ر ...

من که حسابی گیج شدم‌چون‌زندگی‌برای دخترش هورمون نزده ولی همین حدود قد کشیده ضد بلوغ هم‌زده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که حسابی گیج شدم‌چون‌زندگی‌برای دخترش هورمون نزده ولی همین حدود قد کشیده ضد بلوغ هم‌زده

دختر زندگی جان هم این اواخر استپ قدی داشت چون دیفرلین درسته سن استخوانی نگه میداره ولی جلوی رشد قدی هم میگیره برای همین بعضی دکترا تاکید دارن هم ضد بلوغ و هم هورمون رشد با هم استفاده بسه

مامان پارمیس دختر شما با چه قدی ضد بلوغ شروع کرد و با چه سن استخوانی نشنیده بودم فقط برای یکسال جلوی بلوغ گرقته بشه چون بعد از قطع دیفرلین و ضد بلوغ ها یکسال بعد حدودا پریودی شروع میشه

دختر زندگی جان هم این اواخر استپ قدی داشت چون دیفرلین درسته سن استخوانی نگه میداره ولی جلوی رشد قدی ...

دختر من تا حالا نشده هر ماه قد بکشه ۹ ماه قدش ثابته تو دو‌سه ماه قد یه سالشو میکشه سالی بیشتر از ۵ سانت هم قد نمیکشه الان که دیفرلین شروع کردم خدا میدونه چی بشه 

سلام دوستان...میگم افتادن دندون هم به سن استخونی ربط داره؟دخترم ۸ سالشه با سن استخوانی ۱۱،،، پنج ماه و نیم دندون درآورد .پنج سال و نیم دندون شیری جلو افتاد..حالا الان داره یکی یکی دندون های عقب میفته ، اینطور که من شنیدم این دندون ها باید ۱۱، ۱۲ سال بیفته. ربط داره یعنی؟یعنی دخترم تو پنج شش سالگی هم سن استخوانیش جلوتر بوده؟

من تو مطب چندین نفر دیدم سالی ۱۲ سانت با سوماتروپین قد کشیده بودن ولی میگفتن ازمایش دادن کم بوده هور ...

سلام عزیزم..این دوتا دارو چه تفاوتی باهم داره؟

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

آره عزیزم دکتر صفاری گفت . هورمون رشد هم گفت تیری تو تاریکی هست ورزش میکنه تغذیه هم اوکی هست فقط خوا ...

سلام

میدونم پستتون قدیمیه

ممنون میشم دیدید جواب منو بدید

دختر منم قدش ۱۴۱ هست و پریود شده‌. دکتر گفته بود حالا نمیشه. سن استخوانی ۱۲. شما از این که هورمون رشد زدید راضی هستید؟

دختر من هورمون رشد. خودش بالاس موندم چکار کنم. دکترا میگن فعلا صبر کن ولی من دلم مثل سیر و سرکه میجوشه😔

زندگی زیباست...
سلام به نظرتون با سن استخوانی 12 سال که پریود شده فقط با هورمون رشد چند سانت بچه قد میکشه

سلام

شرایط شما دقیقا مثل منه‌ ولی دختر من خیلی کوتاهه😭

زندگی زیباست...
سن استخوانی 12 سال بود والان ده سال و پنج ماهشه.سه تا توقف زده و یک ماه و نیمه هورمون رشد میزنه یک س ...

قدش چقدره؟ من هنوز توقف نزدم. گفتن فایده ای نداره که

یه ماهه پریود شده

بگم دکتر بزنه براش؟

زندگی زیباست...
عزیزم قدش چنده منم شرایطم مثل شماست تو شش ماه خیلی خوب جواب گرفتم من جای شما باشم ادامه میدم یکسال ا ...

سلام

شما هم بعد پریود توقف زدین؟

چرا به من گفتن اثر نداره. ای خدا😭

زندگی زیباست...
قد دخترت الان چنده دختر خورشید ؟ قبلا دیفرلین استفاده نکرده؟

سلام من دخترم قدش ۱۴۱ونیم بود بردم دکتر دیفرلین زد سن خودش ۹سال بود وسن استخوان ۱۰سال ونیم،دکتر میگفت طبق ازمایش بلوغ شروع شده البته هنوز جوانه سینه نداشت،این تا الان ۲بار زدم،سه ماهه میزنم،دوز بعدش میشه آذر،البته دفعه دوم که رفتم پیش دکتر تو سه ماه حدود یک سانت ونیم رشد کرده بودو۱۴۳ بود، در حالی قبلا تو اوج جهش رشد بود وماهی حدود یک سانت وخورده رشد میکرد،از دکتر پرسیدم اگه امپول نمیزدم کی پریود میشد گفت حدود یک سال تایک سال ونیم بعد،واین من رو خیلی مردد وپشیمون کرد،بعدم دیگه تو کل کرد وسپردم به خدا،ان شاالله برای همه بچه ها عالی پیش بره

خوب چون پریود شده سن استخوانی یکم با سرعت بیشتری جلو میره به نطرم ۱۳ سال یا ۱۳.۵ شاید رسیده باشه

سلام

ترخدا بگین من چکار کنم 

دارم سکته میکنم.  یه ماهه خواب و خوراک ندارم. دخترم پریود شده با قد ۱۴۰ توقف بزنمم؟ دکتر گفت فعلا هیچی. میترسم دیر بشه. سن استخوانی نزدیک ۱۲ باید باشه

ترخدا اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم

زندگی زیباست...
سلام دوستان...میگم افتادن دندون هم به سن استخونی ربط داره؟دخترم ۸ سالشه با سن استخوانی ۱۱،،، پنج ماه ...

سلام،دختر من ۵ماه دندون دراورد وروز جشن تولد ۵سالگی دندون شیری اولش افتاد،ولی تا ۸سالگی سن استخوانیش خوب بود وحتی چند ماه عقب تر بود ولی الان سن استخوانیش ی دفعه یک یال ونیم جلوتر رفت،فک نکنم ربطی داشته باشه