2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 925689 بازدید | 14016 پست

دکترش هم امپول نمی‌خواست بده دید میخواد گریم بگیره تو مطب بهم داد و گفت اگر توقف رشد داشته باشه باید قطع بشه فعلا دارم خودمو میکشم که قد بکشه با خواب و تغدیه و ورزش  این ماه اخیر ترسیدم که هورمون رشد سن استخوانیشو زیاد ببره بالا دوز رو کمتر زدم تاثیر داشت و رشدش کمتر شد و رفتم رو همون حرف دکترش و بیشتر زدم😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترش هم امپول نمی‌خواست بده دید میخواد گریم بگیره تو مطب بهم داد و گفت اگر توقف رشد داشته باشه باید ...

دختر من اخرای درمانه از روند رشدش راضی بودم ولی الان دیگه حس میکنم رشدش خیلی کند شده باید آمپول رو قطع کنم 

انشالله میرسه عزیزم من آرزومه دخترم بشه 160

انشاالله که برسه هم دختر من هم دختر شما من که تو این چند ماه اینقدر فکر و خیال کردم داغون شدم اوایل خیلی عوارض نشون میداد دل درد زانو درد لگن درد گاهی میگفت سرم درد میکنه دنده هام تیر میکشه و من در حال فروپاشی روانی بودم الان خدا رو شکر خوبه 

دختر من اخرای درمانه از روند رشدش راضی بودم ولی الان دیگه حس میکنم رشدش خیلی کند شده باید آمپول رو ق ...

خب خدا رو شکر جوری که من متوجه شدم اگر زیر نیم سانت باشه رشدش یا باید قطع بشه یا همزمان هورمون رشد بگیره 

منم حس کردم باید ۱۱.۵ باشه چت جی پی تی هم همین رو گفت. برای امپول هم گفت زیاد نمیتونم بدم چون رشدشو ...

تا سن استخوانی ۱۲ میتونی براش آمپول بزنی ولی بعدش نزنی بهتر ممکن نتیجه عکس بده

تا ۶ ماه نهایت براش بزن. بعد قطع آمپول هم چند ماهی طول میکشه تا پریود  دیگه سنش هم مناسب 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

انشاالله که برسه هم دختر من هم دختر شما من که تو این چند ماه اینقدر فکر و خیال کردم داغون شدم اوایل ...

پناه بر خدا عزیزم من حدود سه ساله همینم ..مریضی نیست که من نگرفته باشم سر بلوغ دخترم 

عزیزم به نظرت این صفحه رشد این عکس باز تره یا دختر من؟

به نظرم عکس مامان پارمیس یکم کوچیک تر  حالا نمیدونم از کیفیت عکس یا نه ولی ب نظرم صفحات رشدش بازتر

خب خدا رو شکر جوری که من متوجه شدم اگر زیر نیم سانت باشه رشدش یا باید قطع بشه یا همزمان هورمون رشد ب ...

ممنون عزیزم ‌..نه رشد ماهیانه خیلی مهم نیست سالیانه مهم تره دختر من وقتایی میشه سه ماه رشد نمیکنه ولی سه ماه بعدی ۳ سانت می‌کشه .‌البته برای کسایی که هورمون رشد میزنن نمی‌دونم چجوریه

به نظرم عکس مامان پارمیس یکم کوچیک تر حالا نمیدونم از کیفیت عکس یا نه ولی ب نظرم صفحات رشدش بازتر

بله عزیزم درسته ممنون..البته من اسکرین گرفتم هرکاری میکنم لینک باز نمیشه اونجا دانلودش کنم

خودم ۱۶۰ همسرم ۱۷۷ دکترش تو پروندش نوشته ۱۶۲ تا ۱۶۸ ولی همونجا هم گفت خیلیا به میانگین نمیرسن انتظار ...

به نظرم ۱۶۴ میشه قدش هم کوتاه نیست  

۱۴۶ قدش بود ک عکس گرفتی برا سن ۱۱.۵ خوب حالا ک هورمون هم خداروشکر خیلی خوب جواب داده انشالله بلند میشه