2777
2789
عنوان

یکی پشت سرم حرف زده

123 بازدید | 18 پست

یکی که خیلی بهش اعتماد داشتم و چهره واقعیشو شناختم.حالا بهم پیام داده میگه من راجبت حرف نزدما، تو چرا نظرت راجب من عوض شده و هرکی پشت سر من بد میگه دروغ میان بهت میگن.

بنظرتون چیکار کنم؟چه جوابی بهش بدم؟مطمئنم غیبتموکرده

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

مگه کسی اومده بهت گفته پشت سرت چیزی گفته؟

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش حرف نزن خیلیم صحبت کرد بگو با آدمای دو رو حال نمیکنم

فامیل درجه یکمه.اومده پشت سرم پیش خواهرم حرف زده فکر کرده خواهرم از من دفاع نمیکنه و ازاون دفاع میکنه.خواهرمم اومد بهم گفت

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

خداروشکر کن این یعنی تو آدم موفق و تو چشمی هستی و الی انسان های ضعیف پشت سر حرف زدنی ندارن و فقط ترح ...

الان پیام داده میگه من پشت سرت حرف نزدم‌و کی این چرتا رو گفته.چی بگم؟در حالی که مطمئنم گفته

من که حالم گرفته ست از دست اینجور آدما خوبی کن آخرش بیان پشت حرفایی از زبون خودش دربیارن بزنن .یا حر ...

درسته.منم اولش خیلی دلم شکست ولی بعد گفتم مهم نیست،آرامشم بهم میخوره

الان پیام داده میگه من پشت سرت حرف نزدم‌و کی این چرتا رو گفته.چی بگم؟در حالی که مطمئنم گفته

ول کن همیشه همینه فکر میکنن با این کارا میتونن تو رو زمین بزنن تا خودشون ازت پیشی بگیرن ولی تو به موفقیت هات ادامه بده 

فامیل درجه یکمه.اومده پشت سرم پیش خواهرم حرف زده فکر کرده خواهرم از من دفاع نمیکنه و ازاون دفاع میکن ...

تو بگو خود خواهرت بره بدرک وقتی جلو خواهرت رعایت نکرد جلو یه کس دورتر بنظر خودت ساکت میشینه؟این فقط منتظره یجا اسمت بیاد وسط تا حرفتو بزنه ازش فاصله بگیر

تو بگو خود خواهرت بره بدرک وقتی جلو خواهرت رعایت نکرد جلو یه کس دورتر بنظر خودت ساکت میشینه؟این فقط ...

بدونی چقد بهش اعتماد داشتم،چقد دوسش داشتم...خیلی جا خوردما.هیچوقت با فامیل راحت نشین،هیچوقت😔

بدونی چقد بهش اعتماد داشتم،چقد دوسش داشتم...خیلی جا خوردما.هیچوقت با فامیل راحت نشین،هیچوقت😔

من خودمم راحت بودم ضربشو خوردم خیلیم بد خوردم به روش نیوردم دوستیمو باهاش ادامه دادم تا یجا خیلی بد کوبیدمش زمین🤷🏻‍♀️در مواجهه با اینجور آدما تاکسیک عمل کن