2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005249 بازدید | 15336 پست
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه برای پسرم امروز لوپرومر تزریق کردیم 😭به بازو زدنجاش خیلی ورم کرده و ی ...

سلام عزیزم 

من تا حالا برا دخترم ۱۰تا لوپرومر ماهانه تزریق کردم 

هر بار یکم محل تزریق سفت میشه بعضی وقت ها هم یکم قرمز میشه ولی خدا رو شکر دخترم عادت کرده اذیت نمی کنه 

تا یک ماه محل تزریق سفت می مونه بمیرم برا بچه هامون🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوش بحال شماهایی ک این پروسه ی بلوغ رو رد کردین و ب اخرای استرس رسیدین،مامان مهرسا،زندگی و بقیه

بیشتر صفحات رو خوندم و چقدز حالت های بچه ها مشابهه

دختر منم ۸ساله و یک ماهشه و ب تازگی یذره خیلی کم سینه هاش شروع کردن ب رشد

دکتر ک بردم طبق ازمایشات و عکس مچ دست گفت بلوغ زودرسه و براش امپول میکرورلین نوشت.گفتن سن استخوانیش ۱۰ساله.ولی سونوش هیچ گونه علایم بلوغ نداره.برا تزریق امپولا ترسیدم و از دکتر منشادی ویزیت انلاین گرفتم ک گفتن با توجه ب سن و قد و عکس مچ اینا بلوغ زودرس نیس و اصلا امپول لازم نیس و فقط مکمل براش نوشتن.

ولی باز نگرانم هم برا نزدن امپول و هم زدن امپول

دخترم قدش ۱۲۷، وزنش ۲۶

شماها ک تجربتون ببشترع میتونین بگین با این شرایطش قدش تا چ حد میتونه باسه؟و کی پریود میشه؟

دکتر منشادی ک بشدت و با قاطعیت گفتن اصلا امپول نزن ک لازم نداره و بلوغش طبیعی شروع شده و امپول بزنی جلو جهش رشدیشو میگیری

سلام خوش بحال شماهایی ک این پروسه ی بلوغ رو رد کردین و ب اخرای استرس رسیدین،مامان مهرسا،زندگی و بقیه ...

سلام عزیزم به نظرم دختر شما هم بلوغ رس هست چون سن استخوانی بیشتره و قدش کمه دختر منم همسن دختر شما بود آمپول شروع کردم قدشم شش سانت بلندتر بود ..از شروع علاعم تا پریودی از یک سالو نیم تا سه سال طول می‌کشه ..قدش که بستگی به ژنتیکتون داره .. دکتر نگفت قدش حدودی چقد میشه؟

سلام خوش بحال شماهایی ک این پروسه ی بلوغ رو رد کردین و ب اخرای استرس رسیدین،مامان مهرسا،زندگی و بقیه ...

به نظرم به حرف دکتر منشادی اعتماد نکن و اگه شرایط داری چند تا دکتر دیگه هم ببر ببین نظرشون چیه ..من پیج منشادی رو دارم هرروز یک حرف میزنه کلا حرفاش تناقض دارن

سلام عزیزم من تا حالا برا دخترم ۱۰تا لوپرومر ماهانه تزریق کردم هر بار یکم محل تزریق سفت میشه بعضی وق ...

عزیزم شما چرا به دکتر نگفتین عضلانی بنویسه ..من با واکسنش مخالفم آخه طفلکی ها خیلی اذیت میشن ولی عصلانی مثل یه آمپول معمولی

به نظرم به حرف دکتر منشادی اعتماد نکن و اگه شرایط داری چند تا دکتر دیگه هم ببر ببین نظرشون چیه ..من ...

والا دکترای اللن ماشالا انقد خوش اخلاقن ک اصلا حرف درستی نمیرنن،فقط دیدم ک رو سیستمش نوشته ۱۵۸

میخام تحت نظر نگهش دارم هرچند ماه چک کنم با سونو ک اگه دیدم داره نزدیک پریود میشه اونموق امپول بزنم اگر ک قدش ب حدودای ۱۵۰نرسیده باشه.میگم ینی اینطوری جلو جهش طبیعی بدنشو نگیرم

و تمام سعیمو توی این چند سال بذارم روی قدش از بابت تغذیه و خواب و ورزش ک بلکه انشاالله بتونه خوب قد بکشه و بلوغش با ورزش کند بشه و شاید اصلا امپول لازم نشه

نمیدونم تصمیم درستی گرفتم یا نه😔

والا دکترای اللن ماشالا انقد خوش اخلاقن ک اصلا حرف درستی نمیرنن،فقط دیدم ک رو سیستمش نوشته ۱۵۸میخام ...

خب عالی نوشته ..مطمعن باش کمه کم ۵ سانت اضافه تر میشه ..اره اینجوری هم خوبه مثل مهرسا بزار جهش قدیش رو بکشه بعد اگه دیدی زود میخاد پریود بشه آمپول بزن ..من اگه تجربه الانو داشتم این کارو میکردم

و تمام سعیمو توی این چند سال بذارم روی قدش از بابت تغذیه و خواب و ورزش ک بلکه انشاالله بتونه خوب قد ...

انشالله عزیزم..در هر صورت نگرانی مادرانه رو داری چه آمپول بزنی چه نزنی ولی سعی کنی بی‌خیال باشی بهتره که من نتونستم

والان چی بگم من شرایطم ۹۰ درصد مث دختر شما بود

سلام عزیزم 

عکس مچ دست دخترم گرفتم، الان پنج سال یازده سال داره، ولی سن استخوانی چهار سال دو ماه هست 

خیلی عقبه ، تاخیر زیادی برای رشد داره ؟

عزیزم قد خودتو همسرت چنده؟

قد خودم ۱۵۵،همسرم ۱۷۳

فک کنم در این حالت نوشته اون قد رو ک امپول زده بشه و بلوغ متوقف بشه.الان دیگه نمیدونم چی قراره بشه

انقد همه چی رو ادم رعایت میکنه بخیال اینکه این چیزا نمیاد سراغمون ولی اخر سر دقیقا همون چیزی میاد ادمو پیدا میکنه گ ازش مطمنی نمیشه😔