2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005360 بازدید | 15336 پست
عزیزم اگه سن استخوانی بالا نرفته باشه و با سن‌خودش مطالبات داشته باشه میشه ۱۶۸ دخترت از چند سالگی ب ...

قربونت‌‌‌ برم ۱۶۸ که عااااالی میشه 😍😍😍 انشالله که برسه به این قد خدایااآاا... 

وسطای کلاس چهارم که بود یه کوچولو سینه سفت شد.. دو سه ماه بعد یه کوچولو جوونه زد.. بردم دکتر گفت طبیعیه و مشکلی نیست.. چند ماه بعد دیدم لباس زیرش تزشخ داره و مو کرک ریز درآورده ، بازم بردم دکتر گفت طبیعیه و دو سال دیگه پریود میشه.. اما چند ماه بعد پریود شد..

خیلی شوکه شدم.. بعد هم که باز بردمش دکتر گفت چون بالای نه سال هست بلوغ زود رس نیست  

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
قربونت‌‌‌ برم ۱۶۸ که عااااالی میشه 😍😍😍 انشالله که برسه به این قد خدایااآاا... وسطای کلاس چهارم که ...

وااای چقدر زود پریود شده !  شما خودت اینطوری بودی زود پریود شدی ؟ شاید به شما رفته 

آزمایش هم دادید آزمایش هورمونی که دکتر هورمون های بلوغ رو چک کنه ؟ 

قبل پریودی هیچ علامتی نداشت ترشحی چیزی ؟ یعنی سینه ش هنوز کوچیک بود که پریود شد ! استرس گرفتم 

سینه ی دخترم کمی از جوانه زدن بزرگ تر شده به اندازه یه کردی خیلی کوچولو لباس جذب بپوشه مشخص دیگه از صافی در آمده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت‌‌‌ برم ۱۶۸ که عااااالی میشه 😍😍😍 انشالله که برسه به این قد خدایااآاا... وسطای کلاس چهارم که ...

برا دختر من که از ۷ سال و نیم موهای پایین تنه داره ، الان هم که ببخشید خیلی بیشتر شده 

کاش می‌رفتی یه عکس مچ دست مینداختی ببینی که هنوز صفحات استخوانی بازه یا نه اگه بازه که عالی بازم رشد می‌کنه 

وااای چقدر زود پریود شده ! شما خودت اینطوری بودی زود پریود شدی ؟ شاید به شما رفته آزمایش هم دادید آ ...

من ۱۴ سالگی پریود شدم.. خودم هم موندم چرا دخترم اینقدر زود پریود شد.. آره سینه هاش فقط از صافی درآمده بود که پریود شد 😔😔 آزنایش هورمون که ندادم.. ولی سونو رحم و تخمدان و سن استخوانی و اینا رو که دادم دکتر گفت همه چیز نرمال و طبیعیه.. نگران نباش عزیزم.... انشالله دختر شما دیر پریود بشه‌.. 

من ۱۴ سالگی پریود شدم.. خودم هم موندم چرا دخترم اینقدر زود پریود شد.. آره سینه هاش فقط از صافی درآمد ...

حتما به عمه ، یا مادر بزرگی یا خاله ای رفته 

قبل از پریودی سونو دادی ؟ 

خداروشکر که سن استخوانی با سن خودش مطابقت داشت 

دوستان من عکس مچ دست پسرمون فرستادم سن پسرم ۱۲ سال سه ماه هست . علائم بلوغ که داره کلا حدوده دو سال. دفعه های قبلم سن استخوانی جلوتر بود از سن تقویمی اش حدود دو سال. این دفعه هم تو ریپورت نوشته بود سن استخوانی ۱۲ سال و سه ماه. ولی دکتر غدد گفت بازم دو سال جلو هست ۱۳-۱۴ ساله. آمپول توقف رشدم میرنع. شما هم نظرتونو میدید که چند سالگی بسته میشه صفحه رشدش.

حتما به عمه ، یا مادر بزرگی یا خاله ای رفته قبل از پریودی سونو دادی ؟ خداروشکر که سن استخوانی با سن ...

هفت تا عمه داره، زیاد صمیمی نیستیم.. سناشون بالاست روم نشد ازشون بپرسم چند سالگی پریود شدن.. همون ماه اول که پریود شد بردمش سن استخوانی و تقدیمی دقیقا یکی بود.. خیلی دلم میخواد دوباره عکس از مچ دست بگیرم.. حتما این هفته میبرمش

برا دختر من که از ۷ سال و نیم موهای پایین تنه داره ، الان هم که ببخشید خیلی بیشتر شده کاش می‌رفتی یه ...

دخترت چند سالشه عزیزم؟

برای من یهو پریود شد.. خیلی شوکه شدم.. دکتر گفته بود دو سال دیگه پریود میشه .. اما چند ماه بعدش پریود شد 

دخترت چند سالشه عزیزم؟برای من یهو پریود شد.. خیلی شوکه شدم.. دکتر گفته بود دو سال دیگه پریود میشه .. ...

عزیزم یعنی ده سالگی پریود شد؟؟سخت نبود براش ؟!من میترسم آمپول دخترمو قط کنم تپل هم هست میدونم زود پریود میشه قبل ۱۱سالگی 😢کاش آمپول بدون عارضه بود تا ۱۱سالگی براش میزدم

مبارک باشه 😉دقیقا منم متخصص زنان و نازایی گرفتم😅 بعدش متخصص اطفال شد🥴 و بعد متخصص کیست و فیروم و ...

وای منم دقیقا همین بودم بخدا 😂😂😂برای خانومای نازار دارو تجویز میکردم بعد زایمان هرکی بچش مریض میشد به من زنگ میزد الآنم غدد .‌بعدش میشه روانشناسی برای مقابله با چالش نوجوانامون😂

دخترت چند سالشه عزیزم؟برای من یهو پریود شد.. خیلی شوکه شدم.. دکتر گفته بود دو سال دیگه پریود میشه .. ...

الان ۹ سال ۵ ماهشه دو ماه پیش باز آزمایش هورمونی داد 

دکتر گفت هنوز مونده تا پریود 

ولی از اول این ماه یهو سینه ش بزرگت تر شده قبلاً در حد جوانه بود اما چند روزه  از  حالت تخت خارج شده و قشنگ فرم سینه هستش ولی خیلییی کوچولو  

از پارسال که ۸ سال و نیم بود سینه ش جوانه زد 

الان شما اینو گفتی برا دخترت  که یهو پریود شده استرس گرفتم 🤦

دوستانی که ضد توقف یا هورمون رشد برای دختراتون  می‌زنید ایا شماره قبلش دکتر ارتوپد رفتین و انحرافات ستون فقرات یا پاهای ضربدری یا پرانتزی چک کردین الان تو صفحات دکتر منشادی و دکتر رضایی همش صحبت این موضوعات هست که اول چک بشن بعدش دارو بگیرن