2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009962 بازدید | 15467 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد شش سالگی و هشت سالگی دخترتون یادتونه؟؟ دخترتون این اواخر جهش قدی داشت؟

کلا دخترم همیشه قدش خیلی بلندتر ازنمودارها بود،دقیق یادم نیست،ولی همیشه یک سال یا یک سال ونیم بلند تر از سنش بود،نه اتفاقا جهش انچنانی نداشت ومثل همیشه بود فقط درشت ترشده ک۶ تپل هست،البته دکترپارسال گفت استروژن بالا رفته که این هورمون مربوط به موی زائد وبوی عرق هست وگفت چون هورمون های بلوغ ترشح نشدن بلوغ نیست ولی استروژن تو بچه هلی چاق از چربی ترشح میشه وسن استخوان رو میتونه بالا ببره وتاثیر رو هورمون های جنسی بذاره وبلوغ زود رس ایجاد کنه

کلا دخترم همیشه قدش خیلی بلندتر ازنمودارها بود،دقیق یادم نیست،ولی همیشه یک سال یا یک سال ونیم بلند ت ...

دختر منم همیشه قدش خوب بود مثلا شش سالگی ۱۲۵ هشت سالگی ۱۳۳ الان ۱۵۰ واقعا زورم میاد کوتاه بمونه همه میگن دخترت قد بلند میشه نمیدونن براش آمپول میزنم 💔

آخه لتروزول برای فعالیت تخمدان میدن من قبلاً مصرف کردم ..یعنی بجای آمپول اونو میدن؟

منم سرچ کردم گوگل دیدم مناسب نیست ولی اینجا دیدم خیلی ها برای جلوگیری از بسته شدن صفحات رشد تجویز کردن 

عزیزم شما تو بچگی زینک یا مکمل داده بودی دخترتدکتر علتشو چی گفت

دخترم خیلی لاغر بود وی دوره دکتر بهش داد وی شربت خورد وسال بعد دوباره خواستم بدم ک فوق تخصص اطفال گفت بلوغ زود رس میاره ندادم

دخترم متاسفانه ی دفعه چاق شد به خاطر هله هوله ومشکل پیدا کرد،الان همش میگم کاش پارسال نمیذاشتم چاق بشه

دختر منم همیشه قدش خوب بود مثلا شش سالگی ۱۲۵ هشت سالگی ۱۳۳ الان ۱۵۰ واقعا زورم میاد کوتاه بمونه همه ...

دکتر به من گفت با امپول جلوی بلوغ رومیگیریم که به قد ژنتیکی برسه،ان شاالله قد بلند میشه،البته تومطب دیدم به ۱۵۰میرسه دیگه امپول رو قطع میکنه دکتر

دختر منم همیشه قدش خوب بود مثلا شش سالگی ۱۲۵ هشت سالگی ۱۳۳ الان ۱۵۰ واقعا زورم میاد کوتاه بمونه همه ...

منم همه بهم میگن دختر تو خیلی قد بلند میشه،همیشه جزء بلندا بوده،وب هیچ کس نگفتم امپول میزنم براش حتی به خواهرم هم نگفتم