2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 925234 بازدید | 13996 پست
دکتر مهدی زاده میگه تا 17 سالگی قد دختر رشد میکنه و میگفت قدش برای سنش خوبه و به 160 میرسه تا 18 سال ...

ایشونم غدد هستن مگه نه؟

راضی هستین از دکتر؟

نیم سانت مگه همینجوریم قد نمیکشن ماهی؟

اخه ربط به سن استخوانی داره نه سن ژنتیکی

من انقدر رو غذا و ... حساسم رو تحرک رو سالم خوری نمیدونم چرا اینجور شد

بله عزیزم درکتون می کنم ولی متاسفانه بچه ها تو دوران بلوغ سرکش میشن به حرف هیچ کس جز دوستاشون گوش نم ...

وااای بزار سنش ب ۱۲ برسه بعد متوجه میشی سرکش چیه ؟؟🥲

کوچیک تر ک باشن بلاخره ی جوری گول شون میزنی این سن خیلی زرنگی 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشونم غدد هستن مگه نه؟راضی هستین از دکتر؟نیم سانت مگه همینجوریم قد نمیکشن ماهی؟اخه ربط به سن استخوا ...

نه متخصص کودکانه و دختر من 11 ماه پیش پریود شده و سن استخوانش یکسال و نیم بزرگتر بود.منم خیلی حساس بودم ولی   هر چی حساستر نتیجه بدتر میشه

وااای بزار سنش ب ۱۲ برسه بعد متوجه میشی سرکش چیه ؟؟🥲کوچیک تر ک باشن بلاخره ی جوری گول شون میزنی این ...

واقعا اعصاب فولادی میخواد من هر چی سعی میکنم خودمو کنترل کنم نمیشه بازم دعوامون میشه

سلام دوستان دختر من ده سال و پنج ماهشه بهمن ۹۳ . از کلاس سوم علائم بلوغ شروع شد و من نگران نشدم فکر کردم که طبیعیه و سه سالی طول میکشه بلوغش. اواخر فروردین امسال علائم پریود نشون داد که من ترسیدم و دکتر بردم عکس و سونو نشون داد پریود خیلی نزدیکه و بنا به تشخیص دکتر سن استخوانی ۱۲ البته حس میکنم کمی بیشتر گفته اگر ممکنه نظر بدید. و دکتر گفت که وقت زیادی نداره و الان داره لوپرومر میگیره و هورمون رشد با هم و اصلا آزمایش هورمون نخواست نمیدونم چرا . یه ویزیت آنلاین هم با دکتر رضایی گرفتم که اصلا راضی نبودم گفت هورمون بزن و لوپرومر نزن بزار پریود شه و سریع قد بکشه نمیدونم نظر کدوم درسته ولی چون دوست نداشتم زود پریود شه مجبورا لوپرومر میزنه ماهیانه. قد فروردین ۱۴۶ بود قد الان ۱۴۹ وزنشم ۳۷ . 

سلام دوستان دختر من ده سال و پنج ماهشه بهمن ۹۳ . از کلاس سوم علائم بلوغ شروع شد و من نگران نشدم فکر ...

سلام عزیزم دخترامون تقریبا همسن هستن دختر من آبان..و از هشت سالگی براش آمپول شروع کردم با قد۱۳۳ الان قدش۱۵۰ وباید قطع کنم  نگران نباشید یک سال آمپول بزنی خوبه یک سال بعدش هم پریود میشه دیگه عالیه .سن استخوانی دخترتون هم ۱۲ هست تقریبا .دخترتون این یکی دوسال اخیر جهش قدی داشت؟

سلام دوستان دختر من ده سال و پنج ماهشه بهمن ۹۳ . از کلاس سوم علائم بلوغ شروع شد و من نگران نشدم فکر ...

سلام  عکس دستش زیر ۱۲ سال شاید ۱۱ تا ۱۱.۵ سال  سن استخوانیش هنوز جا برا رشد داره. 

قدش هم خوبه نسبت به سنش 

دکتر نگفت تا کی آمپول ادامه بدی؟ چون ۱۵۰ که برسن معمولا آمپول قطع میکنن 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام عزیزم دخترامون تقریبا همسن هستن دختر من آبان..و از هشت سالگی براش آمپول شروع کردم با قد۱۳۳ الان ...

پارسال یکم تغییر کرد و چهرش و قد و هیکلش از حالت بچگی در اومد ولی جهش آنچنانی نداشت این اواخر حس کردم جهش داشت  ماهی هشت میل رشد می‌کرد و سینه رشد چشمگیر داشت ولی یهو دو ماه توقف رشد داشت و علائم نشون داد که بردم دکتر 

سلام عکس دستش زیر ۱۲ سال شاید ۱۱ تا ۱۱.۵ سال سن استخوانیش هنوز جا برا رشد داره. قدش هم خوبه نسبت ب ...

منم حس کردم باید ۱۱.۵ باشه چت جی پی تی هم همین رو گفت. برای امپول هم گفت زیاد نمیتونم بدم چون رشدشو کند میکنه ولی گفتم میشه تا تولد یازده سالگیش ادامه بده که گفت آره میشه

راستش حس میکنم تقصیر خودم بود و بلوغشو سرعت بخشیدم با دوستاش مقایسه میکردم که کمی کوتاه تر بود و اینستا گولم زد و سر خود بهش آرژی پلاس و ایمونس دادم کلاس سوم و چهارم دو دوره  گول تبلیغ شربت ها رو خوردم 😞