2777
2789

خانمهای همکارهای شوهرم هستن (جاری هستند و خیلی صمیمیت)

هرکدوممون از جاهای مختلف ایران بخاطر محل کار شوهرمون اومدیم تو این شهر‌..ی مدت باهم میرفتیم باشگاه همیشه میرفتم دنبالشون و از وقتی که نرفتم و گفتم نمیتونم بیام دنبالتون باهام دشمن شدن (( راهشان دور بود روزی چهل دقیقه باید وقت میزاشتم ۴ بار میرفتم میومدم با اینکه شوهراشون خونه بودن به خودشون زحمت نمیدادن بیارنشون )) حتی بهشون گفتم امیدوارم روی دوستیمون تاثیر نزاره این موضوع ولی از اونجایی که مفعت طلب بودن گفتن ما دیگه رفاقتی باهات نداریم و اصلا رانندگیتو هم قبول نداشتیم و این حرفها من بخاطر شوهرم هیچی نگفتم بهشون گفتم حرمت نون و نمکی که خوردیم نگهدارید من بخاطر رفاقت شوهرم با شوهراتون هیچی نمیگم. تا اونا هم از حالت طلبکاری در اومدن!!

حالا من دیشب توی اینستاگرامم پست تولد شوهرمو گذاشتم خودمون دوتا یک جشن دونفره گرفتیم. اونا استوریمو دیدن ولی حاضر نشدن حتی پستمو یک لایک کنن با اینکه دیدنش. خب وقتی اینقدر باهام بد شدن من پیجم پیوی هست نمی‌خوام تو پیجم باشن ولی شوهرم میگه توام مثل خودشون بی محلی کن ولی آنفالو نکن که فکر میکنن سوختی! ی مدت خواستم شماره هاشونم پاک کنم نکردم. ی گروه توی واتساپ داشتیم ۳ نفره اونم پاک نکردم من مدیر هستم اونا هم ترک نزدن.

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

کاربر قدیمی هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سگ محلشون کن یاد بگیر دیگه لطف نکن به کسی قبل از اینکه بشناسیش

اگه اونا از گروه لفت دادن یا آنفالو کردن و...

اونوقت حرص میخورم که چرا من زودتر اینکارو نکردم🥺

کاربر قدیمی هستم

اگه اونا زودتر از گروه لفت دادن یا آنفالو کردن اونوقت من هی حرص میخورم که چرا من اینکارو نکردم🥺

بیخیال بابا بیکاری واسه همچین ادمایی اینطوری میری تو فکر و اعصابتو بهم میریزی؟؟

طرف به یه ورشم نیست نشسته داره زندکیشو میکنه تپ ابنحا نشستی داری حرصشو میخوری.

به درک هرکاری میخوان بکنن بکنن مهم نیستن

قبلا هم درموردشون پست گذاشته بودی، نه؟! 

بی تفاوت باش کلا محل نده نه پیام بده نه لایک کن هیچی هیچی 

اگر هم دوستهای دیگه داری با اونا بپلک، عکساتون استوری کن ای میسوزن 

اگر هم میتونی باشگاهی میری عوض کن 

اگر هم انفالو کردن تو هیچ واکنشی نشون نده انفالو هم نکن فقط هاید کن 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بیخیال بابا بیکاری واسه همچین ادمایی اینطوری میری تو فکر و اعصابتو بهم میریزی؟؟طرف به یه ورشم نیست ن ...

دقیقا شوهرمم همینو میگه من وسواس فکری دارم از رفتار بد تا مدتها حالم بد میشه

کاربر قدیمی هستم

قبلا هم درموردشون پست گذاشته بودی، نه؟! بی تفاوت باش کلا محل نده نه پیام بده نه لایک کن هیچی هیچی اگ ...

پس همیشه بزارم عکسامونو ببینن😃اتفاقا توی متن استوری تولد شوهرم دیشب نوشتم که:

-تولد دسته جمعی؟!

-نه ممنون ما تیممون دونفره اس 😆😁😁

کاربر قدیمی هستم

پس همیشه بزارم عکسامونو ببینن😃اتفاقا توی متن استوری تولد شوهرم دیشب نوشتم که:-تولد دسته جمعی؟!-نه م ...

اره اینجوری متوجه میشه به هیچ جات نیستن و با دوستای دیگه به راحتی جاشون پر میشه 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

اره اینجوری متوجه میشه به هیچ جات نیستن و با دوستای دیگه به راحتی جاشون پر میشه

آره عزیزم باشگاهی دوسه روز دیگه تموم میشه میرم یه جا دیگه ثبت‌نام کنم

هرچند که خیلی باشگاه خوبی بود🥲ولی نمی‌خوام ببینمشون

کاربر قدیمی هستم