2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008004 بازدید | 15400 پست

سلام به همگی من خواننده خاموش بودم.

دختر من متولد ۹۴ وزن۳۹.۵ و قد ۱۴۳ 

گاهی جوشا ریز میزنه پوستش.عرقش بو میده خیلی.موی زیر بغلش هم در اومده یکبار تا حالا براش با کرم موبر شیو کردم.پرخاشگری و اینام داره  روند بلوغش چطوره به نظرتون؟الان ۹سال و ۵ماهشه متولد بهمن هستش

کاربر قدیمی فراموشکار .از سال۹۳عضوم ولی هم نام کاربریم یادم رفته هم پسورد ایمیلم نمیتونستم بیام 😬مجبور شدم دوباره اکانت بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همگی من خواننده خاموش بودم.دختر من متولد ۹۴ وزن۳۹.۵ و قد ۱۴۳ گاهی جوشا ریز میزنه پوستش.عرقش ...

اینا علائم بلوغ هستن

قدش که خیلی خوبه اما باید از لحاظ سن استخوانی و وضعیت رحم بررسی بشه که مشخص بشه چقدر فرصت رشد داره

کلا  بچه های من از زمان جنینی قد و وزنشون از حالت نرمال بیشتره.من خودم ۱۱سالگی پریود شدم الانم قدم ۱۶۳هستش.

کاربر قدیمی فراموشکار .از سال۹۳عضوم ولی هم نام کاربریم یادم رفته هم پسورد ایمیلم نمیتونستم بیام 😬مجبور شدم دوباره اکانت بزنم

اینا علائم بلوغ هستنقدش که خیلی خوبه اما باید از لحاظ سن استخوانی و وضعیت رحم بررسی بشه که مشخص بشه ...

سلام

عزیزم دختر من هم پنج سال نه ماه داره، امسال وقتی خیلی گرم میشه ، زیر بغل عرقش بو داره، تو این سن از علایم بلوغ هست؟

قدش هم کوتاه ، الان ۱۰۰ هست 

خیلی هم عالی زنده باشه انشاالله..راستی شما آمپول براش زدی؟

آمپول جلوگیری از بلوغ آره 

اما هورمون رشد، نه

فقط یک دوره آل آرژنین و کلسیم و زینک دادم

الان 2 ماهه استراحت کرده 

الان دوباره یه مکمل گرفتم 

ان شاءالله 2 ماه دیگه قدش رو میگیرم که ببینم تاثیر داشته

یا نه

آمپول جلوگیری از بلوغ آره اما هورمون رشد، نهفقط یک دوره آل آرژنین و کلسیم و زینک دادمالان 2 ماهه است ...

سلام عزیزم 

شما با چه قدی آمپول رو قطع کردین؟چند وقت بعدش پریود شد؟

کلا چند تا آمپول زدید؟

ببخشید که زیاد سوال پرسیدم🙏

سلام مامان مهرسا جون.ببخشید من نتونستم کل تاپیکو بخونم.دخترم 9.5 سالشه تقریبا از دو سال پیش داره آمپول لوپرومر3.75 تزریق میکنه.امروز بردمش چکاپ دوره ای سن استخوانیش 11 سال بود وزنش 34 قدشم 136 بود.دکتر عکسو که دید گفت قدش نهایت 153 میشه. بهم گفت هورمون رشد شروع کنیم براش😭.میخاستم ببینم شما هورمون رشد زدی؟بعد والیبال چقد میتونه تاثیر داشته باشه؟من خیلی نگرانم.بخاطر عوارض آمپول.نمیدونم بزنم نزنم.همه میگن بیخودی غصه میخوری ولی نمیدونن تو دل من چخبره😭