2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010857 بازدید | 15483 پست
ممنون عزیزم زحمت کشیدیواسه اینکه رشد قد سریع تر بشه چی پیشنهاد میکنید؟چرا رشد قد دخترمن اینقدرکنده؟ج ...

سلام عزیزم به نظرم ببر دکتر یه چکاپ کلی بگیر کمبودی نداشته باشه چون کمبود زینک آهن کم‌خونی ویتامین دی همه اینا رو رشد تاثیر می‌زاره 

نه دکتر گفت امپول نزنه سال دیگه میشه چون دخترم خیییلی ضعیف و هنوز بچه س منو باباش تصمیم گرفتیم امپول ...

سلام خانوم محترم من بخاطر شما نی نی سایت ثبت نام کردم اصلا نمیدونم چرا این سایت اومدم خواست خدا بوده 

دختر شما کنبود صفرا در خونشون دارن الکی دکتر نبرید یا اینترنت مزاج شناسی استاد نظری زاده رو گوش بدین یا ببرید پیش طب اسلامی ،اگر ایدی بدین تو ایتا کلیپ بفرستم خونه درمانشون کنید ، صفرای زیاد عامل پرکاری تیرویید و قد بلند و پرانرژی و پرخاشگری و برعکس صفرای کم قد کوتاه و تیرویید کم کار در عوض سودای خونشون بالاست یعنی کلیسم و استخوان سازی شون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم به نظرم ببر دکتر یه چکاپ کلی بگیر کمبودی نداشته باشه چون کمبود زینک آهن کم‌خونی ویتامین د ...

من نینی سایت بلد نیستن نمیدونم پیام هام میاد یا نه بخاطر این خانم ثبت نام کردم لطفا بهشون بگید به طب اسلامی مراجعه کنند صفرای خونشون و بالا ببرن درست نشدن ازم شکایت کنند 

من مردم اصلا نی نی سایت نمیدونم چیه اتفاقی نمیدونم چرا اومدم ولی درمان دختر ایشون مزاج شناسیه نه دکتر ایدی بدن ایتا کلیپشو میفرستم استاد نظری زاده تو گوگل هم سرچ کنند میاره جلسه دوم بخش اول 

سلام خانوم گوگل استاد نظری زاده بخش اول قسمت دوم صفرا رو سرچ کنید یا به طب اسلامی مراجعه کنید قطعا درمان داره ، کاش پیام من و ببینید بخاطر شما نی نی سایت ثبت نام کردم 

مشکل دختر شما کمبود صفرا تو خونه 

سلام خانوم محترم من بخاطر شما نی نی سایت ثبت نام کردم اصلا نمیدونم چرا این سایت اومدم خواست خدا بوده ...

ممنون از لطف تون که بخاطر من عضو نی نی سایت شدین

راستش خودمم کم کاری تیروید دارم مادر و خاله هام همینطور

فکر میکنم ژنتیک مون اینطوری ک بیشتر فامیل مادری مشکل و داریم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام خانوم گوگل استاد نظری زاده بخش اول قسمت دوم صفرا رو سرچ کنید یا به طب اسلامی مراجعه کنید قطعا د ...

ممنون از لطف تون. نگاه کردم جالب بود🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلامدوستان ممنون میشم راهنمایی کنیندخترم اولین باره پریود میشه. تشخیص بلوغ زودرس داده بودن دکتر غدد ...

سلام بانو جان حتما دکتر زنان ببر گناه داره بچه خونریزی طولانی اذیت میشه شاید کمخونی داره ک بند نمیاد

ممنون از لطف تون که بخاطر من عضو نی نی سایت شدینراستش خودمم کم کاری تیروید دارم مادر و خاله هام همین ...

سودا در طب نوین معادل کلسیم یعنی اگر بالا بره قد کوتاه ،وزن کم و لاغر ،وسواس فکری و این چیز هارو میاره 

مثلا در طب اسلامی برای رشد دختر خانم ها رازیانه هم قدشون بلند میکنه هم برا رشدشون خوبه اما نه برای هر مزاجی مثلا رازیانه برای خانم باردار ضرر داره چون قاعده اوره دچار سقط میشن 

ممنون از لطف تون که بخاطر من عضو نی نی سایت شدینراستش خودمم کم کاری تیروید دارم مادر و خاله هام همین ...

هر بیماری که هست چه ارثی یا هر چیزی درمان داره چون دلیلش کم یا زیاد شدن اخلاط تو بدنه که با مراجعه با حکیم طب اسلامی اصلاح میشه  حالات روحی هم از غلبه اخلاط مثلا صفرا خشم و تکبر میاره ،سودا وسواس و افکار منفی یا بلغم بی حالی و سستی ،افسردگی و... اگه مشکلتون حل شد ۱۰تا سوره توحید بخونید هدیه بدین به امام زمان عج 

هر بیماری که هست چه ارثی یا هر چیزی درمان داره چون دلیلش کم یا زیاد شدن اخلاط تو بدنه که با مراجعه ب ...

ممنون از اطلاعات تون. بله چشم حتما میخونم

خیلی دوس دارم بدون آمپول عوارض داره یا ن پسر عموی من زد ولی متاسفانه بچه دار نمی شه همیشه با زن عموم ...

عزیزم پسر عموتون ضد بلوغ زده بودن یعنی؟

دکترا تشخیص دادن بخاطر ضد بلوغ بچه دار نمیشن؟