2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010652 بازدید | 15479 پست
عزیز ب بچه شما چ امپولایی دادنبچم امپول هر شب داره و ماهانه دکتر دی هر روز داده ، ولی قرصش گچی هست د ...

دختر من میکرولین ۲۸ روز یک بار . ویتامین د ۵۰ هزار خودم میدم روغنی کوچولو هست ..قرص کلسیم هم خودم میدم گچی ولی کوچولو ..یه شربت ارزونتر بخر من همیشه میخرم کمتر از ۲۰۰ تمن هست

ممنون گلم عزیز ویتامین دی روزانه باید بخونه بچهه ام ک امپول بلوغ و امپول ماهانه میزنه، باید روزانه ب ...

چرا میشه فرقی نداره اگ ماهیانه میخواد بخوره ۵۰ هزار 

هفتگی ۵ هزار

روزانه هزار 

خودم ماهیانه میدم چون روزانه یادم میره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میشه فرقی نداره اگ ماهیانه میخواد بخوره ۵۰ هزار هفتگی ۵ هزارروزانه هزار خودم ماهیانه میدم چون رو ...

اها هفتگی ۵۰هزار بای بخوره؟ دختر ۱۱ساله؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دختر من میکرولین ۲۸ روز یک بار . ویتامین د ۵۰ هزار خودم میدم روغنی کوچولو هست ..قرص کلسیم هم خودم می ...

شما هر چند وقت ی بار قرص ۵۰ هزار میدید بچتون چند ساله هست و قدش چقدره

عزیز قرص کلسیم گچی نده خیلی رسوب میکنه تو کلیه.بچه دیم مشکل کلیه داره خیلی میترسم. حداقل کپسول ژله ایی مانند کلسیم هست اون بهتره از اون بده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

سلام عزیزم هر شب هورمون رشد هم میزنید شما در کنار توقف بلوغ؟؟ میشه شرایط دخترت رو کامل توضیح بدی سن ...

سن استخوانی ۲سال عقب تر از سنش

و موی ناحیه خصوصی و رشد سینه داشت

عزیزم میشه عکس شربت کلسیم رو اینجا بزارید؟

عزیز سرعتم کنده عکسنمیادمن شربتش گرونه نمیخرم ندارم پول

استوکر سرچ کن میاد 

شما هر چند وقت ی بار قرص ۵۰ هزار میدید بچتون چند ساله هست و قدش چقدرهعزیز قرص کلسیم گچی نده خیلی رسو ...

من ماهی یک بار ۵۰ هزار میدم قدش ۱۵۰ سن ۱۰سالو هفت ماه ..من زیاد از قرص و اینا سر در نمیارم عوضش میکنم یه چیز دیگه میخرم 

من ماهی یک بار ۵۰ هزار میدم قدش ۱۵۰ سن ۱۰سالو هفت ماه ..من زیاد از قرص و اینا سر در نمیارم عوضش میکن ...

ماشالله خیلی بلنده .پریود نشده،؟

دخترم یازده سالشه نزدیک ۲ساله هرمون میزنه ۱۳۰ هست

دخترم الان ۱۵۹ قدش .بعد پریودی ۷ تا ۱۰ سانت رشد میکننولی اگ سن استخوانی ش بالا باشه بین ۳ تا ۵ سانت ...

عزیزم انشالله قدش بالاتر از ۱۶۰ بشه شما هم یه نفس راحت بکشید من از صفحات اول و چند بار خوندم و فهمیدم شرایط دخترتون شبیه دختر من هست ، من چند روز قبل لوپرومر ۷.۵ رو شروع کردم امیدوارم نتیجه بده 

توی سونوگرافی که ازش گرفتن گفتن بلوغ نزدیکه ، و اینکه موی زاید ناحیه شرمگاهیش کامل در اومده ، 

سینه تقریبا سایز سه هست البته یک دکتر میگفت ۴  

آزمایش هورمون هم داد همه بالا بود 

یه دکتر میگفت دختر شما جهش قدش و قبل پریود رفته و بعدش رشد زیادی نداره این میتونه درست باشه؟