2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005776 بازدید | 15345 پست
سلام دوستای عزیزمچندروز پیش وصل شدم پیام گذاشتم اما انگار منتشر نشدهخیلی خوشحالم همگی خوبیدشکر خدا ک ...

سلام عزیزم دلم شما خوبین ؟ انشالله وطنم و هموطنامون همیشه در آرامش و سلامتی باشند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر بدون آزمایش گفت هورمون رشد بزن ؟ دکتر کجا می‌بری ؟

ن ازمایش داد هورمون رشدش خوب بود کورش ریاحی اهواز گفت بزن ، ک من گفتم میترسم بعد گفت خودت امضا کن ک خودت نخواستی بعد نیای بگی کاری نکردی ، ولی الان پشیمونم میخوام بزنم حداقل اگه ۶ ۷ ماه دیگه پریود بشه ، این مدت و وقت دارم ، ۶ ماه بعد ش هم بزنم ، چون قدش ۱۴۱ خیلی میترسم پریود بشه ، حداقل هورمون رشد به عنوان کمکی سرعت بده 

نظر دکترش چیه؟

دکتر نرفتم هنوز البته قبلا رفته بودم ک گفت هورمون بزن و چون من مخالف صددرصد هم هورمون هم ضد بلوغ بودم دیگه نبردم ، الان دیدم آسیبی ک دخترم بخاطر قذس میبینه شاید بیشتر از این هورمون باشه  ،  الان من میگم شاید دخترم تا آخر تابستون یه رشدی بکنه یا نزدیک عید مثلا ۱۴۵ ۱۴۶ بعد پریود بشه ، حداقل یه ۸ ماه ۹ ماهی براش هورمون بزنم ، ضد بلوغ نمیخوام چون من نمیخوام ۱۶۰ که بشه فقط میخوام بالای ۱۵۰ بشه یه وقت زیرش نشه   ,,چون عمه داره ۱۴۵ ۱۴۶، نمیخوام عوارض دوتاش وارد بدنش بشه حداقل یکیش , دخترم آخر تابستان پارسال سینش برجسته شد ، الانم ۱۲ سال و سه ماهه، خودم ۱۲ و ۱۰ ماه پریود شدم ، 

خانما من هنوز ویتامین دی برا دخترم نزدم ، رفتم دکتر اطفال برام ننوشت گفت من نمینویسم اگه بخوای آزاد ...

عزیزم چند بار دیگه هم گفتم دخترم از بچگی کمبود ویتامین د شدید داشت سه سالگی دکتر دقیق یادم نیست فک کنم دو یا سه تا آمپول نوشت براش تزریق کردم بعد قرصش رو دادم تا شش سالگی یعنی در عرض ۳سال ۲۷ سانت قد کشید سالی ۹ سانت عالی بود و راضی بودم ولی نمی‌دونم چرا حس میکنم امپولا سن استخوانی دخترمو بالا بردن چون از اون موقع یهو قد بلند و تپل شد

سلام خانم ها تا به حال شنیدین دکتر ام آر آی بده برای اینکه ببینه غده هیپوفیز چطوره آیا هرمون رشد بده ...

سلام بله عزیزم دکتر از دختر من گرفت ..معمولا برای بچه های که بلوغ زودرس دارن مینویسن

سلام بله عزیزم دکتر از دختر من گرفت ..معمولا برای بچه های که بلوغ زودرس دارن مینویسن

دختر من ۱۰ سالشه قدش ۱۳۳ دکتر ۹ماه پیش براش آمپول رشد نوشت چون (تو آرمایش خون با تست ورزش هرمون رشدش کم بود ) من ترسیدم بزنم چون خیلی ریزه میزه و لاغره فکر نمی کردم حالا حالا ها بلوغ بشه یکماه پیش دیدم  سینه سمت چپ به اندازه یک نخود یک غده در اومده  دوباره خودم  عکس مچ دست گرفتم  و رفتم دکتر  گفتم هورمون رشد نوشتین الان میشه بزنم گفت لازم نداره این بچه رشدش طبیعیه و چرا الکی می خواین هورمون بزنین بالا ۱۵۵ میشه قدش من گفتم خوب ۱۵۵ کمه گفت چرا فکر می کنین همه باید قد بلند باشن گفتم باباش ۱۹۲ من ۱۶۴ چرا باید قدش ۱۵۵ بشه  اینجا بود که دکتر گفت  اول ام آر آی بدین بعد بیارین آزمایش نمی دونم چرا  احساس کردم الکی می خواد منو بفرسته دنبال ام آر آی نسبت به ام آر آی حس خوب ندارم می ترسم  

دختر من ۱۰ سالشه قدش ۱۳۳ دکتر ۹ماه پیش براش آمپول رشد نوشت چون (تو آرمایش خون با تست ورزش هرمون رشدش ...

به نظر من ام آر ای اصلا نیاز نداره بچتون من اگه عقل الان رو داشتم انجام نمی‌دادم دخترم کلی گریه کرد ..یه ماده هم وسط کار براشون تزریق میکنن اونم پر از عوارضه ..ولی خب قد دخترتون خیلی کمه نسبت به سنش

دختر من ۱۰ سالشه قدش ۱۳۳ دکتر ۹ماه پیش براش آمپول رشد نوشت چون (تو آرمایش خون با تست ورزش هرمون رشدش ...

بچه شما به هورمون رشد احتیاج داره چون بدنش کمبودش رو داره و هیچ عوارضی براش نداره 

.براش تزریق کنید