2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004608 بازدید | 15310 پست
منم دقیقا دلم میخواد همین کار رو کنم اگه خدا کمک کنه و بشه ،، دخترم 7 سال و نه ماهشه ، ولی دکتر آنلا ...

نشانه شروع بلوغ توی سونوش چی بود مگه عزیزم؟

استروژن چند بود؟

باز با ی دکتر خوب حضوری مشورت کنید و انشاالله ک مجبور نشید از الان امپول بزنید

رشد سینه هم داره؟

منم دقیقا دلم میخواد همین کار رو کنم اگه خدا کمک کنه و بشه ،، دخترم 7 سال و نه ماهشه ، ولی دکتر آنلا ...

ام آر آی مغز هم نوشته براش،،من ترسیدم نرفتم خدا کنه اون یکی دکتر نخواد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ام آر آی مغز هم نوشته براش،،من ترسیدم نرفتم خدا کنه اون یکی دکتر نخواد.

نبریا،بخدا ک الکی میگن

من خیلی سخنرانیای دکترای خوب رو سرچ کردم گوش دادم و اکثریت حتی گفتن از ۷/۵سال ب پایین بلوغ زودرسه و ازین سن ب بالا طبیعیه

انشالله هرچی خیره برا طفلک های معصوم مون اتفاق بیفته.. بخدا روزی که رفتیم آزمایش بدیم به عشق چسب موش موشی آزمایشگاه اومده.بهشون گفتم براش چسب موش موشی بزنید. اینارو چه به بلوغ.. چقدم به قول شما همه چیز رعایت شده از کودکی تا حالا ولی ... 

راستش من سردر نمیارم دکتر گفتاستروژن 32آره نوبت دارمبله داره

انشاالله ک امپول فعلا لازم نشه ک بزنید.خیلی سخته واقعا برا طفلکا ک از اللن هر ماه امپول بزنن تا چند سال

منم نهایت تلاشمو برا قدش میذارم بلکه انشاللله خدا رحم کرد و اصلا لزومی برا زدن امپول نشد

انشالله هرچی خیره برا طفلک های معصوم مون اتفاق بیفته.. بخدا روزی که رفتیم آزمایش بدیم به عشق چسب موش ...

الهییی طفلکی ب امید چسب موش موشی رفته و با چی مواجه شده😔

نمیدونم این چ بلاییه افتاده ب جون اکثریت بچه ها😔

باور کنید من میشناسم بچه هایی رو ک از چ خانواده هایی هستن و چ اطلاعات جنسی دارن ولی هیچ علامت بلوغ ندارن

اونوقت منی ک انقدز حساس ب همه چی بودم و بچم کلا چشم و گوش بستست و توی عالم بچگیشه باید بلوغ بیاد سراغش

قربون مصلحتت خدا😔

عزیزم شما چرا به دکتر نگفتین عضلانی بنویسه ..من با واکسنش مخالفم آخه طفلکی ها خیلی اذیت میشن ولی عصل ...

والا راستش از اول هم شرط دخترم برا آمپول زدن این بود که باید به بازوش بزنن و دوست نداره عضلانی باشه🥺

مامان مهرسا شما میتونی سن استخوانی عکسی ک فرستادمو بگی؟دکتر اولش گف ۹بعد گف ۱۰منشادی هم ک گف مشکلی ن ...

به نطرم به ۹ بیشتر نزدیک. نهایت نهایت ۹ونیم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عکسش میفرستم الان دسترسم نیست

عکسش ديدم دقیقا به ۴ سال ساله شبیه

قدش چند؟؟ شاید بلوغ ش دیررس اگ همه چیزش خوبه نگران ش نباش از اون بچهاس ک دیرتر بلوغ میرسه بعدا رشد میکنه

عکسش ديدم دقیقا به ۴ سال ساله شبیهقدش چند؟؟ شاید بلوغ ش دیررس اگ همه چیزش خوبه نگران ش نباش از اون ب ...

الان قدش 101 هست

آزمایش که خوب بود فقط استروژن پایین بود

ممکنه هورمون رشد بهش بده؟

الان قدش 101 هستآزمایش که خوب بود فقط استروژن پایین بودممکنه هورمون رشد بهش بده؟

قدس برا بچه ۴ سال مناسب 

درست سن خودش ۵ سال و خورده س ولی قدش و سن استخوانیش دقیقا برابر

به نظرم صبر کن یه مدت بزار شاید تو روند بلوغ ش سن استخوانیش درست شد برابر سن خودش شد