2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005071 بازدید | 15333 پست
دیشب یه پست یا استوری گذاشته بود دکتر رضایی تو اینستا که به یه مادری میگفت بچه ات هیچ مشکلی نداره می ...

منم وسوسه شدم دخترم و ببرم نمییدونم میتونه براش کاری کنه یا نە. دکتر پور متعبد کلا ناامیدم کرد و گفت هورمون هم دیگه فایده ندارە 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رفتید پیشش؟نتیجه چجوری بود؟

آره پسرم تحت نظرش هست ولی ل

داروهای رو مصرف نمی کنه موقعی که استفاده کرد بد نبود

اولش براش امپول هورمون رشد نوشت یه مدت زد بعد از ۳ماه یه چک آپ داد دیدیم همه ی آزمایش هاش بهم ریخته کبدش .قندش پروتئین ادرارش، چربی البته تپل هست چربی هم قبلا کمی بالا بوده ولی مشکل دیگه ایی نداشت

دکتر بهش قرص داد که خیلی مصرف نکرد ولی باز هم تاثیر گذاشت

فردا پسرم دوباره باید بده آزمایش خون چون ۳۰ بهمن نوبت مروج داره تا ببینم صفحه رشدش هنوز باز هست یا نه

خب این علم که در زمان قدیم بوده و کاربردم داشتهپس چرا اونهمه بچه میمردند!!.اونهمه جنگ میشد!!!طاعون و ...

شما رو کسی به زور توصیه نمیکنه طب اسلامی 

این بیماری هایی هم که شما میگید من از رو گوشی درمان میکنم نیازی نیست حکیم مراجعه کنید 

همان طور که اسم بغلم تجمع شده تو ریه رو اسمش و گذاشتن انفولانزا و کرونا و واکسن خوردتون دادن این اثبات میکنه بیماری های قبلی هم دروغ و سازمان یافته بوده 

ما قابله رو بیشتر قبول داریم تا بیمارستان منتهی اجازه نمیدن هر ادم عاقلی میدونه زن تازه زایمان شده رو بهش سردی نمیدن ، ولی چه کنیم فعلا چاره ای نداریم 

شما همون محصولات تراریخته رو بخورید با ما هم ماری نداشته باشید ما شیر روستایی تازه رو سه روز نگه میداریم خراب میشه شیر پاکتی ۶ماه تاریخ مصرفی اخرش سرطان میشه ، وقتی به اسم علم نوره رو حذف کنی کیست و ام اس و بیماری مدخرف تازه هم بوجود میاد شما اگر بخواهید هم نمیتونید حکیم طب اسلامی از نزدیک ببینید چون یا خارح از ایران در حال تدریس ان یا باید یک سال قبل برای شاگرداشون وقت بگیرید .در ضمن طب اسلامی با سنتی فرق میکنه ،طب اسلامی باید حکیمش ارکان هستی و عناصر چهارگانه ،نجوم بلد باشه اما طب سنتی یه دم نوش میده خدافظ 

این مشکلات شماها از زیادی کلیسم منتهی خجالت میشکم بعضی چیز هارو بگم بعد همون دکترا به بچه هاتون کلیسم تجویز کردن خنده داره واقعا دکتری که ریشه بیماری رو نمیدونه غلط میکنه دارو تجویز میکنه 

شما ها باعث شدین کودکی که با صفرا بر درمان میشه رو اسم بیش فعالی روش بزارن قرص رتالین بخوردش بدن یعنی شرطی کردن ذهن بچه با مخدرات ، هندوستان با اون جمعیت اندازه ایران معتاد نداره 

در جاهلیت پزشکی غربی همین بس برای اگزما کورتون تجویز میکنه اخه یکی نیست بگه احمق مشکلات پوستی از کبده تا کی میخواد این بیچاره قرص و کرم شیمیایی مصرف کنه ، علم پزشکی به جز قطع عضو سلاخی چیز دیگه ای هم بلده بیچاره دیابتی هارو هر روز یه عضو قطع یا خانم های سرطان سینه رو توش خالی میکنند ، اخه به کدامین علم مینازید سنگ صفرا رو میان کیسه صفرا رو خارج میکنند پناه بر خدا انگار پیچ و مهره است اضافه اومده ، طرف طحالش ضعیف شده میان برمیدارن ، اینا جنایت نیست ؟؟؟ 

برای چاقی لاغری قرص و ات اشغال اخر شم بی نتیجه 

از کجا بگم اخه مگه زورتون کردن طب رو قبول منید یا نه 

امیدوارم همون علمی که متفورمین به مردان بدبخت تجویز میکنند که هورمون زنانه استروژن داره بتونه مشکلات شما رو هم درمان کنه هر چند من یاد ندارم یک مشکل تو پزشکی غربی درمان داشته باشه 

مرغ با استروژن پر شده رو بخورید تا پسرهاتون شبیه دختر و دختراتون اخلاق پسرانه بگیرن 

#جاهلیت-مدرن

شما رو کسی به زور توصیه نمیکنه طب اسلامی این بیماری هایی هم که شما میگید من از رو گوشی درمان میکنم ن ...

دیروز عضو شدی که بیای اینجا و یه سری حرفای غلط به خورد مردم بدی میدونی حرفای بی پایه و بدون اساس علمی چقدر نادرسته

همیشه بخوان تحقیق کن سرچ کن

مثلا گفتی لبنیات نگهدارنده داره،آقای محترم من کارآموز کارخانجات شیر بودم علت اینکه شیر خراب نمیشه بخاطر دمای پاستوریزاسیون در دستگاههای مخصوص هست که در چند ثانیه حرارت اعمال شده اکثر میکروارگانیسم ها را که باعث فساد میشوند نابود میکنه و در مورد شیرهای زمان ماندگاری بالاتر تحت دمای استرلیزه قرار میکیرند که این باعث ماندگاری بیشتر میشه چون تقریبا همه میکروبها منهدم میشن

در مورد مرغ گفتی که چیزی به نام تزریق هورمون از پایه و اساس  دروغ محض بوده ما خود مرغداری داشتیم و قیمت هورمون به حدی بالا هست که توجیه اقتصادی نداره این یک باور صد در صد غلط هست

فقط باید بگم محصولات کارخانه ایی دیگر اعم از انواع کیک و‌کلوچه به علت نگهدارنده های پروپیونات ،نوشابه و سس ها به علت بنزوات سدیم ،سوسیس کالباس به علت نگهدارنده های نیترات و نیتریت و برخی محصولات کارخانه ایی دیگر

همگی اکر مداوم و زیاد مصرف شوند به علت  انباشتکی این مواد در بدن سرطانزا هستند

سلام عزیزم..میشه قد دختر منو محاسبه کنی؟!🤗😘شهریور ۱۴۰۲ (میومد کلاس پنجم) ده سال و یکماهش بود با قد ...

سلام باشه عزیزم حساب میکنم فقط دقیقاً الان دخترت چند سالشه ؟ کاش سن استخوانی جدید رو هم می‌دونستی 

بلند شد پسرم ولی دکتر گفت این سه ماه آخر رشد قدی و وزنی نداشته بهتره بزنه و آزمایش هورمون رشدش ۷ و ن ...

آره عزیزم بفرست ببینیم ، نه تا زمانی که صفحه رشد بسته نشده باشه عریض نمیشه ، درضمن حتما با دوز مناسب میگه بزنی که ضرر نداشته باشه 

سلام باشه عزیزم حساب میکنم فقط دقیقاً الان دخترت چند سالشه ؟ کاش سن استخوانی جدید رو هم می‌دونستی

سلام عزیزم محاسبه ی سنت با چه فرمولی هست دقیقه؟

با میانگین سن پدرومادر یا سن استخوانی

یعنی میدونی دخترم حدودی چقدر میشه؟

دیروز عضو شدی که بیای اینجا و یه سری حرفای غلط به خورد مردم بدی میدونی حرفای بی پایه و بدون اساس علم ...

با لفظ کلام حرف زدن مزخرفات جای علم و نمیگره شیر و هر غلطی هم باهاش بکنند باز دلیل نمیشه ۶ ماه تاریخ مصرف داشته باشه هر چند حوصله بحث ندارم جاهلیت مدرن یعنی اینمه با اسم علمی کار غلط و توجیه کنی 

من اومدم به این خانم بگم کلیسم خون بچه شما بالاست 

به همین خاطر استخوان بندیش بیشتر رشد میکنه ،موهاشون رشد سریع تری میگرن و دندان ها محکم میشن و چون کلیسم که طب میگیم سودا عنصرش خاک 

خاک شکل دهنده است به همین خاطر سینه رو زود شکل میده دقت کنید خانم های سوداوی بالای ۴۰ سال هم فرم سینه هاشون ثابت مونده  برعکس بلغمی ها که معادل اب و مثل اب شل و رها میشن 

ریشه مشکل این دختر خانم کلیسم زیاده بعد جالب اینجاشت دکترشون هم کلیسم بهشون تجویز کرده هم گفته بلوغ زود رس که فقط یک طبیب ماهر میدونه چقدر این حرف احمقانه است 

منتهی چون مادرشون سوداوی هستن خودشون فکر و وسواس و خیالات دارن منم سعی کردم غیر مستقیم بگم خودتون استاد نظری زاده رو دنبال منید متوجه میشید تا استرس نگیرن 

کسانیکه پوکی استخوان دارن بهشون کلیسم سفارش میشه 

زنجبیل ،رازیانه ،زعفران ،و .. هر چیزی که گرمی و خشکی بده باعث میشه صفرای خون بالا بره در نتیجه استخوان ها کمی نازک تر ولی در عوض کشیده تر دراز تر میشن 

یعنی رشد قدی ، فقط قاعده اور هستن که بهتره خودشون با حکیم از نزدیک هم صحبت کنند هم بهتر بهشون درمان میگن . 

شما هم تز علمی ندین لطفا ایتا بهم پیام بدین تا کلیپ مرغ هارو براتون بفرستم اینقدر هم از خزلبالات توجیهی که به شیر و ماست ها و کارخانه ای اضافه میکنند برای من نبافید بلکه ادم ساده گیر بیارید همینکه ماست های شرکتی خامه ندارن نشون نمیده ماست نیستن اصلا ، شیری که سرشیر نداشته باشه تازه هم باشه فایده نداره فقط رسوبات سوداوی و بلغمی ایجاد میکنه چه برسه با کارخانه ای 

از محصولات ژلاتین خوکی مورد استفاده تو خوراکی هاتون نمیگم از افزودنی های سرطان زا چیزی نمیگم فقط جسارتا چطور ممکنه یک کلیو بادام وارد کارخانه هاتون نمیشن اما هزاران تن روغن بادام تولید میکنید ؟؟

چطور از کلزا روغن میگیرید به اسم نباتی به خورد ملت میدین که گرفتگی عروق بگیرن ؟؟  اصلا شما راست میگید پالم و نفت ندارن چطور تخم افتاب گردان کیلیویی ۶۰ تومن اما روغن چند لیتریش ۳۰ تومن ؟؟؟ ملت و گلابی فرض کردین ؟ دلیل نمیشه چتد تا میکرو ارگانیزم یاد گرفتید برای همه کلاس بزارید دلیل بیماری ها همین محصولات کارخانه ای هستن ابمیوه های بدون میوه یا اسانس دار 

یا سوسیس و کالباس هایی که خون کثیف درست میکنند 

یادمون نرفته ملت ایران نوشابه خور نبودن درب نوشابهوها جایزه و مسابقه گذاشتن به زور تبلیغات وارد رژیم غذاییمون کردن 

با سرد کردن مزاج مردم صله ارحام رو قطع مردین ،افسردگی بیماری ،ناراحتی های قلبی ، اینقدری که هر ساعت دیابت در ایران کشته میده تو بمب اتم هیروشیما اینقدر تلفات ندادن 

به لطف محصولات کارخانه ای شما بچه های تازه متولد شده قلب هاشون سوراخه ، به جای شما بودم سکوت میکردم 

مرغ های تو بازار همه رو  تزریق کردن برای سنگینی تا گرون بفروشن ،غافل از اینکه این تغیرات باعث شده پسر ها ابرو بردارن دل نازک و حالات دخترانه بگیرن برعکس دختران تو ورزش های رزمی زیاد شدن ،شیش جیب میپوشن ،مدل موی پسرانه ،عجیب غریب حرف زدن 

خیلی از این ها نتیجه علوم میکرو ارگانیزم های شمان دوست عزیز 

من سودی از این حرف ها نمیبرم ، برادر کوچیک همتون هم هستم ولی این بچه ها امانت ان دست شما هر قرص و امپولی رو نزنید فردا باید جواب امام زمان و بدین 

یه منت سرم بزارید دلیت اکانت  این سایت و یادم بدین 

سپاس از محبت شما 

سلام عزیزم محاسبه ی سنت با چه فرمولی هست دقیقه؟با میانگین سن پدرومادر یا سن استخوانییعنی میدونی دختر ...

سلام عزیزم چند صفحه قبل تر یه فرمول گذاشتم از کتاب سن استخوانی خارجی در آوردم اونجا حدودی با توجه به اعدای که تو فرمول هست نشون میده که قد نهایی چنده 

الان براتون می‌فرستم چون دقیق یادم نیست صفحه چندم بود که گذاشتم 

دیروز عضو شدی که بیای اینجا و یه سری حرفای غلط به خورد مردم بدی میدونی حرفای بی پایه و بدون اساس علم ...

اگر بین کلام تندی کردم به بزرگی قلب خودتون ببخشید 

قصد بدی نداشتم از حرفام ناراحت نشید و به دل نگیرید 

که واقعا دوست ندارم تو این شرایط زندگی بدبیاری و تاوان ناراحتی دل شمارو بدم لطفا قلبی حلالم کنید 🙏🙏