2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005993 بازدید | 15359 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پیامم نمیاد

عزیزم ۲۸ موقع امپولش بود چند بار اندازه گرفته بودم تو خونه ثابت بود ولی سه هفته مونده قرص کلسیم هر روز و یک روز در میان زینک دادم بهش بردم دکتر اندازه گرفت گفت ۱۴۵شده 😍سن خودش ۹سال و ۸ماه بود اونموقع با وزن ۴۱🥺فقط تمرکزمون رو وزنشه که بابا نره بیچاره دخترم زیادم نمی خوره ولی استعداد داره زود وزن می گیره توکل به خدا🤲

خدارو شکر عزیزم.. تو سه هفته چقد رشد کرده بود ؟؟

ممنون عزیزم😘

راستش دقیق نمی‌دونم چون قبلش هر دفعه یه اندازه می گرفتم فک می کردم ثابت مونده دیگه اندازه نگرفتمش تا ببرمش دکتر ولی معمولا بعد تزریق آمپول هر دوماه یک سانت افزایش داشت این دو ماه شد یک سانت و نیم الحمدلله خودم که احتمال میدم تاثیر زینک و کلسیم باهم باشه

ممنون عزیزم😘راستش دقیق نمی‌دونم چون قبلش هر دفعه یه اندازه می گرفتم فک می کردم ثابت مونده دیگه اندا ...

خدارو شکر ایشالله دل تمام مادرا مثل شما شاد بشه ..منم یکی دوهفته س کلسیم و زینک میدم ببینم تاثیری داره یا نه دختر من به لبنیات لب نمیزنه

ممنون عزیزم😘راستش دقیق نمی‌دونم چون قبلش هر دفعه یه اندازه می گرفتم فک می کردم ثابت مونده دیگه اندا ...

راستی عزیزم کلسیم و زینک رو چه زمانی میخوره؟ من کلسیم بعد ناهار زینک قبل خواب میدم

عزیزم ۲۸ موقع امپولش بود چند بار اندازه گرفته بودم تو خونه ثابت بود ولی سه هفته مونده قرص کلسیم هر ر ...

شما چه برند زینکی به دخترتون میدین

عکس یا اسم شرکت

خارجی میدین کلسیم و زینک یا ایرانی

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
سلام عزیزم خوبی یه مدته نیستی.قد دخترت الان چنده؟

سلام عزیزم خوبی 

دختر گلت خوبه، اوو کاربریم رو گم کردم😅😅😂😂

الان قدش 156 هست حدودا

چون اندازه خودمه 

حالا ان شاءالله بزرگتر بشه