2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012169 بازدید | 15523 پست
شما برای چاق شدن بچه چیزی سراع نداری بچه ۷ ساله ۱۴ کیلوعه بچمه. گرونم نباشه

وزنش خیلی کمه طفلی. تاحالا چکاب ازش گرفتی؟  کمخونی نداره؟ کمبود کلسیم یا ویتامین دی؟ حتما چکش کن

.‌ لینبات پرچرب بهش بده شیر ماست محلی ک پرچرب باشه

ارده شیره صبحانه بهش بده  تخمه آفتابگردون برا تنقلات بهش بده ‌میان وعده بچها تپل میکنه  تخم مرغ هر روز ۱ دونه با کره سرخ کن بهش بده گوشت قرمز بهش بده

شربت مولتی ویتامین هم بهش بده درست خارجی گرونتر ولی ارزشش داره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

وزنش خیلی کمه طفلی. تاحالا چکاب ازش گرفتی؟ کمخونی نداره؟ کمبود کلسیم یا ویتامین دی؟ حتما چکش کن.‌ ل ...

کمخون و کمبود دی داره کمبود کلسیمم داره ولی کلیه سنگ ساز داره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نسبت به عکسهای بچه هامون نظر دادیماماعالم و ادم بهت بگن ۱۱-۱۲ تو انکار بهت میگفتن ۱۵ مینشستی زار ...

به قول خودت مازوخیسم دارم بقران ..شبا حسابی گریه میکنم با فکر اینکه عزیزام رو گذاشتم قبرستان به خودم میام میبینم دوساعت گریه کردم بعد میخابم ..هرشب کارم همینه حالم از خودم به هم میخوره در حال دیوانه شدنم دست خودم نیست

اخرین ازمایشاتش واسه ۶ ماه پیش بود که مشکلی نداشت حالا شاید ۳ ماه بعد براش بنویسعاز ابان تا هفته ی پ ...

رشدش یکم کمه برا ۷ ماه‌.‌ حالا شاید تابستون جبران کنه. 

مطعنم اگرم تحت نظر بود الان می‌گفت که امپولش قط بشه ولی نمی‌دونم چرا من ادامه میدم 😢

میدونم دلشوره داری ولی بیخیال باش  باور کن بچه رشد میکنه اثر آمپول تا چند ماه تو بدنش هست به این زودی ها پریود نمیشه

میدونم دلشوره داری ولی بیخیال باش باور کن بچه رشد میکنه اثر آمپول تا چند ماه تو بدنش هست به این زود ...

حالا یه ویزیت آنلاین بگیرم نظر دکتر هم بپرسم خیالم راحت شه ..هرچند به حرف شما هم اندازه دکتر اعتماد دارم ولی خب وسواس بودن منو خبر دارین 😭🥴🙈

سلام عزیز چند تا سوال دارم دخترتون علائمش چی بود و اینکه چند سالگی پریود شدن قد زمان پریودیش چقدر بو ...

متوجه قسمت اول سوالت نشدم علامت اولیه بلوغ؟؟

قد ۱۵۷ پریود شد  الان ۱۵۹  

راستش خیلی کار خاصی نکردم فقط بهش مکمل کلسیم و زینک میدم یه ماه در میون با ویتامین دی 

متاسفانه تو این سن بلوع خیلی حرف گوش کن نیست ن برا تغذیه نه خواب . شاید رعایت میکرد بلند تر میشد

متوجه قسمت اول سوالت نشدم علامت اولیه بلوغ؟؟قد ۱۵۷ پریود شد الان ۱۵۹ راستش خیلی کار خاصی نکردم فقط ...

عزیزم من کلسیم و زینک رو یک ماه بدم یک ماه قطع کنم نگرانم تو بدنش رسوب کنه

متوجه قسمت اول سوالت نشدم علامت اولیه بلوغ؟؟قد ۱۵۷ پریود شد الان ۱۵۹ راستش خیلی کار خاصی نکردم فقط ...

بله علائم بلوغ چند سالگی پریود شد الان چند سالش هست من دخترم ۸ سال و ۳ ماهش هست کمی پرزهای زیر بغلش زیاد شده و خیلی خیلی کم بعضی وقت ها سینه هاش برجسته میشه ولی بعدش به حالت عادی برمیگرده

اگه سن استخوانی ۱۲ سال باشه چند سانت دیگه حدودی قد می‌کشه ؟ اره از شانس من این همه طول کشید خورد به ...

ببین بستگی ب زنتیک و شانس داره ب نظرم که صفحات رشد چند سالگی بسته بشه

ممکنه ۱۴ سالگی بسته بشه ممکنه تا ۱۷ساله باز باشه

دختر داییم ۱۲ ساله پریود شد تا ۱۷ ساله هی رشد میکرد الان ۱۷۴ قدش  ولی بعضی ها هم ۱۴ ساله بسته میشن

میانگین حساب کنیم ۱۵ ساله دیگه بسته میشه

سالی ۴ تا ۵ سانت هم رشد کنه( کمترین حالت )  ۱۰ تا ۱۵ سانت رشد میکنه 

ببین بستگی ب زنتیک و شانس داره ب نظرم که صفحات رشد چند سالگی بسته بشهممکنه ۱۴ سالگی بسته بشه ممکنه ت ...

یه سوال دیگه سرعت رشد صفحات بعداز قطع آمپول به نظرت خیلی سریعه؟ یا پریود بشن سریع میشه؟ به همون سالی سه سانت هم راضیم 

کمخون و کمبود دی داره کمبود کلسیمم داره ولی کلیه سنگ ساز داره

الهی عزیزم ‌‌‌ برا همین که وزنش کمه

شربت آهن فروگلوبین عالیه حتما بهش بده  

کلسیم  و حتما با مشورت دکتر بده بخاطر کلیه هاش

الان ک هوا گرم لباس کم تنش کن روری نیم ساعت تو آفتاب ببرش ویتامین دی بگیره

ولی بهش مکمل ویتامین دی هم بده ‌. همه اینا کمبود شون بی اشتهایی میاره 

امروز از دخترم پرسیدم که دوست داری آمپولو قطع کنم می‌گفت مامان هرجور خودت صلاح میدونی الهی دور سرش بگردم دخترم خیلی قوی بود این دوسالو نیم فقط برای اولین بار که آمپول زدیم گریه کرد 

حالا یه ویزیت آنلاین بگیرم نظر دکتر هم بپرسم خیالم راحت شه ..هرچند به حرف شما هم اندازه دکتر اعتماد ...

ممنون عزیزم لطف داری.. باز مشورت بگیر  خیالت راحت بشه هرچند دکتر ها آنلاین خیلی گوش ب آدم نمیدن