2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010668 بازدید | 15482 پست
سلام عزیزم الان قدش رو گرفتم همون ۱۵۰ مونده چکار کنم بنظرت؟ خیلی وقته او همین قد مونده نگرانم صفحه ر ...

نه صفحات رشدش ک انقد سریع بسته نمیشه یهویی .. ورزش بفرستش یکم تحرک داشته باشه .

کلا رشدش از قبل عید کم شده بود  دکتر نبردیش؟ آزمایش هورمون رشد ازش بگیر 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

لترورول برای تحریک تخمدان هستحتی برای کسانی که دچار توده های خطرناک سینه هم هستند تحویز میشه من اولی ...

سلام عزیزم خوبی

من شنیدم فقط برا پسرها تجویز میشه نه دخترا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی شماپس چرا به دختر ایشون تجویز کردهعوارض نداره براش؟

قربونت عزیزم

برای پسرا زیاد دیدم که تجویز میشه ولی برا دخترا تا حالا ندیدم چون محرک تخمدان  نمیدونم چرا باید برا دخترا همچین دارویی تجویز کنن

قربونت عزیزمبرای پسرا زیاد دیدم که تجویز میشه ولی برا دخترا تا حالا ندیدم چون محرک تخمدان نمیدونم چ ...

خدا نکنه

پایدار باشی❤️

من جای مادرش باشم استفاده نمیکنم همچین قرصی رو حتی بخاطر قد

خدا نکنهپایدار باشی❤️من جای مادرش باشم استفاده نمیکنم همچین قرصی رو حتی بخاطر قد

منم همینطور. خودمم تا جایی که میشد سعی می‌کردم برا نازایی م دارو نخورم با روش ها دیگه درمانش کنم

چه برسه ی بچه ک خدا میدونه چه بلایی سرش بیاد

منم همینطور. خودمم تا جایی که میشد سعی می‌کردم برا نازایی م دارو نخورم با روش ها دیگه درمانش کنمچه ب ...

همینطوره

من کلن دوبار لتروزول خوردم تو عمرم

عین دوبارش کیست ۳ سانتی دراوردم که کلی باعث مشکلات برام شد

نه صفحات رشدش ک انقد سریع بسته نمیشه یهویی .. ورزش بفرستش یکم تحرک داشته باشه .کلا رشدش از قبل عید ک ...

قبل عید ۱۴۸ونیم بود..نه نگرفتم اگه کمبود هورمون رشد داشته باشه من که براش تزریق نمیکنم دیگه آمپول رو نمی‌زنم براش..قراره هفته آینده ببرم دکتر ولی به نظرت آمپول رو قطع کنم دیگه دکتر نبرم چی ؟؟ اسم دکتر میاد ضربان قلبم بالا میره

منم همینطور. خودمم تا جایی که میشد سعی می‌کردم برا نازایی م دارو نخورم با روش ها دیگه درمانش کنمچه ب ...

سلام خوبید؟میگم من ضدبلوغ زدم به دخترم اثرکرده درسته؟حالاهفته بعدمیرم دکترش

خدا رو شکر خیلی خوب قد کشیده تو این ۸ ماه خیلی خوشحال شدم براش

ممنون عزیزم انشاالله هر چی از خدا می خواین بهترینشو بده 

دخترم تقریبا ماهی نیم سانت قد می کشه ولی اوایل که آمپول کامل اثر نکرده بود همون جهش قبلی رو داشت و ماهی یک سانت قد می کشید

بچه ها پسرم دوازده سالشه از نه سالگی علایم بلوغ داشت الان قدش ۱۵۵هست به نظرتون زمان برای رشدش هست یا ...

سلام عزیزم ببخشید علایم بلوغ پسرتون چی بود؟ عکس هم گرفتید برای تخمین سن استخوانی چون اونموقع معلوم میشه که چند سال استخوانی فرصت برا رشد داره

منم هرچی به دکترش میگم مکمل بدم میگه نیاز نیست فقط اهن داده هفته ای ۳ عددخیلی دلم میخواد ال ارژنین ب ...

منم می خوام یه دوره ال ارژنین بدم ولی می ترسم این ماه می خوام براش دوباره شربت استوکر بدم متاسفانه دختر من این اواخر اصلا لب به لبنیات نمی زنه

سلام عزیزم الان قدش رو گرفتم همون ۱۵۰ مونده چکار کنم بنظرت؟ خیلی وقته او همین قد مونده نگرانم صفحه ر ...

سلام عزیزم به نظرم دیگه آمپول نزن جلوی رشدش رو گرفته چون دکتر به منم گفت تا زمانی که رشد قدی داره می تونیم آمپول رو ادامه بدیم وقتی قد استپ کرد آمپول رو قطع می کنیم