با لفظ کلام حرف زدن مزخرفات جای علم و نمیگره شیر و هر غلطی هم باهاش بکنند باز دلیل نمیشه ۶ ماه تاریخ مصرف داشته باشه هر چند حوصله بحث ندارم جاهلیت مدرن یعنی اینمه با اسم علمی کار غلط و توجیه کنی
من اومدم به این خانم بگم کلیسم خون بچه شما بالاست
به همین خاطر استخوان بندیش بیشتر رشد میکنه ،موهاشون رشد سریع تری میگرن و دندان ها محکم میشن و چون کلیسم که طب میگیم سودا عنصرش خاک
خاک شکل دهنده است به همین خاطر سینه رو زود شکل میده دقت کنید خانم های سوداوی بالای ۴۰ سال هم فرم سینه هاشون ثابت مونده برعکس بلغمی ها که معادل اب و مثل اب شل و رها میشن
ریشه مشکل این دختر خانم کلیسم زیاده بعد جالب اینجاشت دکترشون هم کلیسم بهشون تجویز کرده هم گفته بلوغ زود رس که فقط یک طبیب ماهر میدونه چقدر این حرف احمقانه است
منتهی چون مادرشون سوداوی هستن خودشون فکر و وسواس و خیالات دارن منم سعی کردم غیر مستقیم بگم خودتون استاد نظری زاده رو دنبال منید متوجه میشید تا استرس نگیرن
کسانیکه پوکی استخوان دارن بهشون کلیسم سفارش میشه
زنجبیل ،رازیانه ،زعفران ،و .. هر چیزی که گرمی و خشکی بده باعث میشه صفرای خون بالا بره در نتیجه استخوان ها کمی نازک تر ولی در عوض کشیده تر دراز تر میشن
یعنی رشد قدی ، فقط قاعده اور هستن که بهتره خودشون با حکیم از نزدیک هم صحبت کنند هم بهتر بهشون درمان میگن .
شما هم تز علمی ندین لطفا ایتا بهم پیام بدین تا کلیپ مرغ هارو براتون بفرستم اینقدر هم از خزلبالات توجیهی که به شیر و ماست ها و کارخانه ای اضافه میکنند برای من نبافید بلکه ادم ساده گیر بیارید همینکه ماست های شرکتی خامه ندارن نشون نمیده ماست نیستن اصلا ، شیری که سرشیر نداشته باشه تازه هم باشه فایده نداره فقط رسوبات سوداوی و بلغمی ایجاد میکنه چه برسه با کارخانه ای
از محصولات ژلاتین خوکی مورد استفاده تو خوراکی هاتون نمیگم از افزودنی های سرطان زا چیزی نمیگم فقط جسارتا چطور ممکنه یک کلیو بادام وارد کارخانه هاتون نمیشن اما هزاران تن روغن بادام تولید میکنید ؟؟
چطور از کلزا روغن میگیرید به اسم نباتی به خورد ملت میدین که گرفتگی عروق بگیرن ؟؟ اصلا شما راست میگید پالم و نفت ندارن چطور تخم افتاب گردان کیلیویی ۶۰ تومن اما روغن چند لیتریش ۳۰ تومن ؟؟؟ ملت و گلابی فرض کردین ؟ دلیل نمیشه چتد تا میکرو ارگانیزم یاد گرفتید برای همه کلاس بزارید دلیل بیماری ها همین محصولات کارخانه ای هستن ابمیوه های بدون میوه یا اسانس دار
یا سوسیس و کالباس هایی که خون کثیف درست میکنند
یادمون نرفته ملت ایران نوشابه خور نبودن درب نوشابهوها جایزه و مسابقه گذاشتن به زور تبلیغات وارد رژیم غذاییمون کردن
با سرد کردن مزاج مردم صله ارحام رو قطع مردین ،افسردگی بیماری ،ناراحتی های قلبی ، اینقدری که هر ساعت دیابت در ایران کشته میده تو بمب اتم هیروشیما اینقدر تلفات ندادن
به لطف محصولات کارخانه ای شما بچه های تازه متولد شده قلب هاشون سوراخه ، به جای شما بودم سکوت میکردم
مرغ های تو بازار همه رو تزریق کردن برای سنگینی تا گرون بفروشن ،غافل از اینکه این تغیرات باعث شده پسر ها ابرو بردارن دل نازک و حالات دخترانه بگیرن برعکس دختران تو ورزش های رزمی زیاد شدن ،شیش جیب میپوشن ،مدل موی پسرانه ،عجیب غریب حرف زدن
خیلی از این ها نتیجه علوم میکرو ارگانیزم های شمان دوست عزیز
من سودی از این حرف ها نمیبرم ، برادر کوچیک همتون هم هستم ولی این بچه ها امانت ان دست شما هر قرص و امپولی رو نزنید فردا باید جواب امام زمان و بدین
یه منت سرم بزارید دلیت اکانت این سایت و یادم بدین
سپاس از محبت شما