2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005398 بازدید | 15336 پست
به منم گفت چون پریود شده نمیشه آمپول زد

ولی دکتر به من گفت اگه از آمپول می‌ترسی و هدفت قد نیس فقط نگران پریودیش هستی بزار اولین پریودی براش بزن ولی من میگم کاش همین کار رو میکردم شاید تا یازده سالگی پریود نمیشد 🥲🥲همش عذاب وجدان دارم

دختر من 6 ماه پریود شده ولی 3 سانت رشد کرده .البته همیشه پاییز و زمستان رشدش خیلی کم بوده خدا کنه صف ...

انشالله رشد میکنه.. چقدر این قد دغدغه شده برای ما مادرا

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم.. فقط ماه اول که شد دو ماه بعدش رو نشد.. ولی بعدش مرتب سر وقتش دختر شما چند سالشه؟ چند سان ...

12 سال و 3 ماه و 6 ماهه پریود میشه ولی سن استخوانش وقتی پریود شد 13 سال و نیم بود

دختر من 6 ماه پریود شده ولی 3 سانت رشد کرده .البته همیشه پاییز و زمستان رشدش خیلی کم بوده خدا کنه صف ...

نگران نباش عزیرم مطمئن باش قدش بلند میشه...کلا یه مدت بیخیالش شو کاملا متوجه میشی قدش بلند شده...کلا رو یه موضوع نباید زیاد زوم کرد....ولی حتما بلند میشه...مگه میشه بچه ۱۲ساله قد نکشه

12 سال و 3 ماه و 6 ماهه پریود میشه ولی سن استخوانش وقتی پریود شد 13 سال و نیم بود

خدا حفظش کنه گلم

بازم خداروشکر دیر پریود شده.. دختر من ده سال و یک ماه بود

ولی دکتر به من گفت اگه از آمپول می‌ترسی و هدفت قد نیس فقط نگران پریودیش هستی بزار اولین پریودی براش ...

شما بهترین کارو برای دخترتون انجام دادیدو به موقع آمپول زدید .نگران پریود نباشید فقط دفعه اول یه کم سختە باهاش کنار میان . دختر من رفتار و چهره و کارهاش خیلی بچگونه س ولی از پسش برمیاد و مشکلی نداره فقط لباس زیرش و خودم میشورم 

خدا حفظش کنه گلمبازم خداروشکر دیر پریود شده.. دختر من ده سال و یک ماه بود

به نظرتون اگه ۱۱سالگی پریود میشد بهتر می‌تونست باهاش کنار بیاد یا با ده سالگی فرقی نداره؟؟خیلی میترسم از پریود شدن دخترم خیلی بچس😢

شما بهترین کارو برای دخترتون انجام دادیدو به موقع آمپول زدید .نگران پریود نباشید فقط دفعه اول یه کم ...

مرسی عزیزم پناه برخدا..از این زورم میاد باز بااینکه آمپول میزنم تا ۱۱سالگی پریود میشه کاش بعد قط آمپول دوسال بعدش پریود بشن

نگران نباش عزیرم مطمئن باش قدش بلند میشه...کلا یه مدت بیخیالش شو کاملا متوجه میشی قدش بلند شده...کلا ...

همین یه بچه رو دارم و دیگه نمیتونم باردار شم واسه همین خیڵی حساسم روش و کل زندگیم شده این بچه

به نظرتون اگه ۱۱سالگی پریود میشد بهتر می‌تونست باهاش کنار بیاد یا با ده سالگی فرقی نداره؟؟خیلی میترس ...

عزیزم معلومه که هر چی دیرتر باشه بزرگتر میشن و بهتره، اما خب نگران نباش. دختر من سه چهار بار اول لنگ میزد، من ساپورتش میکردم .‌چیزی از تاریخ و روزهای پریودی نمیدونست.. بهش یاد آوری میکردم برای غسلش، اما الان خودش راه افتاده، فقط بهم میگه پریود شدم.. البته لباس زیرش رو خودم می‌شورم.. کم کم یاد میگیرن از پسش بربیان