2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009886 بازدید | 15456 پست
به نظرم بعد قطع همون سالی ۱ سال استخوانی بالا میره ولی بعد پریود بخاطر هورمون ها همه چیز سریع تر جلو ...

قبلا هم گفتم برات وقتی سن خودش ۸ سالو دوسه ماه بود سن استخوانی نوشته بود ۱۱سال بعد نه ماه گرفتم نوشته بود مطابقت دارد که دکتر گفت نه اشتباه همون ۱۱ سال بعد پنج ماه باز گرفتم نوشته بود ۱۲ سال دیگه دکتر عوض کردم گفت نه همون ۱۱ ساله وقتی سن خودش ۹ سالو سه ماه بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا هم گفتم برات وقتی سن خودش ۸ سالو دوسه ماه بود سن استخوانی نوشته بود ۱۱سال بعد نه ماه گرفتم نوشت ...

اره یادم ‌. نمیدونم چرا دکترها هر کدوم ی چیزی میکن ولی بعضی هاشون یکم سن و بیشتر میگن 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اره یادم ‌. نمیدونم چرا دکترها هر کدوم ی چیزی میکن ولی بعضی هاشون یکم سن و بیشتر میگن

کلا از دکتر اولش راضی نبود ایشالله روز خوش نبینه دوسالو نیمه با استرس زندگی میکنم کلی مریضی گرفتم .. ایشالله یه روزی دخترم قد بکشه میبرم مطبش کلی حرف بارش میکنم .. ولی چه فایده سلامتی من دیگه برنمیگرده

خیلی گیجم یعنی آمپول باعث شده سن استخوانی همون‌جوری بمونه حتی یه ذره هم بالا نره ..آخه این دفه از دس ...

اره دیگه منم اون مدت ک آمپول زدم ب اش ثابت بود بعد قطع آمپول سن استخوانیش ۱ سال بیشتر شد تو اون ۱۴ ماه

اره دیگه منم اون مدت ک آمپول زدم ب اش ثابت بود بعد قطع آمپول سن استخوانیش ۱ سال بیشتر شد تو اون ۱۴ م ...

من تواین دوسالو نیم ۴ باز عکس گرفتم دوبارم قبلا دخترم زمین خورد عکس گرفتم دیگه اصلا عکس نمی‌گیرم خیلی مضرره دکتر احمق اولش تو نه ماه سه بار عکس خاست منم میدویدم میگرفتم زود

سن استخوانی برسه به ۱۲ پریود میشن درسته؟

نه همیشه میانگین ۱۲ سال  بعضی ها سن استخوانی ۱۱ سال پریود میشن برا همین بعد پریود خیییلی قد میکشن بعضی ها ست استخوانی ۱۴ سال زیاد قد نمیکشن 

برا همین ک نمیشه دقیق گفت بعد پریود بچها چند سانت رشد میکنن

من تواین دوسالو نیم ۴ باز عکس گرفتم دوبارم قبلا دخترم زمین خورد عکس گرفتم دیگه اصلا عکس نمی‌گیرم خیل ...

وای خیلی بده منم تا حالا ۴ بار گرفتم دیگه اصلا نمیگیرم 

اشعه خیلی ضرر داره