2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007277 بازدید | 15384 پست
خوب قد یه دختر ۱۰ ساله باید ۱۳۸ باشه الان متوجه نشدم مشکل کجاست؟😄 قدش خوبه سن استخوانیش هم خوبه بلو ...

😁ببخشید گیج شدم ی لحظه 

ولی ناراحتیم حرف دکتراست که هرکدوم یچی میگن

این دکتر اخریم گفت بعد این نیارش چون سنش مناسبه بلوغه

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس باید استفاده کنه

سلام خوبید شما از تجویز دکتر مهدی زاده راضی هستین ، من انلاین همون دوره اول ویزیت شد دخترم ولی ترسیدم حالا میخوام ترس و بزارم کنار بزنم برا دخترم ، دخترتون با قد چند پریود شد ، استرس دارم خیلی 

خواهشا هر کس میدونه جواب بده برای دختر ۱۲ سالع گ سینه تقریبا یکسالی میشع درآورده مو تناسلی دارع ولی زیاد ن ، ضد بلوغ نمیخوام،  بنظرتون دکتر هورمون رشد مینویسه ک تا قبل پریودی بزنه 

خانما بنظرتون هورمون رشد تو ۱۲ سالگی خطرناک نیست؟؟؟

سلام عزیزم اگه کمبود هورمون رشد داشته باشه می‌نویسه اگه نداشته باشه به هیچ وجه نمی‌نویسه و اصلا نزن چون عوارض وحشتناکی داره 

اتفاقاً عوارض هورمون رشد از توقف بلوغ بیشتر 

ولی برای بچه ای که کمبود هورمون رشد داشته باشه لازم و حیاتی ولی کمبود نداشته باشه بسیار مضر و خطرناک 

قدش چند سانته ؟ سن استخوانی ش چند ساله ست ؟ 

اگه سن استخوانی عقب باشه یعنی یا کمبود هورمون رشد داره یا اینکه یهو قد می‌کشه 

اما اگه سن استخوانی جلو باشه یعنی کمبود هورمون رشد نداره

سلام عزیزم اگه کمبود هورمون رشد داشته باشه می‌نویسه اگه نداشته باشه به هیچ وجه نمی‌نویسه و اصلا نزن ...

عزیزم جرات نمیکنم برم سن استخونی بگیرم ۱۲ سال و سه ماهه ، قبلا سن استخونی گرفتم با سن تقویمی تقریبا برابر ، کمبود هورمون هم نداشته. ولی دکتر گفت بخاطر قذش بزن ک من گفتم نمیخوام،  ۱۴۱ قدش ، یکسال میشه سینه برجسته شده