2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004870 بازدید | 15331 پست
سلام دکتر به دختر من گفت دیگه هیچ رشدی نمیکنه چون نزدیک دو ساله پریود شده صفحه رشد مچ دست بازه . و س ...

هیج رشدی که نه ولی تا حداکثر ۳ سانت ممکن رشد کنه

این مکمل هایی که دوستان میگن به بچهاشون دادن امتحان کن انشالله جواب بده

کلسیم ویتامین دی ال آرژنین زینک

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام عزیزم به‌نظرم ادامه نده ، بعید می‌دونم سن استخوانی ش یازده باشه ، به نظرم سن استخوانی 12 و آمپو ...

سلام عزیزم پریروز باید میزدم که نزدم و دیگه نمیزنم هرچند دکتر می‌گفت باید بزنی و نمی‌دونم تا کی می‌خاست ادامه بده دیگه هم دکتر نمیبرم اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیج رشدی که نه ولی تا حداکثر ۳ سانت ممکن رشد کنهاین مکمل هایی که دوستان میگن به بچهاشون دادن امتحان ...

سلام عزیزم میخام تا یک ماه هیچ مکملی به دخترم ندم حتی ویتامین د چون از سه سالگی داره مصرف می‌کنه بدنش کمی استراحت کنه بعد شروع کنم ویتامین د روزانه بدم با کلسیم هفته ای دوبار اونم نصف قرص یعنی کلا هفته ای یک دونه نظرت چیه؟

سلام عزیزم پریروز باید میزدم که نزدم و دیگه نمیزنم هرچند دکتر می‌گفت باید بزنی و نمی‌دونم تا کی می‌خ ...

سلام عزیزم کار خوبی کردی که نزدی مطمئن باش یکسال طول می‌کشه تا پریود بشه و صددرصد 10 سانت دیگه قد می‌کشه خیالت راحت بهت قول میدم 

فقط بگو هرروز طناب بزنه حداقل 

سلام عزیزم کار خوبی کردی که نزدی مطمئن باش یکسال طول می‌کشه تا پریود بشه و صددرصد 10 سانت دیگه قد می ...

ممنون پناه بر خدا آخه سنو بردم گفت رحمش در حال بزرگ شدنه فک کنم آمپول دیگه بی تاثیر بود اگه یک سال دیگه پریود بشه خیلی عالیه 

فولیکول در حد هشت میلی تشکیل شده پری بچه چقدر نزدیکه؟ واسه یه دختر ده ساله میخام بدونم

برای دختر من یه ۵ میل یه ۶ میل دوسه روز پیش سنو داد .‌مامتن مهرسا میگه از ۹ ماه تا یکسال دیگه پری میشه