2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1006109 بازدید | 15366 پست
منم یه درد خفیف تو دست راستم احساس میکنم یک ماهی هست ولی نمی دونستم از سینه باشه دیروز تا حالا دیگه ...

عزیزم اصلا نگران نباش این درد از اعصاب واستری هم می تونه باشه خدای نکرده سرطان سینه درد نداره و دکترا درد رو کلا از سرطان حساب نمی کنن مگر در موارد خیلی نادر که درد روز به روز بیشتر میشه و از پا میندازه

چهار پنج روز بعد پریود معاینه کن اگه چیزی زیر دستت احساس نمی کنی اصلا نگران نباش برا منم که کیست سینه و فیبروکیستیک داشتم دکتر گفت ۸۵درصد خانم ها این مشکل رو دارن و اصلا جای نگرانی نداره پس بی مورد به خودت استرس نده من که دوسال از عمرم بخاطر استرس بیجا به باد رفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا دو هفته قبل اینکه دخترم پریود بشه سونوگرافی سینه گرغتم که کیست و فیبروم سینه دارم و دکتر گفت ن ...

عزیزم یک روز در میان  نوره ارسنیک دار بزن که خودش شیمی درمانی طبیعیه و هر روز با روغن بابونه روغن مالی کن الحمدلله که من بعد یکسال با این روش کیست هام دفع شد 

آهان یادم اومد خمیر نیم نمک هم سالی یکی و دو دوره به مدت یک هفته یک روز در میان بزار شب تا صبح بمونه

عزیزم من گفتم دخترم چند ماه قدس استپ شد بعد زدن امپول ک فهمیدم کمبود زینک. نه من هر روز بعش میدادم ...

بله عزیزم یادم بود ولی من متاسفانه نگرانم وزن دخترم رو بالا ببره🥺حالا هفته ای یدونه بدم ببینم چی میشه

عزیزم شما که طب اسلامی میبرید ممکنه منم راهنمایی کنید چکار کردید

عزیزم من در مورد اینکه سن استخوانی بالا نره چیزی نمی دونم ولی برای جلوگیری از بلوغ روزی یک قاشق رب انار و روزی یک لیوان آب زرشک یا آب انار یا آبلیموی طبیعی خوبه 

حجامت هم مرتب لازمه 

دختر من از خون و حجامت وحشت داره متاسفانهکسی هم که ترس داره نباید حجامت کرد

دختر منم اولش وحشت داشت و چند سالی بود اصرار می کردم نمیومد متاسفانه اگه از قبل تر میومد احتمالا بلوغش شروع نمیشد 

پسر من یکسال بزرگتر از دخترمه وقتی داداشش رفت دخترمم راضی شد بره 

ولی اگه پشت داره نه نبرش گناه داره می ترسه 

برعکس آبان بچه های من مشتاقن که بهتر بشه برن حجامت

سلام عزیزم مشکل دختر شما هم مثل دختر من هست؟الان ۷ سال و ده ماه وزن ۲۹ قد ۱۳۳/۵سن استخوانی ۱۰ سالموی ...

سلام گلم

چه مکملی داد برای اینکه سن استخوانی بالا نره

مگه داریم همچین مکملی اگر بود که اینهمه مادر استرس نمیکشیدن تو همین گروه

دختر من هم ۸ سالگی ۱۳۰ قد و ۳۵ کیلو بود

و علایم بلوغش موی ضخیم زیربغل و زهار

پهن شدن بدنش ، بوی عرق و چرب شدن سر

اما جفت متخصص های غددگفتن فقط جوانه سینه نشونه ی قطعی بلوغه

مشکل دختر من ۳ سال بالاتر بودن سن استخوانی هست برای همین میگن اگر ۱۵۵ هم بشه من شانس اوردم

منم یه درد خفیف تو دست راستم احساس میکنم یک ماهی هست ولی نمی دونستم از سینه باشه دیروز تا حالا دیگه ...

سلام عزیزم منم از سال ۹۷متوجه شدم کیست سینه دارم پارسال رفتم سنو گفت توده هم داری همیشه استرس دارم ولی اگه چیز مهمی بود تو این هفت سال منو از پا درآورده بود ..پس شما هم نگران نباش ‌ بهش فکر نکن 

سلام گلمچه مکملی داد برای اینکه سن استخوانی بالا نرهمگه داریم همچین مکملی اگر بود که اینهمه مادر است ...

خیر مکملی برای اینکه سن استخوانی بالا نره وجود نداره ،مکمل دیگ داد مثل کلسیم و زینک و ال ارژنین و ...

ولی طب سنتی میگ همین مکملها عامل بالا رفتن سن استخوانی و بلوغ زودرس هستن.اصلا میگن بچه هایی که در کودکی از مکمل زیاد استفاده میکنن دچار بلوغ زودرس میشن

سلام گلمچه مکملی داد برای اینکه سن استخوانی بالا نرهمگه داریم همچین مکملی اگر بود که اینهمه مادر است ...

خب طب سنتی نبردید؟

شیر بادام و بادام خیلی موثر هست من مدام میدم ب دخترم

ال ارژنین امریکایی یعنی همون فوراور ۷ت بسته ۳۰ تاییش خیلی گرونه،ولی خب میگن ایرانیم خیلی موثر نیست

عزیزم دخترتون چه علایمی داشت؟یعنی علایمی نداشت که بدونه داره پریود میشه؟

را علایم داشت 8 سال و نیم به بعد موی کرکی داشت و نه سال به بعد سینه ش جوانه زد و سن استخوانش هم یکسال بیشتر بود و هر بار آزمایش و معاینه میکرد میگفت خوبه روند طبیعی بلوغشه و میگفت قدش 158 تا 160 میشه .ولی قتی پریود شد گفت دیگه رشد زیادی نداره

عزیزم من در مورد اینکه سن استخوانی بالا نره چیزی نمی دونم ولی برای جلوگیری از بلوغ روزی یک قاشق رب ا ...

هیچ بچه ای اندازه دختر من رب انار و لیمو نخورده عاشق چیزای ترشه ولی فایده نداشت

مامان ادل دختر شما در سال کمتر از 5 سانت رشد کرده و سن استخوانی بالایی داره دکتر گفت هورمون رشد شروع کنید؟اگر چنین تشخیصی داده وقت از دست ندین و دریغ نکنید احتمالا خیلی بالا دخترتون کمبود هورمون رشد داره