2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007789 بازدید | 15399 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سال گذشته و یک سال هست که تغییر نکرده کلا کم شانسی آورده همه تا سال حالا هرچند کم رشد میکنن اما ا ...

دکتر محمدرضا رضایی اونم در اینستا پیج داره و خیلی ها نتیجه گرفتن اگه تهران هستید برید پیشش شاید امیدی باشه. 

عزیزم من پیجش رو دارم واقعا دکتر خوبیه

نه تهران نیستم 

دختر منم بعضی وقتا 154 بعضی وقتا هم 155 دیگه منم برای اینکه ناراحت نشم میگم 154 

به نظرم من و شما تو این گروه کاری نداریم جز اینکه بیشتر اعصابمون خورد میشه و عذاب وجدان میگیریم که کاری نکردیم 

من زیاد دختر دارم میبینم که با آمپول تاخیر بلوغ قدشون بلند شده در حالی که پدر و مادر کوتاه هستند 

منم اگه فقط سه چهار ماه آمپول برای دخترم زده بودم سه چهار سانت رشد میکرد حالا دیگه مشکلی نداشت 

دخترم کلاس نهم هست تو کلاسشون از همه کوتاه تر ه

ولی یه کلاس ششم میبینم خیلیا پریود شدن با قد 147 و 150  نمی دونم چطوریه 

دو هفته قبل پریود سینه ها سفت و دردناک میشه و وقتی فشار میدادم ترشح قهوه ای داشتپارسال همین موقع سون ...

منم یه درد خفیف تو دست راستم احساس میکنم یک ماهی هست ولی نمی دونستم از سینه باشه دیروز تا حالا دیگه برام مشخص شده که از سینه هست حالا میترسم سرطان سینه باشه این‌قدر از ظهر تا حالا گریه کردم یه بچه ی سه ساله دارم نگاش میکنم گریم میگیره ولی ترشح و تغییری ندیدم 

نه تهران نیستم دختر منم بعضی وقتا 154 بعضی وقتا هم 155 دیگه منم برای اینکه ناراحت نشم میگم 154 به نظ ...

درسته واقعا فقط عذاب میکشم خدا لعنت کنه دکترش و که این بلا رو سر دخترم آورد من که خیلی پیگیر بودم نمیدونید با چه بدبختی نوبت دکتر و میگرفتم و از یه شهر به شهر دیگه میرفتم و کلی معطلی و آخر سر یک کلمه فقط میگفت خوبه . 6 ماه یکبار میبردم از 8 سالگی .دارم دق میکنم آخه مگه میشه یه بچه 12 ساله دیگه رشد نکنه نمیدونی چقد حالم بده.  بلافاصله که پریود شد بردم تهران و چند دکتر گفتن نباید پریودش و قطع کنی و دیر شده .اگه به 155 برسه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 

منم یه درد خفیف تو دست راستم احساس میکنم یک ماهی هست ولی نمی دونستم از سینه باشه دیروز تا حالا دیگه ...

دقیقا دو هفته قبل اینکه دخترم پریود بشه سونوگرافی سینه گرغتم که کیست و فیبروم سینه دارم و دکتر گفت نباید استرس داشتە باشی چون بزرگ میشه بعد دو هفته کارم شده گریه و استرس . الان ترشح زرد رنگ هم داره و از ترسم دوباره نرفتم دکتر 

مامان مهرسا جان شما برا دخترتون وقتی آمپول میزدین زینک هم می‌دادین میشه بفرمایید هر روز می‌دادین یا ...

عزیزم من گفتم دخترم چند ماه قدس استپ شد بعد زدن امپول ک فهمیدم کمبود زینک. نه من هر روز بعش میدادم  تا تمام میشد ی دوره استراحت دوباره بهش میدادم

تا زینک کنار کلسیم میخورد رشد میکرد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خون ما حدود ۴۹ درصد دم که میگن قلبول قرمز ۴۹ درصد بلغم که میگن گلبول سفید ۱درصد صفرا که همون بیلی ر ...

سلام شما طب سنتی بلدید؟درمان چیه پس؟کسی هست بشناسید که تو این زمینه درمان کنه؟

عزیزم خیلی کار خوبی کردی امپول زدیاصلا در این مورد خودخوری نکنروزی دخترت قدردان تلاش و دلسوزی های تو ...

سلام عزیزم مشکل دختر شما هم مثل دختر من هست؟

الان ۷ سال و ده ماه وزن ۲۹ قد ۱۳۳/۵

سن استخوانی ۱۰ سال

موی کرکی زیر بغل

دکتر گفت سن استخوانیش بخاطر وزن بالاش بالا هست باید ۲۴ کیلو باشه.ولی فقط مکمل داد ،برای اینکه سن استخوانی بالا نره شما چه کردید؟

بله منم با نظر شما موافقم من بحول و قوه الهی کیست سینه رو با طب اسلامی درمان کردم الحمدلله الآنم همز ...

عزیزم شما که طب اسلامی میبرید ممکنه منم راهنمایی کنید چکار کردید

دختر شما هم سنش کمه انشاالله یه چند سانتی هم قد می‌کشه به نظرم بفرستینش کلاس والیبال حجامت رو هم به ...

دختر من از خون و حجامت وحشت داره متاسفانه

کسی هم که ترس داره نباید حجامت کرد

درسته واقعا فقط عذاب میکشم خدا لعنت کنه دکترش و که این بلا رو سر دخترم آورد من که خیلی پیگیر بودم نم ...

عزیزم دخترتون چه علایمی داشت؟یعنی علایمی نداشت که بدونه داره پریود میشه؟