2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007778 بازدید | 15399 پست
سلام لطفا جواب بدید از ازمایش tsh میشع ب زمان پریودی پی برد اینکه نزدیکه یا ن فکر کنم از lh میشه فهم ...

سلام شادی جان tsh که آزمایش تیروید که خدا دو شور دخترتون مشکلی نداره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان مهرسا جان ‌‌پریروز که دخترم رو بردم آزمایشگاه اول از متصدی پرسیدم اگه قراره سه مرحله خون بگیری ...

دوتا آزمایش هست یکی آزمایش هورمون رشد ک چند مرحله میگیرن و قبلش بهشون گلوکز میدن و هر ۳۰ دقیقه تکرار میشه

یکی هم igf1.  که فقط آزمایش ساده خون ک انجام میدن

مامان مهرسا جون یه سوال دیگه اگه دخترم کمبود هورمون رشد داشته باشه و براش تزریق نکنم ( که صدرصد نمیک ...

اگ کمبود زیاد باشه خیلی تأثیر نداره

ولی صدرصد کمبود هورمون نداره ماشالله خوب رشد کرده این مدت ‌ فکر نکنم نیازی داشته باشه 

از دیشب افسردگی گرفتم😂🙈

بیخیال باش یکم اصلا بهش فکر نکن به خودت فکرهای منفی تلقین نکن  باور کن تا سال دیگه انقد بزرگ و خانم شده به این روزهات میخندی ک چقد الکی استرس داشتی

میخام تلاشم رو بکنم حداقل تا عید بیخیال باشم

منم پارسال آمپول ک قطع کردم کل تابستون همش استرس پریودی داشتم ولی دیدم  پریودی اونقد هم سخت نیست 

بعد پریود هم قد میکشن 

من عصر ها بهش میدم .از امشب شب ها میدم . مرحله شو من نمیدونم ولی سینه ش بزرگ بود از نیم تنه استفاده ...

بله شب ها نیم ساعت قبل خواب بهش بده که هورمون رشد رو تحریک کنه ، شب زود هم بخوابه که چه بهتر من فقط همین آرژنین رو‌ میدادم با یک روز در میون ویتامین دی ۲هزار

مرحله بلوغ رو دکتر معمولاً تو یه پرونده به این شکل

می‌نویسه B111 یه همچنین شکلی 

مامان مهرسا مامان ادل کایرا تورو خدا بیاین نظر آخر رو بگید یکی دو ساعت بیشتر وقت ندارم

سلام عزیزم به‌نظرم ادامه نده ، بعید می‌دونم سن استخوانی ش یازده باشه ، به نظرم سن استخوانی 12 و آمپول رو در سن استخوانی 12 سال باید قطع کنی صلاح نیست ادامه بدی 

ببین من پیش علایی که دکتر معروفی تو تهران می‌گفت نهایت آمپول تا قد 148 تا 150 باید قطع بشه 

و حتی همین دکتر دخترم که باز دکتر معروفی بیماراش تا قد 148 و سن استخوانی 12 سال آمپول رو قطع کردن 

تو چت جی پی هم بزنی میگه بعد از سن استخوانی 12 نباید بزنی 

به نظرم اگه بخوای بزنی دیگه جلو جهش قدیش رو میگیری 

اگه دسترسی به دکتر نداری اگه تونستی با دکتری دیگه ای به صورت آنلاین مشورت کن