2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004608 بازدید | 15310 پست
سلام عزیزم میتونم بپرسم دخترتون چند ماه بعد از قطع میکرولین پریود شد؟و اینکه این بین بعد از قطع آمپو ...

بله افزایش قد داشت .. آذرماه ۴۰۲ قطع کردم با قد ۱۴۸.۵ 

سال بعد آذرماه ۴۰۳ قدش ۱۵۵.۵ شده بود یعنی ۷ سانت رشد کرد 

بهمن ماه ک پریود شد ۱۵۷ بود 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله افزایش قد داشت .. آذرماه ۴۰۲ قطع کردم با قد ۱۴۸.۵ سال بعد آذرماه ۴۰۳ قدش ۱۵۵.۵ شده بود یعنی ۷ سا ...

ممنون عزیزم بابت پاسخ دهی 

دختر من همزمان هم سیناتروپین هم میکرولین ۳.۷۵ استاده کرد تا این ماه 

الان قدش ۱۵۰ شده  دیگه بیمه قبول نمیکنه پرونده رو  برا ادامه دارو 

حالا ترسیدم که نکنه الان من قطع کنم میکرولین رو  یکهو دخترم پریود بشه و قدش ۱۵۰ بمونه 

خودش ۱۱و نیم سالشه  ولی رشد استخوانی ۱۳ سال  سینه هاش هم جوانه زده از قبل 

من روزی اولی که این تاپیک زده شد ذخیرش کردم و خدا خدا میکردم این اتفاق برا دخترم نیفته ولی خوب این تاپیک باعث شد به علایم رشدیش دقت کنم.... همه چی خوب پیش می رفت تا دوماه قبل عید که متوجه شدم موی کرکی  ناحیه تناسلیش بیشتر شد و زیر بغلش هم چندتاری مو درآورده بود... دلم لرزید رفتم پزشک عمومی دادم عکس از مچ دست نوشت و یک سری ازمایش.... که رادیولوژی عکسشو زده بود ۹سال درحالی که دخترم ۸/۵سال داشت 

نزدیک عید بود و هیچ پزشکی نوبت نداشت دیگه اجبارا عکس و آزمایشا رو فرستادم برای یه دکتر آنلاین تو اصفهان... که اونم گفت عکس مچ دست به ۱۱سال نزدیکه سونو و ازمایش مجدد نوشت 

سونو از رحم خوب بود زده بود اندازه رحم مطابق با سن ولی ازمایشش گفت نشون داده بلوغ زودرس داره و باید حضوری بری پزشک معاینه کنه

بعد تعطیلات رفتم متخصص دکتر ریاحی که ایشون گفتن طبیعیه مشکلی نیست همه چیش خوبه و طبق سنش.... دلم آروم نگرفت همون روز رفتم یه دکتر دیگه... خانم دکتر بعد معاینه گفتن مشکوک به بلوغ زود رس هست ولی باید دید علایم چطور پیش میره و ازمایش چند مرحله ای رشد براش نوشت

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

تا نوبت بعدی برسه دیدم یهو علایم سرعت گرفت دخترم سینه هاش شروع به بزرگ شدن کرده بودن بوی عرقش تند وزیاد شد 

و یکی، دوتا هم جوش زد دیگه زودتر تایمی ک دکتر گفت ازمایشا رو دادم و جوابو بردم پیش خانم دکتر.... و ایشون تشخیص دادن که باید آمپول بزنن و الان من دو مرحله برای دخترم آمپول زدم ولی علایم همچنان کنترل نشده

خیلی نگرانم میگم نکنه آمپولا اثر نداشته

اخه همچنان سینه هاش جوونه داره

بازم یه دونه جوش زد

موها هم هستن

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

عکس مچ دست دخترم به چندسال میخوره به نظرتون

ممنون عزیزم بابت پاسخ دهی دختر من همزمان هم سیناتروپین هم میکرولین ۳.۷۵ استاده کرد تا این ماه الان ق ...

پریود که به این زودی نمیشه حداقل ۱ سال طول میکشه . چون نظر دکترش درباره قطع آمپول چیه؟؟ چون سن استخوانیش بالا و هورمون رشد هم نیاز داره 

و اینکه تا الان دکترش هیچ مکملی نداده بهش من خودم استئوکر میدم گاهی فقط بهش

شربت دیگه نده ماشالله بزرگ بهش قرص بده. کلسیمر من به دخترم میدم

من روزی اولی که این تاپیک زده شد ذخیرش کردم و خدا خدا میکردم این اتفاق برا دخترم نیفته ولی خوب این ت ...

نه نه اصلا این عکس بچه ۱۱ ساله نیست دقیقا بین ۸سال و ۹ ماه تا نهایت ۹ سال باشه دکتر زیادی گفته مطمعن باش انقد نیست

اصلا هم بلوغ زودرس نیست

دخترتون تا پریود شدن خیلی فاصله داره

درآوردن مو تو این سن دیگه طبیعی  . هنوز سینه ش جوانه نزده 

که اگ الان هم سینه داشت تا ۲ سال دیگه پریود میشد 

به نظرم که همه چیزش طبیعی  روال خودش . زیاد اذیتش نکن فقط هر ۶ ماه چکاب کن

خدا حفظ ش کنه مادر های دختر دار همیشه از همون بچگی استرس دختراشون دارن

استارتر من 18 سالم کامله یه دوستی دارم از دبستان باهمیم

ایشون الان 151 قد دارن و34 وزن!

این درحالیه که کلاس پنج ششم از همه ما درشت تر و قد بلند تر بود(کلاس سومم پریود شد ) اما اون نه دکتر رفت نه چیزی توی 16 سالگی رفت که همه صفحات رشتش بسته شده بود

شما الان نگو دیره و کاری نکن همون دوماه که دکتر گفته وقت دارین هرکاری میتونی بکن و پیش دکترای دیگه هم ببر

چون واقعا ظلم میشه در حق بچت بخاطر بیسوادی دکتر های شهرتون!

بعد از اونم کاری کن وزن بگیره وقتی سنی بالاتر رفت 

نه ایتکه چاق شه ولی لاغر لاغره اصلا نزار بمونه مخصوصا تو سن من که رسید

این روزا میگذرن اما تو از این روزای لعنتی نگذر
به نظرم عکسش به ۹ سال خیلی شباهت داره چند سالشه؟

موقع عکس 8ونیم بود الان این ماهی که بیاد ۹سالش کامل میشه

نه نه اصلا این عکس بچه ۱۱ ساله نیست دقیقا بین ۸سال و ۹ ماه تا نهایت ۹ سال باشه دکتر زیادی گفته مطمعن ...

ولی مهرسا جان دکتر براش آمپول نوشته الان دو مرحله هم آمپول تزریق کرده 

الان جواب ازمایشاتو میفرستم برات

دکتر ریاحی هم گفته طبیعی هست روند رشد ولی دکتر حیدری اهواز گفتن بلوغ زودرسه

البته خودمم فکر میکنم بلوغ باشه

اخه هم از لحاظ رفتاری پرخاشگرشده

هم سینه هاش جوونه زده

و هم اینکه بوی عرقش خیلی تند شده یکی دوبارم جوش زده صورتش