خانمهای همکارهای شوهرم هستن (جاری هستند و خیلی صمیمیت)
هرکدوممون از جاهای مختلف ایران بخاطر محل کار شوهرمون اومدیم تو این شهر..ی مدت باهم میرفتیم باشگاه همیشه میرفتم دنبالشون و از وقتی که نرفتم و گفتم نمیتونم بیام دنبالتون باهام دشمن شدن (( راهشان دور بود روزی چهل دقیقه باید وقت میزاشتم ۴ بار میرفتم میومدم با اینکه شوهراشون خونه بودن به خودشون زحمت نمیدادن بیارنشون )) حتی بهشون گفتم امیدوارم روی دوستیمون تاثیر نزاره این موضوع ولی از اونجایی که مفعت طلب بودن گفتن ما دیگه رفاقتی باهات نداریم و اصلا رانندگیتو هم قبول نداشتیم و این حرفها من بخاطر شوهرم هیچی نگفتم بهشون گفتم حرمت نون و نمکی که خوردیم نگهدارید من بخاطر رفاقت شوهرم با شوهراتون هیچی نمیگم. تا اونا هم از حالت طلبکاری در اومدن!!
حالا من دیشب توی اینستاگرامم پست تولد شوهرمو گذاشتم خودمون دوتا یک جشن دونفره گرفتیم. اونا استوریمو دیدن ولی حاضر نشدن حتی پستمو یک لایک کنن با اینکه دیدنش. خب وقتی اینقدر باهام بد شدن من پیجم پیوی هست نمیخوام تو پیجم باشن ولی شوهرم میگه توام مثل خودشون بی محلی کن ولی آنفالو نکن که فکر میکنن سوختی! ی مدت خواستم شماره هاشونم پاک کنم نکردم. ی گروه توی واتساپ داشتیم ۳ نفره اونم پاک نکردم من مدیر هستم اونا هم ترک نزدن.
شما جای من بودین چیکار میکردین؟