2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 927933 بازدید | 14123 پست
اخرین عکس ک گرفتی فکر کنم برا پارسال درست؟؟ شاید هنوز سن استخوانیش همون ۱۲ مونده باشه چون وزنش هم کن ...

درسته یکسال پیش بود

دکترش هفته پیش گفت عکس فعلا نیاز نیست نمیخوام زیاد اشعه بخوره

نمیگم هم شش ماه بعد بیا چون هیچی قابل پیش بینی نیست

وزنش از سال گذشته ۶۰۰ گرم کمتر شده

اها اینم یادم رفت بگم.. تا حالا آزمایش lh fsh ازش گرفتی؟؟ی موقع هایی بلوع پنهان یعنی بلوغ شروع شد ...

دیگه کاری از دستم برنمیاد

دکترش هربار معاینه میکنه میکه ۳ ماه دیگه

الانم بهش کفتم سنش اگر بالا بره یهو پریود بشه دیگه امپول تاثیر نداره

گفت امپول ضدبلوغ هست وقتی بلوغ شروع نشده تاثیری نداره

تا سینه جوانه نزنه پریود نمیشه نگران یهویی پریود شدنش نباش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه کاری از دستم برنمیاددکترش هربار معاینه میکنه میکه ۳ ماه دیگهالانم بهش کفتم سنش اگر بالا بره یهو ...

سلام،ب نظرم ی ازمایش کامل براش حتما انجام بده وهورمون رشدم براش چک کن اگه رشد قدش خوب نیست،ببین دختر منم از روی مقدار lhوfshدکتر گفت بلوغ شروع شده وضد بلوغ شروع کرد،نه از روی جوانه سینه،بعدم اینکه وزن کم کرده اگه از مقدار نرمال وزنش پایین تر باشه رشدش رو تحت تاثیر قرار میده،دکتر برای دختر من از ۷سالگی سالی ی بار عکس مچ دست مینویسه

ازمایش هورمون سه بار انجام دادمهرسه نرمال بودمچ دست هم سه بار عکس انداختم

ان شاالله همه چی خوب پیش بره براش،وتا موقع بلوغش خوب قد بکشه،همین که چک کردی وهمه کار کردی،ان شاالله خدا کمک میکنه همه چی براش عالی رقم میخوره

ان شاالله همه چی خوب پیش بره براش،وتا موقع بلوغش خوب قد بکشه،همین که چک کردی وهمه کار کردی،ان شاالله ...

ممنونم توکل بخدا

درابتدا سلامت باشن بعد انشالله قد دلخواهمون

این دخترم انقدر بدنش حساس و ضعیفه پاییز و زمستون که کلن مریضه

مدرسه که شروع میشه از اول مهر مریضه تا اخر خرداد که مدارس تعطیل بشه

الانم کم غذا میخوره لاغر بشه ضعیفتر شده بدنش حتی الان سرما خورده مریضه

ممنونم توکل بخدادرابتدا سلامت باشن بعد انشالله قد دلخواهموناین دخترم انقدر بدنش حساس و ضعیفه پاییز و ...

ان شاالله تنش سلامت باشه،منم دختر کوچیکم کلا مریض میشد زود،دکتر غدد بهش شربت روغن ماهی داد،بهش دادم خیلی خوب بود وسیستم ایمنیش رو تقویت کرد