2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004811 بازدید | 15329 پست
قدس برا بچه ۴ سال مناسب درست سن خودش ۵ سال و خورده س ولی قدش و سن استخوانیش دقیقا برابربه نظرم صبر ک ...

یک ماه دیگه شش سالش میشه 

قد عمه ش هم ۱۵۰ هست استخوانش ریزه اونم

ژنتیکش به اون کشیده 

قد خودم ۱۶۴ همسرم ۱۷۴

میترسم هورمون رشد بزنه ، جواب نده

یک ماه دیگه شش سالش میشه قد عمه ش هم ۱۵۰ هست استخوانش ریزه اونمژنتیکش به اون کشیده قد خودم ۱۶۴ همسرم ...

اینی آزمایش رشد ش ک خوب بود اون آزمایش چند مرحله انجام بده اگ خوبدبود اصلا هورمون نزنه چون وقتی بدن کمبودی نداره به جز عوارض هیچ تاثیر دیگه نداره

من حس میکنم تو سن بلوغ قدش خوب میشه . یکم دیرتر بقیه بچها بالغ میشه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من سردر نمیارم دکتر گفتاستروژن 32آره نوبت دارمبله داره

استروژن ۳۲ خیلی بالا دیگه مرحله ای ک پریودی نزدیک 

ای وای دخترم فقط 7 سال و نه ماهشه😭 چرا اینجوری شد آخه یهویی... همه علائمش یهویی اومد..

الان براش آمپول نوشته؟ سن استخوانیش چند سال؟؟ زیر ۹ سال پریود میشه 

بلوغ زودرس خیلی زیاد شده هر سال هم این سن داره پایین تر میاد  دلیل صدرصد هم نداره 

هنوز نوبتم نشده برا دکتر.. سونوش و عکس و آزمایش دادم بیستم نوبت دارم.. عکس دستش خودتون اینجا دیدید گفتید ده میخوره ... آخه این حد هورمون باید علامتها کم کم بیاد ،، دقیقا از هفته دوم ج...،ن...،گ علایم شروع شد دقیقا از همون تاریخ هم دیگه حاضر نشد تو اتاقش بخوابه.. البته ما اصلا جلوش حرف نمی‌زدیم و من کاملا سرحال بودم پیشش شهرمون هم امن بود... 

اینی آزمایش رشد ش ک خوب بود اون آزمایش چند مرحله انجام بده اگ خوبدبود اصلا هورمون نزنه چون وقتی بدن ...

تا حالا این گروه کسی شرایط دختر من داشته ؟

کلا دخترم خیلی کم می‌خوابه ,,خوابش هم خیلی سبک هست 

ولی ژنتیکی ریز هست

دکتر می‌گفت ۱۲۰ تا ۱۳۰ میشه ، خیلی نگرانم مگه میشه انقد کوتاه باشه 

تا حالا این گروه کسی شرایط دختر من داشته ؟کلا دخترم خیلی کم می‌خوابه ,,خوابش هم خیلی سبک هست ولی ژنت ...

بله اینجا چند نفر بودن ولی بچه هاشون کمبود هورمون رشد داشتن که آمپول رشد زدن خوب قد کشیدن

دکتر خیلی بیخود گفته دخترتون معلوم ک بلند میشه 

اگ آزمایش ۳ مرحله ای هم خوب بود دخترتون فقط بلوغ ش دیررس  ممکن سن بالاتری پریود بشه مثلا ۱۴ ۱۵ سالگی و ب مرور قد بکشه و سن استخوانیش بالا بره. دور برمون همیشه دخترایی داشتیم ک تو دبیرستان یهو قد کشیدن بلند شدن دختر شما هم احتمالا همین جوری باشه 

اگ قدش نسبت ب ۴ سال کوتاه تر بود اره صدرصد کوتاه میموند 

به نظرم سن استخوانی عقب باشه خیلی بهتر تا جلو باشه 

مثلا کسی ک ۹ سال ولی سن استخوانی ۱۲ سال باشه خیلی زودتر بالغ میشه و خیلی زود هم صفحات رشدش بسته میشه و کوتاه میمونه  دختر شما جا زیاد برا رشد داره

هنوز نوبتم نشده برا دکتر.. سونوش و عکس و آزمایش دادم بیستم نوبت دارم.. عکس دستش خودتون اینجا دیدید گ ...

سن استخوانیش اگ ۱۰ باشه خوبه تا بالاتر نرفته آمپول براش بزن ک بالا تر نره بتونه قد بکشه 

استرس خییلی تاثیر داره تو بلوغ. بچه‌ای ک محیط پرتنش بزرگ میشن بیشتر مستعد بلوغ زودرس ن

بله اینجا چند نفر بودن ولی بچه هاشون کمبود هورمون رشد داشتن که آمپول رشد زدن خوب قد کشیدندکتر خیلی ب ...

من خودم چهار ده سالگی پریود شدم، سوم راهنمایی بودم

خواهرامم همینطور ، ولی اونا قدشون ۱۷۰ ، قد خودم ۱۶۴

من خودم چهار ده سالگی پریود شدم، سوم راهنمایی بودمخواهرامم همینطور ، ولی اونا قدشون ۱۷۰ ، قد خودم ۱۶ ...

دخترت هم قد خودت میشع. نگرانش نباش فقط هر سال چکش کن به نظرم چیزیش نیست.

عزیزم ما داریم جون میکنیم هم قد شما بشه کی گفته شما کوتاهی؟

سلام عزیزم 

میتونم بپرسم دخترتون چند ماه بعد از قطع میکرولین پریود شد؟

و اینکه این بین بعد از قطع آمپول استرس نداشتین که قراره پریود نداشتن تا کی ادامه دار باشه؟ بعد قطع میکرولین  افزایش قد داشت

عزمزم بعد قطع میکرورلین ویتامین و مکملی جیزی ام استفاده کردین برای قد دخترتون؟ الان قدش چنده

۱۴ ماه بعد قطع پریود شد با قد ۱۵۷  استرس که پریود بشه نه راستش چون تا ۴ ماه بعد قطع تازه سینه ش دوباره جوانه زد میدونستم ک حالا حالاها پریود نمیشه

کلسیم زینک ویتامین دی بهش میدادم البته نه مرتب  یه ماه میخورد ی مدت استراحت میدادم 

قدش الان ۱۶۱ حدودا. تو ۶ ماه ۴ سانت رشد کرده.. این ماه ک تکواندو میره خیلی رشدش بهتر شده