2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009962 بازدید | 15456 پست
ممنونم عزیزم ، دکتری که بردم میگفت دیگه الان تزریق و جلوگیری در قد نهاییش تاثیری نداره و فقط داری از ...

دقیقا مث مهرسا من سن خودش ۹ سال ۵ ماه استخوانی ۱۱ قد ۱۴۲

استرادیولش ۱۲ بود آمپول زدم  سال قبلش ۱۱ بود ک دکتر امین تو خوزستان آمپول ننوشت

ولی ۱ سال و نیم بعد تزریق آمپول یعنی موقعی ک قطع ش کردم استرادیول ۹ شده بود  

قد دخترت چند ؟؟

سنو هاش هم پیدا کردم

سنوی ک قبل آمپول بود حجم رحم ۳۱ ×۱۲

صخامت قابل مشاهده نبود 

تخمدان راست ۲۳×۱۹ حجم ۴ سی سی

تخمدان راست ۲۳×۱۵  حجم ۴ سی‌سی

۱۰ تا فولیکول زیر ۱۰ داره

سنویی ک ماه قبل پریودیش بود👇

رحم ۶۱×۲۲  صخامت ۶.۵

سایز تخمدان ننوشته فقط حجم تخمدان ۴.۵ 

دوتا فولیکول ۱۷.۵  و ۱۹ هم داره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد ۸ سالگی ۱۳۳ بود الان که ۹ سال و دو ماهه ۱۴۷

ماشالله خیلی بلند الان یادم آمد دیشب قدش گفتی یادم رفته بود

نسبت ب سنش عالی بالا ۲۰ سانت دیگه رشد میکنه سن استخوانی مهم ک کم. اگ پریود نشه هورمون استروژن کنترل کنی ک بالا نره حتما به قد نهایی خودش میرسه قشنگ معلوم ژن بلندی داره

وزنش هم کنترل کن بالا ۴۵ کیلو ی زنگ خطر برا پریود شدن

استرادیول ش ۱۲ بود سنو ها و بزار ی نگاه کنم دقیق یادم نیست ولی فکر کنم بلوغ ش یکم عقب تر بودولی سن ...

ممنونم عزیزم الان رفتم نگاه کردم خیلی شبیه به هم هستش ، فقط نگرانیم از بابت پریوده  ، دکتر گفت شاید هم شش ماهه دیگه پریود بشه معلوم نیست ولی همه چیز به بلوغ میخوره ، درباره دیواره نازک اندومتر هم گفت زمانی که پریود نزدیک باشه ضخیم میشه نمیدونم دلم به همین خوشه فقط

ممنون ..نه پریود نشده دو سالو نیمه براش آمپول ضد بلوغ میزنم

سلام خوبی

خیلی با دقت عکس ها نگاه کردم ی چیز بین ۱۱ تا ۱۲ سال

ب نظرم  آمپول تیر ماه هم بزن دیگه براش نزن چون بعد ۱۲ سال دیگه خوب نیست زدنش

ماشالله خیلی بلند الان یادم آمد دیشب قدش گفتی یادم رفته بودنسبت ب سنش عالی بالا ۲۰ سانت دیگه رشد میک ...

تا جایی که من یادم میاد هیچ وقت غصه قدش و نمیخوردم همیشه نگرانیم لاغریش بود ، از کلاس اول هم همیشه قد بلند بود همسرم ۱۸۰ و خودم ۱۶۰ 

همیشه فکر میکردم دخترم ۱۷۰ میشه تا این سن استخوانی و بلوغ یهو شتاب گرفت تا پارسال که ۸ سال ۴ ماهش بود سن استخوانی حتی کمتر از سنش بود و سینه هم جوونه زده بود فکر کردم دو سال طول میکشه تا پریودی 

ممنونم عزیزم الان رفتم نگاه کردم خیلی شبیه به هم هستش ، فقط نگرانیم از بابت پریوده ، دکتر گفت شاید ...

آمپول زدی که دیگه پ یود نمیشه شاید یکم لک بگیره اوایل آمپول زدن ک اونم چیز مهمی نیست 

نگران نباش ما همه این روزهای سخت گذروندیم  برا شما هم به خوبی میگذره انشالله 

راست گفته دکتر تا دیواره رحم بالا ۵ و ۶ نرسه پریود نمیشن 

ولی اگ براش آمپول نزنی قشنگ تا ۶ ماه دیگه پریود میشه چون هورمون هاش بالاس 

واقعا ۹ و ۱۰ سالگی برا پریودی زود گناه دارن بچها 

ماشالله خیلی بلند الان یادم آمد دیشب قدش گفتی یادم رفته بودنسبت ب سنش عالی بالا ۲۰ سانت دیگه رشد میک ...

وزنش ۳۵ بود تو این چند روز انقدر ورزش میکنیم شده ۳۴.۵ کلا تنقلات و خوراکی و بستنی هر چیز شیرین و بسته بندی و حذف کردم 

مرغ هم خیلی دوست داشت کمتر میپزم حس میکنم همون هم تاثیر داشته با اینکه بدون پوست بود همیشه ، 

شبا هم چون یکم بد میخوابید دکتر قرص زیر زبونی ملاتونین داده ۸ میدم بهش ساعت ۹ میخوابه 

صبح هم ۷ بیداره 

همش میگم کاش از پارسال این کارا رو میکردم ، 

روزی ۱۰ تا بادوم و یک تخم مرغ و سه لیوان شیر و دوغ و کشک هم چند روز یبار تو آش میریزم میخوره 

شام هم سبک ساعت ۷ میدم دیگه هیچی نمیخوره فقط آب تا موقع خواب 

صبحها هم حرکات کششی و آویزون شدن از بارفیکس و پرش بلند تا ۲۰ تا طناب هم تا ۱۰۰ تا 

تا جایی که من یادم میاد هیچ وقت غصه قدش و نمیخوردم همیشه نگرانیم لاغریش بود ، از کلاس اول هم همیشه ق ...

همیشه ۲ سال طول نمیکشه ممکن ۱۸ ماه تا ۳  ۴ سال هم طول بکشه

میانگین ش ۲ سال . دختر منم والا همیشه خدا لاغر بود  موقع ک سن دختر شما بود ۲۸ کیلو بود. پوست و استخوان 

قدش ۱۶۵ تا ۱۷۰ میشه  

وزنش ۳۵ بود تو این چند روز انقدر ورزش میکنیم شده ۳۴.۵ کلا تنقلات و خوراکی و بستنی هر چیز شیرین و بست ...

خیلی خوبه بهش کشک بده  تخم مرغ زیاد بده 

دختر من متاسفانه تو دوران سرکشی خیلی اذیت میکنه ماهای ک رعایت میکنه خیلی خوب قد میکشه ولی بیشتر موقع ها سر لج میفته با من .همش زیر تختش ی عالمه خوراکی قایم کرده  اونم همش شکری

ب زور باید بخوابه  چند ماه اصلا تحرک نداشت ب زور باشگاه فرستادمش  😪 خیلی خسته م کرده

خیلی خوبه بهش کشک بده تخم مرغ زیاد بده دختر من متاسفانه تو دوران سرکشی خیلی اذیت میکنه ماهای ک رعای ...

دختر منم دیگه شیر نمی خوره تخم مرغ نمی خوره میگه انقدر خوردم حالم ازشون بهم می خوره 😕