2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005475 بازدید | 15336 پست

من ال ارژنین فور اور استفاده کردم برای دختر کوچکم از آمریکا هم برام آوردن بد نبود ولی معجزه نکرد منشادی و دکتر های غدد معتقد هستند در دوران بلوغ هم بچه ماهی یک سانت شاید قد بکشه در بهترین حالت این دکتر رضایی چطور ادعا میکنه تو ماه بچه ها  3 4 سانت قد کشیدن  من فکر میکنم بخشیش تبلیغ و بزرگ نمایی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ال ارژنین فور اور استفاده کردم برای دختر کوچکم از آمریکا هم برام آوردن بد نبود ولی معجزه نکرد منش ...

دقیقا همش تبلیغات.. حتی دوران نوزادی ک بچه بیشترین رشد داره ماهی 2 سانت میشع. تو بلوغ خیلی زیاد قد بکشه ماهی 1 سانت

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامان ادل دختر شما در سال کمتر از 5 سانت رشد کرده و سن استخوانی بالایی داره دکتر گفت هورمون رشد شروع ...

نه گلم سه ماه پیش که مطبش بودم گفت هورمونهاشم خوبه من همچین موردی رو ندیدم حیلی عجیبه برام

سه ماه دیگه بیارید ببینم باید چه تصمیمی بگیرم

من دخترم ۸ سالگی موی ضخیم تو زیربغل راستش داشت چندتا تار هم تو بیکینی،. قد ۱۳۳ وزن ۳۵

بردم متخصص غدد عکس مچ دست ۱۱ سال بود

تمام ازمایشات دادم مشکلی نبود گفت فعلا صبر میکنیم

هر شش ماه بردم چکاپ و فقط ویتامین دی تحویر میکرد سینه همچنان تخت بود

امسال مهر بردم یه متخصص دیگه ۹/۵ ساله بود زیربغل راست کامل پر بود و بیکینی بیشتر، گفت سینه تازه میخواد جوانه بزنه

یه سری ازمایشات دیگه داد همراه ازمایشات هورمونی جدید

هیچ مشکلی نبود و سن استخوانی ۱۲ سال بود

الان سه ماه گذشته باید وقت بگیرم ببرم ببینم چی پیش میاد درحال حاضر دوماه دیگه انشالله ۱۰ ساله میشه وزنش ۳۷ و قدش ۱۳۸ هست

سلام شما طب سنتی بلدید؟درمان چیه پس؟کسی هست بشناسید که تو این زمینه درمان کنه؟

نه من عموم رو کل دکترای تبریز و تهران جواب کردن حاضر بودیم مغازه بدیم ولی درمانش کنند مثل بقیه بیماری ها گفتن ببرید خونه تا یک ماه نهایت مهمون شماست 

اتفاقی یه راننده تاکسی طب ایرانی اسلامی رو معرفی کرد بردیم قاطعانه گفتن تو ۲۱ روز بلند میشه سر پا 

از اون روز طب اسلامی رو صفر تا صد یاد گرفتم با نوره حنا سرطان سینه درمان میکنند مثل اب خوردن ،دیابت رو سه ماهه درمان کامل میشه کرد چون علم کاملا وحیانی و واقعیه متاسفانه چون مافیای پزشکی و دارو سازی تهدید شون میکنند  بیچاره ها خیلی تو زبون ها نیستن 

ایتا کانال طبی هست فقط کافیه بزنید روی اسم هشتک بیماری درمانش میاره ،اموزش رایگان دارن صوتی تصویری ،مشاوره رایگان دارن تماس 

، خودمون باورمون نشده هنوز میشه  بدون عصب کشی  دندون رو طبیعی ترمیم کرد فقط طب اسلامی دیدم برای بار سوم فرد سی و خورده ساله دندون در بیاره این علم رحمته ،نعمته ،یه نوع خودشناسیه ،برای ازدواج ،کار ،خلقیات ،روانشناسی  و...باید یادش گرفت ،ضروریه 

خداشاهده نمیدونم اخرین بار کی قرص خورده باشم ... همه چی توش هست فقط کافیه مزاج شناسی بلد باشیدبا همین علم میشه زندان هارو خالی ،جلوی طلاق ها گرفته بشه ،بیمارستانوها خالی بشه ولی حیف مافیا نمیزاره هر چند سپاه انشالله احیاش میکنه 

دیشب یه پست یا استوری گذاشته بود دکتر رضایی تو اینستا که به یه مادری میگفت بچه ات هیچ مشکلی نداره میخوای هورمون درمانی کتی برای قد بلندتر نگران نیستی مادر هم گفت نه اصلا اگر قد بلند میخواد پسرن باید عوارضش هم تحمل کنه و اصلا از عوارضش بهم نگین بعد دکتر رضایی بهش گفت آفرین مادر شجاع و با شهامت و کلی تشویقش کرد یا یه پسری اومده بوذ میگفت میخوام 190 بشم چون والیبال بازی می‌کنم دکتر رضایی گفت بریم برای استارتش🤢🤢

نه من عموم رو کل دکترای تبریز و تهران جواب کردن حاضر بودیم مغازه بدیم ولی درمانش کنند مثل بقیه بیمار ...

خب این علم که در زمان قدیم بوده و کاربردم داشته

پس چرا اونهمه بچه میمردند!!.

اونهمه جنگ میشد!!!

طاعون وبا حصبه سل فلج اطفال اون زمان هم سرطان بود اسم علمیش رو نمیدونستند!!

منم عموم با سرطان درگیر بود بردیم طب اسلامی ولی درنهایت از دستش دادیم،، طب سنتی یا اسلامی فقط برای پیشگیری شاید موثر باشه، اما هرگز نمیشه توده ای که تو مغز دراومده رو با طب اسلامی درمان کرد باید با طب نوین با عمل جراحی درش بیاری،

مطمینم اگر اقا باشی همسرت اگر درد زایمان بگیره نمیگی قابله بیار خونه

میبری همین طب نوین تو بیمارستان!! اگر نوزادی ریه ش تکمیل نشده باشه قابله نمیاد دوتا بزنه تو کمرش یا خودتون بگید صبر کنید بنفشه بزنم جلو دماغش بتونه نفس بکشه

تمام مشکلاتی کخ الان برای دنیا پیش اومده بخاطر طب نوین نیست

بخاطر فراوانی مصرف و کمبود مواد غذایی هست که ناچار شدن محصولات ترارریخته رو وارد بازار کنن بخاطر مصرف زیاد انرژی وگازهای گلخانه ای اینهمه مشکل جسمی پیش اومده

من منکر مافیای داروسازی نیستم اما الان زمانی نیست که برای کسی که توده پیشرفته سینه داره نوره تجویز بشه!!